Jesteśmy najlepsi
Aktualności
Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.
"Jeżeli nie wiesz, dokąd zmierzasz, prawdopodobnie wylądujesz gdzieś indziej"
dr Laurence J. Peter
pedagog kanadyjski
Celem szkolenia jest zdobycie wiedzy i praktycznych umiejętności w zakresie wdrażania wymagań standardu BRC 7 w przedsiębiorstwie, oraz zdobycie kompetencji w zakresie audytu wewnętrznego zgodnie z normą ISO 19011
Szefowie, właściciele i kierownicy firm produkcyjnych, transportujących, współpracujących z sieciami handlowymi, członkowie zespołu ds. HACCP, auditorzy wewnętrzni, technolodzy żywności, inne osoby zainteresowane
- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z standardem BRC - w nowej odsłonie
- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania
- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę przed ewentualnymi problemami z jakością i bezpieczeństwem żywności
- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów
- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu zarządzania wg BRC v7
- wprowadzenie do standardu BRC 7
- zaangażowanie kadr kierowniczych najwyższego szczebla
- plan bezpieczeństwa żywności - HACCP
- system zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności
- normy dotyczące zakładu
- kontrola produktu
- kontrola procesu
- personel
- certyfikacja standardu BRC 7
- Zasady i techniki audytowania wg ISO 19011:2012
- Projektowanie audytu – wymagania i potrzeby klientów, określenie celów audytów, planowanie audytów
- Zasady analizy i kwalifikacji wyników audytu - niezgodności, spostrzeżeń, obszarów doskonalenia
- Prowadzenie auditów, działania poaudytowe – prowadzenie spotkań, ustalanie niezgodności, raport audytu, działania korygujące, zapobiegawcze
2 dni
9.00 - 15.30
Auditora Wewnętrznego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg BRC v7 Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski) | po szkoleniu
AUDIT przedcertyfikacyjny/ dostawcy z tego systemu
WDROŻENIE - wejdź na stronę usługi i zapytaj o wycenę
Cena szkolenia jest uzależniona od liczby osób i lokalizacji firmy klienta - oscyluje w granicach 4-5 krotności ceny szkolenia otwartego dla 1 osoby
W celu pozyskania oferty zapraszamy do wyceny
Standardowa wycena uwzględnia grupę do 10 osób, w przypadku większych zespołów prosimy o zawarcie takiej informacji w zapytaniu
- Certyfikat w wersji polsko-angielskiej
- Materiały drukowane
- Długopis
Podatnik zwolniony od podatku VAT na podst. art. 113 ust. 1 i 9 ustawy o podatku od towarów i usług
+48 880 18 14 26
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI TM to firma doradczo-szkoleniowa zajmująca się wsparciem przedsiębiorstw w zakresie jakości i produktywności
OBSZARY AKTYWNOŚCI
SZKOLENIA - CONSULTING - AUDIT
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI
ul. Słoneczna 84/6
66-400 Gorzów Wielkopolski
Polska
"Jakość to nie wszystko, ale wszystko bez jakości jest niczym”
Peters, Waterman
Wpis nr 2.08/00032/2018