Jesteśmy najlepsi

Aktualności

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

18 grudnia 2017
Kilka znaczących cyfr dla bezpieczeństwa żywności – swego rodzaju numerologia J do zastosowania również
27 października 2017
Jednym z narzędzi, którego użyjemy podczas poszukiwania przyczyny źródłowej problemu będzie diagram korelacji, który
    1. Strona główna
    2. Szkolenia otwarte
    3. Szkolenia zamknięte u klienta
    4. Aktualności
    5. Kontakt
  1. Certyfikacja kompetencji
  2. Webinar on-line z trenerem
  3. Audit
  4. Consulting
  5. Strefa studenta
  6. Referencje
  7. FAQ
  8. Galeria
  9. Pełnomocnik i Auditor FSSC 22000 | ISO 22000
  10. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001
  11. Auditor BRC FOOD v8
  12. Lean Six Sigma Yellow Belt
  13. Auditor IFS Food v6.1
  14. Lean Six Sigma Green Belt
  15. Pełnomocnik i Auditor PN-N 18001 | OHSAS 18001
  16. Wymagania HACCP wg Codex Alimentarius
  17. ISO 9001 (zarządzanie jakością)
  18. FSSC 22000/ ISO 22000 (bezpieczeństwo żywności)
  19. BRC FOOD v8 (bezpieczeństwo żywności)
  20. IFS FOOD v6.1 (bezpieczeństwo żywności)
  21. GMP+ (bezpieczeństwo pasz)
  22. HACCP (bezpieczeństwo żywności)
  23. TRANSPORT AGRI & FOOD
  24. BRC for Packaging and Packaging Materials v5 (BRC IoP)
  25. OHSAS 18001 (BHP)
  26. Informacja ogólna
  27. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001 (zamknięte)
  28. Pełnomocnik i Auditor FSSC (ISO) 22000 (zamknięte)
  29. Lean Six Sigma Yellow Belt (zamknięte)
  30. Lean Six Sigma Green Belt (zamknięte)
  31. Auditor BRC FOOD v8 (zamknięte)
  32. Auditor IFS FOOD v6.1 (zamknięte)
  33. Pełnomocnik i Auditor PN-N 18001 | OHSAS 18001 (zamknięte)
  34. Wymagania HACCP (zamknięte)
  35. Wymagania ISO 9001:2015. Jak przejść na nowa normę?
  36. Wymagania ISO 9001:2015 (zamknięte)
  37. Problem solving quality tools
  38. Problem Solving Tools (zamknięte)
  39. Zarządzanie ryzykiem w ISO 9001
  40. Zarządzanie ryzykiem w ISO 9001 (zamknięte)
  41. Strefa klienta
  42. Auditor BRC FOOD/ IFS FOOD
  43. Auditor BRC FOOD/ IFS FOOD (zamknięte)
  44. Pełnomocnik i Auditor GMP+ B3
  45. SPC i MSA
  46. SPC i MSA (zamknięte)
  47. Auditor Wewnętrzny BRC - STUDENT
  48. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001 - STUDENT
  49. Food defence
  50. Pełnomocnik i Auditor FSSC 22000 - STUDENT
  51. Lean Six Sigma Yellow Belt - STUDENT
  52. Front Line Manager - Manager Pierwszej Linii
  53. Auditor BRC PACKAGING
  54. Designing innovation and experiment
  55. Inspektor Kontroli Jakości (Kontroler Jakości)
  56. naLIJ wiedzy...

The more I study, the more I know 
The more I know, the more I forget 
The more I forget, the less I know 
So…Why study?


sentencja z Oxfordu

CERTYFIKACJA KOMPETENCJI 

EGZAMIN ON-LINE

Często na szkoleniach spotykamy ludzi, którzy już dysponują merytoryczną  wiedzą adekwatną do przedmiotu szkolenia

Często szkolenie samo w sobie nie jest im potrzebne a jedynie mają potrzebę zdobycia certyfikatu potwierdzającego ich aktualną wiedzę 

W odpowiedzi na ich potrzebę została wdrożona usługa CERTYFIKACJI KOMPETENCJI w opcji egzaminu on-line 

REALIZACJA

 

1. Wybierz interesujący Cię CERTYFIKAT KOMPETENCJI i zgłoś chęć uczestnictwa w programie niezależnej certyfikacji - wypełniając formularz

 

2. Na swój adres mailowy otrzymasz dane do przelewu - dokonaj opłaty egzaminacyjnej i odeślij potwierdzenie 

 

3. Po opłaceniu i przesłaniu potwierdzenia – otrzymacie Państwo link do egzaminu zewnętrznego

  • jednokrotnego wyboru i/lub krótkie pytania otwarte

  • od 30 do 60 pytań - w zależności od tematyki

  • 60-90 minut na wypełnienie - w zależności od tematyki

 

UWAGA. Po rozpoczęciu testu trzeba go skończyć - przerwanie rozwiązywania testu jest traktowane jak niezaliczenie 


4. Jeśli uzyskasz min. 70% prawidłowych odpowiedzi - na wskazany adres zostanie wysłany certyfikat Lubuskiego Instytutu Jakości 


5. Jeśli nie uzyskasz limitu minimum 70% prawidłowych odpowiedzi - otrzymasz zniżkę -50% ceny na powtórkę

USŁUGI POWIĄZANE 

 

 

+48 880 18 14 26

info@LIJ.com.pl

O FIRMIE

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI to firma doradczo-szkoleniowa zajmująca się wsparciem przedsiębiorstw w zakresie jakości i produktywności

 

OBSZARY AKTYWNOŚCI

 

SZKOLENIA - CONSULTING - AUDIT

DANE ADRESOWE - adres rejestrowy

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

 

ul. Słoneczna 84/6

66-400 Gorzów Wielkopolski

Polska

"Jakość to nie wszystko, ale wszystko bez jakości jest niczym” 

Peters, Waterman

 

SZKOLENIA OTWARTE

Informacja dostępna w zakładkach  podstrony SZKOLENIA OTWARTE - dla właściwego szkolenia 
 

Transparentny cennik na wszystkie egzaminy

 

- Pełnomocnik | Auditor: 200 zł 

- Lean Six Sigma Yellow Belt: 250 zł 

- Lean Six Sigma Green Belt: 500 zł 

 

 

 Podatnik zwolniony od podatku VAT na podst. art. 113 ust. 1 i 9 ustawy o podatku od towarów i usług

SPRZĘT

 

- Komputer ze stabilnym łączem internetowym

 

DOSTĘPNE EGZAMINY ON-LINE Z CERTYFIKACJĄ LUBUSKIEGO INSTYTUTU JAKOŚCI 

 

  • Pełnomocnik i Auditor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Jakością wg ISO 9001:2015 | 30 pytań, test 1-krotnego wyboru | 60 minut

  • Pełnomocnik ds. Systemu Bezpieczeństwa Żywności wg FSSC 22000 (ISO 22000/HACCP)  | 30 pytań, test 1-krotnego wyboru | 60 minut 

  • Auditor Wewnętrzny Systemu Bezpieczeństwa Żywności wg FSSC 22000 (ISO 22000/HACCP)  | 30 pytań, test 1-krotnego wyboru | 60 minut 

  • Auditor Wewnętrzny Global Standard for Food Safety - BRC v7  | 30 pytań, test 1-krotnego wyboru | 60 minut 

  • Auditor Wewnętrzny IFS FOOD v6  | 30 pytań, test 1-krotnego wyboru | 60 minut 

  • Lean Six Sigma Yellow Belt  | 30 pytań, test 1-krotnego wyboru | 60 minut 

  • Lean Six Sigma Green Belt  | 50 pytań: mix pytań testowych 1-krotnego wyboru + pytania otwarte | 90 minut + przedstawienie projektu wdrożeniowego przeprowadzonego wg metodologii Six Sigma