Jesteśmy najlepsi

Aktualności

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

18 grudnia 2017
Kilka znaczących cyfr dla bezpieczeństwa żywności – swego rodzaju numerologia J do zastosowania również
27 października 2017
Jednym z narzędzi, którego użyjemy podczas poszukiwania przyczyny źródłowej problemu będzie diagram korelacji, który
    1. Strona główna
    2. Szkolenia otwarte
    3. Szkolenia zamknięte u klienta
    4. Aktualności
    5. Kontakt
  1. Certyfikacja kompetencji
  2. Webinar on-line z trenerem
  3. Audit
  4. Consulting
  5. Strefa studenta
  6. Referencje
  7. FAQ
  8. Galeria & Filmoteka
  9. Pełnomocnik i Auditor FSSC 22000 | ISO 22000
  10. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001
  11. Auditor BRC FOOD v7
  12. Lean Six Sigma Yellow Belt
  13. Auditor IFS Food v6.1
  14. Lean Six Sigma Green Belt
  15. Pełnomocnik i Auditor PN-N 18001 | OHSAS 18001
  16. Wymagania HACCP wg Codex Alimentarius
  17. ISO 9001 (zarządzanie jakością)
  18. FSSC 22000/ ISO 22000 (bezpieczeństwo żywności)
  19. BRC v7 (bezpieczeństwo żywności)
  20. IFS v6 (bezpieczeństwo żywności)
  21. GMP+ (bezpieczeństwo pasz)
  22. HACCP (bezpieczeństwo żywności)
  23. TRANSPORT AGRI & FOOD
  24. BRC for Packaging and Packaging Materials v5 (BRC IoP)
  25. OHSAS 18001 (BHP)
  26. Informacja ogólna
  27. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001 (zamknięte)
  28. Pełnomocnik i Auditor FSSC (ISO) 22000 (zamknięte)
  29. Lean Six Sigma Yellow Belt (zamknięte)
  30. Lean Six Sigma Green Belt (zamknięte)
  31. Auditor BRC FOOD v7 (zamknięte)
  32. Auditor IFS FOOD v6.1 (zamknięte)
  33. Pełnomocnik i Auditor PN-N 18001 | OHSAS 18001 (zamknięte)
  34. Wymagania HACCP (zamknięte)
  35. Wymagania ISO 9001:2015. Jak przejść na nowa normę?
  36. Wymagania ISO 9001:2015 (zamknięte)
  37. Problem solving quality tools
  38. Problem Solving Tools (zamknięte)
  39. Zarządzanie ryzykiem w ISO 9001
  40. Zarządzanie ryzykiem w ISO 9001 (zamknięte)
  41. Strefa klienta
  42. Auditor BRC FOOD/ IFS FOOD
  43. Auditor BRC FOOD/ IFS FOOD (zamknięte)
  44. Pełnomocnik i Auditor GMP+ B3
  45. SPC i MSA
  46. SPC i MSA (zamknięte)
  47. Auditor Wewnętrzny BRC - STUDENT
  48. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001 - STUDENT
  49. Food defence
  50. Pełnomocnik i Auditor FSSC 22000 - STUDENT
  51. Lean Six Sigma Yellow Belt - STUDENT
  52. Front Line Manager
  53. Auditor BRC PACKAGING

The more I study, the more I know 
The more I know, the more I forget 
The more I forget, the less I know 
So…Why study?


sentencja z Oxfordu

WEBINAR

... czyli szkolenie on-line z trenerem

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klienta wprowadziliśmy szkolenia w formule

 

WEBINAR - możliwość szkolenia indywidualnego on-line w dowolnie wybranym terminie

 

PROGRAMY SZKOLEŃ dostępne we właściwych zakładkach podstrony SZKOLENIA OTWARTE

KORZYŚCI

 

- Coaching indywidualny w cenie szkolenia grupowego - rozwiązujesz problemy swojej firmy face to face z trenerem

- Oszczędzasz na kosztach logistycznych podróży i hotelu - szkolenie odbywa się w Twoim biurze/ domu

- Ty decydujesz kiedy - gwarancja wygody z kawą na biurku, bez wychodzenia z biura/ domu

- Ty decydujesz ile trwa szkolenie - dla wygody uczestników można je podzielić na mniejsze moduły i dobrać idealne terminy

- Nie marnujesz czasu na podróż

REALIZACJA SZKOLENIA

 

- Po opłaceniu szkolenia i przesłaniu potwierdzenia na e-mail info@LIJ.com.pl zostaje ustalony indywidualny termin Webinar – w zależności od możliwości trenera i kursanta (również wieczory i weekendy) – zwykle program szkolenia jest realizowany w ciągu kilku dni (od 2 do 8 godzin dziennie)

- Przed szkoleniem zostaje wysłana prezentacja w formacie pdf, wraz z ćwiczeniami, które rozwiązuje się podczas szkolenia. Materiały szkoleniowe i treść merytoryczna szkolenia jest dokładnie taka sama jak w szkoleniu tradycyjnym.

- Szkolenie prowadzone jest za pomocą oprogramowania (link wysyłany na email) lub komunikatora z opcją współdzielenia ekranu – kursant widzi na ekranie prezentację, która jest omawiana przez trenera

- Po zakończeniu szkolenia, na wskazany adres wysyłany jest certyfikat w wersji polsko-angielskiej (na certyfikacie nie ma informacji o tym, że szkolenie jest w formie on-line)

Czas trwania

 

- Z uwagi na skrócenie przerw i brak grupy szkoleniowej szkolenie trwa nieco krócej niż adekwatne szkolenie otwarte

- Wspólnie wybieramy dni i godziny szkolenia

 

USŁUGI POWIĄZANE 

 

 

+48 880 18 14 26

info@LIJ.com.pl

O FIRMIE

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI to firma doradczo-szkoleniowa zajmująca się wsparciem przedsiębiorstw w zakresie jakości i produktywności

 

OBSZARY AKTYWNOŚCI

 

SZKOLENIA - CONSULTING - AUDIT

DANE ADRESOWE - adres rejestrowy

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

 

ul. Słoneczna 84/6

66-400 Gorzów Wielkopolski

Polska

"Jakość to nie wszystko, ale wszystko bez jakości jest niczym” 

Peters, Waterman

 

SZKOLENIA OTWARTE

Informacja dostępna w zakładkach  podstrony SZKOLENIA OTWARTE - dla właściwego szkolenia 
 

Cena

 

CENA = Cena szkolenia otwartego + 200 zł

 

Inne szkolenia spoza oferty otwartej:

  • YELLOW BELT - 1200 zł brutto
  • PEŁNOMOCNIK I AUDITOR OHSAS 18001 - 1200 zł brutto
  • AUDITOR WEWNĘTRZNY BRC v7 - 1200 zł brutto

 

 

W cenie

 

- Certyfikat w wersji polsko-angielskiej, wysyłany pocztą po zakończeniu szkolenia i zaliczeniu testu końcowego

- Materiały elektroniczne przesyłane przed szkoleniem (pdf)

 

 Podatnik zwolniony od podatku VAT na podst. art. 113 ust. 1 i 9 ustawy o podatku od towarów i usług

SZKOLENIE ZAMKNIĘTE

 

Istnieje możliwość zorganizowania szkolenia zamkniętego w Państwa firmie

 

Chcesz przeszkolić więcej niż 4 osoby? TO ROZWIĄZANIE DLA CIEBIE

Czytaj więcej

Certyfikat dodatkowy 

 

(opcja dodatkowa dla szkoleń audytorskich z zakresu ISO 9001/ FSSC 22000/ ISO 22000/ OHSAS 18001/ HACCP ) 

 

- Cena +100 zł

- Wysyłany jest do 2 tygodni po szkoleniu (prosimy uwzględnić ewentualne zmiany adresu w tym terminie)

SPRZĘT

 

- Komputer ze stabilnym łączem internetowym

- Wskazane słuchawki z mikrofonem, ewentualnie laptop z dobrym audio i mikrofonem

- Komunikator Skype - w przypadku szkolenia indywidualnego

Nie ma Twojego szkolenia w harmonogramie?

 

Ustalmy indywidualny harmonogram