Jesteśmy najlepsi

Aktualności

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

18 grudnia 2017
Kilka znaczących cyfr dla bezpieczeństwa żywności – swego rodzaju numerologia J do zastosowania również
27 października 2017
Jednym z narzędzi, którego użyjemy podczas poszukiwania przyczyny źródłowej problemu będzie diagram korelacji, który
    1. Strona główna
    2. Szkolenia otwarte
    3. Szkolenia zamknięte u klienta
    4. Aktualności
    5. Kontakt
  1. Certyfikacja kompetencji
  2. Webinar on-line z trenerem
  3. Audit
  4. Consulting
  5. Strefa studenta
  6. Referencje
  7. FAQ
  8. Galeria
  9. Pełnomocnik i Auditor FSSC 22000 | ISO 22000
  10. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001
  11. Auditor BRC FOOD v8
  12. Lean Six Sigma Yellow Belt
  13. Auditor IFS Food v6.1
  14. Lean Six Sigma Green Belt
  15. Pełnomocnik i Auditor PN-N 18001 | OHSAS 18001
  16. Wymagania HACCP wg Codex Alimentarius
  17. ISO 9001 (zarządzanie jakością)
  18. FSSC 22000/ ISO 22000 (bezpieczeństwo żywności)
  19. BRC FOOD v8 (bezpieczeństwo żywności)
  20. IFS FOOD v6.1 (bezpieczeństwo żywności)
  21. GMP+ (bezpieczeństwo pasz)
  22. HACCP (bezpieczeństwo żywności)
  23. TRANSPORT AGRI & FOOD
  24. BRC for Packaging and Packaging Materials v5 (BRC IoP)
  25. OHSAS 18001 (BHP)
  26. Informacja ogólna
  27. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001 (zamknięte)
  28. Pełnomocnik i Auditor FSSC (ISO) 22000 (zamknięte)
  29. Lean Six Sigma Yellow Belt (zamknięte)
  30. Lean Six Sigma Green Belt (zamknięte)
  31. Auditor BRC FOOD v8 (zamknięte)
  32. Auditor IFS FOOD v6.1 (zamknięte)
  33. Pełnomocnik i Auditor PN-N 18001 | OHSAS 18001 (zamknięte)
  34. Wymagania HACCP (zamknięte)
  35. Wymagania ISO 9001:2015. Jak przejść na nowa normę?
  36. Wymagania ISO 9001:2015 (zamknięte)
  37. Problem solving quality tools
  38. Problem Solving Tools (zamknięte)
  39. Zarządzanie ryzykiem w ISO 9001
  40. Zarządzanie ryzykiem w ISO 9001 (zamknięte)
  41. Strefa klienta
  42. Auditor BRC FOOD/ IFS FOOD
  43. Auditor BRC FOOD/ IFS FOOD (zamknięte)
  44. Pełnomocnik i Auditor GMP+ B3
  45. SPC i MSA
  46. SPC i MSA (zamknięte)
  47. Auditor Wewnętrzny BRC - STUDENT
  48. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001 - STUDENT
  49. Food defence
  50. Pełnomocnik i Auditor FSSC 22000 - STUDENT
  51. Lean Six Sigma Yellow Belt - STUDENT
  52. Front Line Manager - Manager Pierwszej Linii
  53. Auditor BRC PACKAGING
  54. Designing innovation and experiment
  55. Inspektor Kontroli Jakości (Kontroler Jakości)
  56. naLIJ wiedzy...

"Tajemnica prowadzenia biznesu polega na tym, aby wiedzieć coś, czego nie wie nikt inny"


Arystoteles Onasis

System Zarządzania BHP wg PN-N/ OHSAS 18001

Drogi kliencie
Jeśli chcesz dokonać zakupu segregatora z "gotowcem", "ekspresowego wdrożenia" w ciągu tygodnia itp. - nie jest to oferta dla Ciebie. 
Klienta i usługę traktujemy poważnie - tym samym wdrożenie wymaga poświęcenia czasu na zaprojektowanie i stworzenie systemu dostosowanego do Twojej firmy 

Kontrola nad wypadkami zapobiega nie tylko urazom osób, ale także przeciwdziała stratom finansowym i ryzyku narażenia na szwank wizerunku firmy

Zdobywając kwalifikowany dowód obowiązywania właściwych zasad BHP w Twojej firmie, zyskasz zaufanie swoich partnerów biznesowych i pracowników

 

Celem normy OHSAS 18001 jest uczynienie ryzyka operacyjnego możliwym do rozpoznania, zredukowania i zarządzania

 

Ze względu na powiązanie z międzynarodowymi normami ISO 9001 i ISO 14001 - OHSAS 18001 można z łatwością zintegrować i włączyć do systemu zarządzania organizacji

PROCES WDROŻENIA

 

  • Po kontakcie z Państwa strony następuje początek naszej potencjalnej współpracy

 

  • Proszę skorzystać z formularza kontaktowego lub skontaktować się bezpośrednio - przyspieszy to obieg informacji

 

  • Po zebraniu wstępnych informacji o Państwa potrzebach przygotujemy i przedstawimy ofertę

 

  • Jeśli zdecydujecie się Państwo na nasze usługi - przygotujemy umowę. Nasza współpraca zacznie się po podpisaniu umowy

 

  • W celu zapoznania się z przedsiębiorstwem niezbędny będzie audyt wstępny - inwentaryzacja

 

  • Na bazie informacji z audytu zaczniemy przygotowywać dokumentację dedykowaną dla Państwa firmy

 

  • Przeszkolimy pracowników i rozpoczniemy proces wdrażania systemu

 

  • Następnym etapem jest audyt zerowy - który ma na celu zorientowanie się, czy jesteśmy gotowi do certyfikacji

 

  • Nasz konsultant pomoże dobrać do Państwa potrzeb jednostkę certyfikującą, przedstawi wyceny certyfikacji i zaplanuje termin audytu w wybranej przez Państwa jednostce certyfikującej

Jeżeli myślisz o wdrożeniu normy lub jesteś na etapie przedcertyfikacyjnym -

potrafimy pomóc w podjęciu tych ważnych dla Ciebie decyzji

SZKOLENIE ZAMKNIĘTE

 

Istnieje możliwość zorganizowania szkolenia zamkniętego w Państwa firmie

 

Chcesz przeszkolić więcej niż 4 osoby? TO DLA CIEBIE NAJTAŃSZE ROZWIĄZANIE 

Czytaj więcej

USŁUGI POWIĄZANE 

 

AUDIT przedcertyfikacyjny/ dostawcy z tego systemu

 

 

 

 

Czytaj więcej

 

SZKOLENIA:
- Pełnomocnik i Auditor Wewnętrzny BHP wg PN-N 18001/ OHSAS 18001 (zamknięte)

Czytaj więcej

KORZYŚCI ZE WSPÓŁPRACY

 

  • Przygotowujemy funkcjonalną dokumentację „skrojoną na miarę” dla konkretnego przedsiębiorstwa. Nie używamy „gotowców” z innych firm

 

  • Nieodpłatnie, w ramach usługi, szkolimy przyszłego Pełnomocnika ds. jakości/ bezpieczeństwa żywności, który od samego początku jest wdrożony w projekt i jest koordynatorem ze strony przedsiębiorstwa. Dzięki temu unikamy sytuacji, w której po zakończeniu współpracy, przedsiębiorstwo nie ma kadry do zarządzania systemem. Kwalifikacje przyszłego Pełnomocnika są potwierdzane certyfikatem Lubuskiego Instytutu Jakości (cena rynkowa szkolenia - 1000 zł)

 

  • W ramach usługi szkolimy bezpłatnie do 5 audytorów wewnętrznych w przedsiębiorstwie (cena rynkowa szkolenia 1 osoby to 1000 zł)

 

  • Dbając o wygodę przedsiębiorstwa wypełniamy dokumentację do wyceny certyfikacji, zbieramy oferty na certyfikację i pomagamy dokonać wyboru jednostki certyfikującej

 

  • Konsultant jest obecny podczas certyfikacji, żeby służyć wsparciem merytorycznym i pomagać wyjaśniać wątpliwości

 

  • Dbamy o czas klienta więc projekt wdrożeniowy trwa od 3 do 6 miesięcy w zależności od wielkości organizacji 

KWALIFIKACJE KONSULTANTA

Pytania? 

Zapraszam do kontaktu 

 

Krzysztof Bielański 

 

krzysztof.bielanski@LIJ.com.pl

+48 880 18 14 26 

+48 880 18 14 26

info@LIJ.com.pl

Lubuski Instytut Jakości

O FIRMIE

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI TM to firma doradczo-szkoleniowa zajmująca się wsparciem przedsiębiorstw w zakresie jakości i produktywności

 

OBSZARY AKTYWNOŚCI

 

SZKOLENIA - CONSULTING - AUDIT

DANE ADRESOWE - adres rejestrowy

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

 

ul. Słoneczna 84/6

66-400 Gorzów Wielkopolski

Polska

"Jakość to nie wszystko, ale wszystko bez jakości jest niczym” 

Peters, Waterman

Wpis nr 2.08/00032/2018

Lubuski Instytut Jakości