Jesteśmy najlepsi

Aktualności

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

18 grudnia 2017
Kilka znaczących cyfr dla bezpieczeństwa żywności – swego rodzaju numerologia J do zastosowania również
27 października 2017
Jednym z narzędzi, którego użyjemy podczas poszukiwania przyczyny źródłowej problemu będzie diagram korelacji, który
    1. Strona główna
    2. Szkolenia otwarte
    3. Szkolenia zamknięte u klienta
    4. Aktualności
    5. Kontakt
  1. Certyfikacja kompetencji
  2. Webinar on-line z trenerem
  3. Audit
  4. Consulting
  5. Strefa studenta
  6. Referencje
  7. FAQ
  8. Galeria & Filmoteka
  9. Pełnomocnik i Auditor FSSC 22000 | ISO 22000
  10. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001
  11. Auditor BRC FOOD v7
  12. Lean Six Sigma Yellow Belt
  13. Auditor IFS Food v6.1
  14. Lean Six Sigma Green Belt
  15. Pełnomocnik i Auditor PN-N 18001 | OHSAS 18001
  16. Wymagania HACCP wg Codex Alimentarius
  17. ISO 9001 (zarządzanie jakością)
  18. FSSC 22000/ ISO 22000 (bezpieczeństwo żywności)
  19. BRC v7 (bezpieczeństwo żywności)
  20. IFS v6 (bezpieczeństwo żywności)
  21. GMP+ (bezpieczeństwo pasz)
  22. HACCP (bezpieczeństwo żywności)
  23. TRANSPORT AGRI & FOOD
  24. BRC for Packaging and Packaging Materials v5 (BRC IoP)
  25. OHSAS 18001 (BHP)
  26. Informacja ogólna
  27. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001 (zamknięte)
  28. Pełnomocnik i Auditor FSSC (ISO) 22000 (zamknięte)
  29. Lean Six Sigma Yellow Belt (zamknięte)
  30. Lean Six Sigma Green Belt (zamknięte)
  31. Auditor BRC FOOD v7 (zamknięte)
  32. Auditor IFS FOOD v6.1 (zamknięte)
  33. Pełnomocnik i Auditor PN-N 18001 | OHSAS 18001 (zamknięte)
  34. Wymagania HACCP (zamknięte)
  35. Wymagania ISO 9001:2015. Jak przejść na nowa normę?
  36. Wymagania ISO 9001:2015 (zamknięte)
  37. Problem solving quality tools
  38. Problem Solving Tools (zamknięte)
  39. Zarządzanie ryzykiem w ISO 9001
  40. Zarządzanie ryzykiem w ISO 9001 (zamknięte)
  41. Strefa klienta
  42. Auditor BRC FOOD/ IFS FOOD
  43. Auditor BRC FOOD/ IFS FOOD (zamknięte)
  44. Pełnomocnik i Auditor GMP+ B3
  45. SPC i MSA
  46. SPC i MSA (zamknięte)
  47. Auditor Wewnętrzny BRC - STUDENT
  48. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001 - STUDENT
  49. Food defence
  50. Pełnomocnik i Auditor FSSC 22000 - STUDENT
  51. Lean Six Sigma Yellow Belt - STUDENT
  52. Front Line Manager
  53. Auditor BRC PACKAGING

"Jeżeli nie wiesz, dokąd zmierzasz, prawdopodobnie wylądujesz gdzieś indziej"

 


dr Laurence J. Peter

pedagog kanadyjski

WYMAGANIA SYSTEMU HACCP

(wg Codex Alimentarius CAC/RCP 1-1969)

CEL SZKOLENIA

 

Przygotowanie merytoryczne kadry wyższego i średniego szczebla do wdrożenia systemu HACCP oraz sprawnego nim zarządzania

PROFIL UCZESTNIKA

Szkolenie jest skierowane do:

 

- Osób zaangażowanych w projektowanie i zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności

- Pełnomocników HACCP, pracowników i kierowników działów zarządzania lub kontroli jakości oraz pracowników laboratoriów zakładowych

- Pracowników odpowiedzialnych za nadzór i weryfikację systemu HACCP

KORZYŚCI

 

- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z systemem HACCP

- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania

- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę bezpieczeństwa przed ewentualnymi problemami z jakością produktów

- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów

- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu HACCP

Program

 

 

Definicje i terminy w systemie HACCP

 

Wymagania Codex Alimentarius:


- Obiekt: lokalizacja, pomieszczenia, urządzenia i sprzęt

- Nadzorowanie operacji produkcyjnych

- Utrzymanie i praktyki sanitarne: utrzymanie czystości, nadzór nad szkodnikami i odpadami

- Higiena osobista: stan zdrowia, czystość i zachowanie - pracowników i osób odwiedzających

- Transport

- Informacja o produkcie i świadomość konsumenta

- Szkolenia

 

- 7 zasad/ 12 etapów wdrażania systemu HACCP

 

 

Test

Czas trwania:

 

1 dzień

9.00 - 15.30

Pobierz program

Certyfikat

 

Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski )/ po szkoleniu

USŁUGI POWIĄZANE 

 

AUDIT przedcertyfikacyjny/ dostawcy z tego systemu

 

 

 

WDROŻENIE - wejdź na stronę usługi i zapytaj o wycenę 

 

 

 

SZKOLENIA:

- Auditor Wewnętrzny BRC v7 i IFS v6


- Pełnomocnik i Auditor Wewnętrzny FSSC 22000 (w tym ISO 22000)

Czytaj więcej

Czytaj więcej

Czytaj więcej

Czytaj więcej

Cena

 

 

Cena szkolenia jest uzależniona od liczby osób i lokalizacji firmy klienta - oscyluje w granicach 4-5 krotności ceny szkolenia otwartego dla 1 osoby

W celu pozyskania oferty zapraszamy do wyceny 

 

 

Standardowa wycena uwzględnia grupę do 10 osób, w przypadku większych zespołów prosimy o zawarcie takiej informacji w zapytaniu 

 


 

W cenie

 

 

- Certyfikat w wersji polsko-angielskiej

- Materiały drukowane

- Długopis 

 

 

 

 

 

 Podatnik zwolniony od podatku VAT na podst. art. 113 ust. 1 i 9 ustawy o podatku od towarów i usług

Zapytaj o wycenę

SZKOLENIE TO INWESTYCJA,

więc ...

ULOKUJ WŁAŚCIWIE 

 

REFERENCJE 

POZIOM

podstawowy

+48 880 18 14 26

info@LIJ.com.pl

Lubuski Instytut Jakości

O FIRMIE

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI TM to firma doradczo-szkoleniowa zajmująca się wsparciem przedsiębiorstw w zakresie jakości i produktywności

 

OBSZARY AKTYWNOŚCI

 

SZKOLENIA - CONSULTING - AUDIT

DANE ADRESOWE - adres rejestrowy

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

 

ul. Słoneczna 84/6

66-400 Gorzów Wielkopolski

Polska

"Jakość to nie wszystko, ale wszystko bez jakości jest niczym” 

Peters, Waterman

Wpis nr 2.08/00032/2018

Lubuski Instytut Jakości