Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

Jesteśmy najlepsi

Aktualności

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

31 stycznia 2020
  Od pewnego czasu standardy GFSI mocno przesunęły środek ciężkości na ryzyko zafałszowania żywności (food
01 marca 2019
Nowa edycja Global Standard for Food Safety BRC v8 wnosi kilka stosunkowo kosmetycznych zmian,

"Jeżeli nie wiesz, dokąd zmierzasz, prawdopodobnie wylądujesz gdzieś indziej"


dr Laurence J. Peter

pedagog kanadyjski

WYMAGANIA SYSTEMU HACCP

 

(wg Codex Alimentarius CAC/RCP 1-1969)

Szkolenie HACCP

CEL SZKOLENIA

 

Przygotowanie merytoryczne kadry wyższego i średniego szczebla do wdrożenia systemu HACCP oraz sprawnego nim zarządzania

PROFIL UCZESTNIKA

 

Szkolenie HACCP jest skierowane do:

 

- Osób zaangażowanych w projektowanie i zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności

- Pełnomocników HACCP, pracowników i kierowników działów zarządzania lub kontroli jakości oraz pracowników laboratoriów zakładowych

- Pracowników odpowiedzialnych za nadzór i weryfikację systemu bezpieczeństwa żywności

 

KORZYŚCI

 

- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z systemem HACCP

 

- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania

 

- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę bezpieczeństwa przed ewentualnymi problemami z jakością produktów

 

- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów

 

- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu 

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

Pracujesz w branży rolno-spożywczej? Chcesz awansować w strukturach firmy? Chcesz być Managerem Jakości/ Pełnomocnikiem ds. Bezpieczeństwa Żywności?

 

- Możesz awansować dzięki podwyższeniu kwalifikacji i zdobyciu nowej wiedzy 

 

- Uczestnicy otrzymują atrakcyjne i cenione na rynku pracy certyfikaty poświadczające kwalifikacje niezbędne w pracy w przemyśle rolno-spożywczym, opakowaniowym oraz farmacji

Program 

Szkolenie HACCP

 

Definicje i terminy w systemie HACCP

 

Wymagania Codex Alimentarius:

- 7 zasad/ 12 etapów wdrażania systemu HACCP


- Obiekt: lokalizacja, pomieszczenia, urządzenia i sprzęt

 

- Nadzorowanie operacji produkcyjnych

 

- Utrzymanie i praktyki sanitarne: utrzymanie czystości, nadzór nad szkodnikami i odpadami

 

- Higiena osobista: stan zdrowia, czystość i zachowanie - pracowników i osób odwiedzających

 

- Transport

 

- Informacja o produkcie i świadomość konsumenta

 

- Szkolenia

 

Egzamin

Czas trwania:

 

1 dzień

9.00 - 16.00

Pobierz program

SZKOLENIE HACCP (ZAMKNIĘTE)

 

Istnieje możliwość zorganizowania szkolenia zamkniętego w Państwa firmie

 

Chcesz przeszkolić więcej niż 5 osób? (nawet 12!) TO ROZWIĄZANIE DLA CIEBIE

Czytaj więcej

Certyfikat

 

Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski)/ po szkoleniu

 

Cena

 

750* zł netto (0 VAT)/ osoba 

 

*RABATY. Przy zgłoszeniu grupowym dodatkowe rabaty:

- min. 3 osób z firmy: rabat -30 zł/osoba

- min. 4 osób z firmy: rabat -50 zł/ osoba

 

Rabaty nie łączą się ze zniżką klientowską 

Płatność na podstawie faktury pro-forma - tydzień przed szkoleniem 

 


 

W cenie

 

- Certyfikat w wersji polsko-angielskiej

- Materiały drukowane

- Długopis 

- Lunch

- Catering kawowy 

 

Dodatkowe usługi rozwojowe za darmo:

 

- 2h konsultacji z trenerem - dostępne do 1 miesiąca po szkoleniu

- pomoc w wycenie certyfikacji 

- dostęp do biblioteki - Strefy Klienta 

 

 

 

 

 

USŁUGI POWIĄZANE 

 

AUDIT HACCP przedcertyfikacyjny/ dostawcy z tego systemu

 

 

 

WDROŻENIE HACCP - wejdź na stronę usługi i zapytaj o wycenę 

 

 

SZKOLENIA:

- Auditor Wewnętrzny BRC FOOD & IFS FOOD 

 

 


- Pełnomocnik i Auditor Wewnętrzny FSSC 22000 (w tym ISO 22000)

Czytaj więcej

Czytaj więcej

Czytaj więcej

Czytaj więcej

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

SZKOLENIE TO INWESTYCJA,

więc ...

ULOKUJ WŁAŚCIWIE 

 

REFERENCJE 

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji
Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji
Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

Zgłoszenia można dokonać poprzez 

FORMULARZ ZGŁOSZENIA

 

Na zgłoszenia oczekujemy do tygodnia przed terminem szkolenia 

31 stycznia 2020
  Od pewnego czasu standardy GFSI mocno przesunęły środek ciężkości na

Artykuły


 

Sprawdź inne terminy i lokalizacje przesuwając strzałką w prawo na kolejne miesiące 

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji
Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

Kliknij i

ZAPISZ SIĘ

Kliknij i

ZAPISZ SIĘ

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

+48 880 18 14 26

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

info@LIJ.com.pl

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

O FIRMIE

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI TM to firma doradczo-szkoleniowa zajmująca się wsparciem przedsiębiorstw w zakresie jakości i produktywności

 

OBSZARY AKTYWNOŚCI

 

SZKOLENIA - CONSULTING - AUDIT

DANE ADRESOWE - adres rejestrowy

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

 

ul. Brzozowa 19c

66-400 Wawrów

Polska

"Jakość to nie wszystko, ale wszystko bez jakości jest niczym” 

Peters, Waterman

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji
Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji
Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

Wpis nr 2.08/00032/2018

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji
Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

POZIOM TRUDNOŚCI

1-2 na 6

MAŁA GRUPA

4 - 8 osób