Jesteśmy najlepsi

Aktualności

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

18 grudnia 2017
Kilka znaczących cyfr dla bezpieczeństwa żywności – swego rodzaju numerologia J do zastosowania również
27 października 2017
Jednym z narzędzi, którego użyjemy podczas poszukiwania przyczyny źródłowej problemu będzie diagram korelacji, który
    1. Strona główna
    2. Szkolenia otwarte
    3. Szkolenia zamknięte u klienta
    4. Aktualności
    5. Kontakt
  1. Certyfikacja kompetencji
  2. Webinar on-line z trenerem
  3. Audit
  4. Consulting
  5. Strefa studenta
  6. Referencje
  7. FAQ
  8. Galeria
  9. Pełnomocnik i Auditor FSSC 22000 | ISO 22000
  10. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001
  11. Auditor BRC FOOD v8
  12. Lean Six Sigma Yellow Belt
  13. Auditor IFS Food v6.1
  14. Lean Six Sigma Green Belt
  15. Pełnomocnik i Auditor PN-N 18001 | OHSAS 18001
  16. Wymagania HACCP wg Codex Alimentarius
  17. ISO 9001 (zarządzanie jakością)
  18. FSSC 22000/ ISO 22000 (bezpieczeństwo żywności)
  19. BRC FOOD v8 (bezpieczeństwo żywności)
  20. IFS FOOD v6.1 (bezpieczeństwo żywności)
  21. GMP+ (bezpieczeństwo pasz)
  22. HACCP (bezpieczeństwo żywności)
  23. TRANSPORT AGRI & FOOD
  24. BRC for Packaging and Packaging Materials v5 (BRC IoP)
  25. OHSAS 18001 (BHP)
  26. Informacja ogólna
  27. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001 (zamknięte)
  28. Pełnomocnik i Auditor FSSC (ISO) 22000 (zamknięte)
  29. Lean Six Sigma Yellow Belt (zamknięte)
  30. Lean Six Sigma Green Belt (zamknięte)
  31. Auditor BRC FOOD v8 (zamknięte)
  32. Auditor IFS FOOD v6.1 (zamknięte)
  33. Pełnomocnik i Auditor PN-N 18001 | OHSAS 18001 (zamknięte)
  34. Wymagania HACCP (zamknięte)
  35. Wymagania ISO 9001:2015. Jak przejść na nowa normę?
  36. Wymagania ISO 9001:2015 (zamknięte)
  37. Problem solving quality tools
  38. Problem Solving Tools (zamknięte)
  39. Zarządzanie ryzykiem w ISO 9001
  40. Zarządzanie ryzykiem w ISO 9001 (zamknięte)
  41. Strefa klienta
  42. Auditor BRC FOOD/ IFS FOOD
  43. Auditor BRC FOOD/ IFS FOOD (zamknięte)
  44. Pełnomocnik i Auditor GMP+ B3
  45. SPC i MSA
  46. SPC i MSA (zamknięte)
  47. Auditor Wewnętrzny BRC - STUDENT
  48. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001 - STUDENT
  49. Food defence
  50. Pełnomocnik i Auditor FSSC 22000 - STUDENT
  51. Lean Six Sigma Yellow Belt - STUDENT
  52. Front Line Manager - Manager Pierwszej Linii
  53. Auditor BRC PACKAGING
  54. Designing innovation and experiment
  55. Inspektor Kontroli Jakości (Kontroler Jakości)
  56. naLIJ wiedzy...

"Jeżeli nie wiesz, dokąd zmierzasz, prawdopodobnie wylądujesz gdzieś indziej"


dr Laurence J. Peter

pedagog kanadyjski

WYMAGANIA ISO 9001:2015 

JAK PRZEJŚĆ NA NOWĄ NORMĘ?

 

 

Kontekst organizacji


 

KALENDARZ SZKOLENIA

CEL SZKOLENIA

 

Celem szkolenia jest zdobycie wiedzy i praktycznych umiejętności w zakresie zarządzania jakością w przedsiębiorstwie

 

Szczególny nacisk jest położony na wyjaśnienie różnic pomiędzy poprzednią i aktualną normą (PN-EN ISO 9001:2015) - zwłaszcza w aspekcie strategii zmiany systemu 

PROFIL UCZESTNIKA

 

Szkolenie jest skierowane do:

 

​- Osób zaangażowanych w projektowanie i zarządzanie systemami zarządzania jakością

- Pełnomocników ds. Jakości, pracowników i kierowników działów zarządzania lub kontroli jakości oraz pracowników laboratoriów zakładowych

- Pracowników odpowiedzialnych za nadzór i weryfikację systemu zarządzania jakością

- Osób zainteresowanych nabyciem i/lub pogłębianiem wiedzy z zakresu normy ISO 9001

KORZYŚCI

 

 

- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z nową normą ISO 9001

 

- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania

 

- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem jakości, dzięki czemu stanowią zaporę przed ewentualnymi problemami z jakością

 

- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu zarządzania jakością

Cele jakościowe


 

PROGRAM SZKOLENIA

 

Wymagania normy ISO 9001:2015

Wstęp: kontekst organizacji | podejście procesowe | podejście oparte na ryzyku | podstawowe terminy i definicje

Wymagania normy ISO 9001:2015 (analiza porównawcza z normą ISO 9001:2008)

Kontekst organizacji: zrozumienie swojej organizacji | zakres systemu | system zarządzania jakością

Przywództwo: przywództwo i zaangażowanie kierownictwa | skupienie się na wymaganiach klienta | polityka jakości | odpowiedzialności i role w organizacji

Planowanie systemu zarządzania jakością: zarządzanie ryzykami i szansami | cele jakości | planowanie zmian 

 

Zasoby: ludzie | infrastruktura | środowisko procesu | nadzór nad sprzętem kontrolno-pomiarowym | kompetencje i świadomość pracowników | komunikacja | zarzadzanie dokumentacją

Działania operacyjne: planowanie i kontrolowanie operacji | wymagania dla produktów i usług | własność klienta | identyfikowalność | projektowanie i rozwój | kontrola procesów zewnętrznych | dostarczanie produktów i usług | weryfikacja produktów i usług | zarządzanie produktami niezgodnymi

Doskonalenie: zadowolenie klienta | analizy i rozwój | audit wewnętrzny | przegląd zarządzania

Działania wdrożeniowe: zarządzanie niezgodnościami & działania korygujące | ciągłe doskonalenie 

 

 

Czas trwania:

 

1 dzień

9.00 - 16.30

SZKOLENIE ZAMKNIĘTE

 

Istnieje możliwość zorganizowania szkolenia zamkniętego w Państwa firmie

 

Chcesz przeszkolić więcej niż 4 osoby? TO DLA CIEBIE NAJTAŃSZE ROZWIĄZANIE 

Czytaj więcej

Certyfikaty

 

Certyfikat ze szkolenia Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski)/ po szkoleniu

 

Cena

 

550* zł netto (0 VAT)/ osoba 

 

*Przy zgłoszeniu grupowym:

- min. 3 osób z firmy - zniżka -5%

- min. 4 osób z firmy - piąta osoba bezpłatnie 

 

Płatność na podstawie faktury pro-forma - tydzień przed szkoleniem 


 

W cenie

 

- Certyfikat w wersji polsko-angielskiej

- Materiały drukowane

- Długopis 

- Lunch

- Catering kawowy 

 

 Podatnik zwolniony od podatku VAT na podst. art. 113 ust. 1 i 9 ustawy o podatku od towarów i usług

 

 

 

USŁUGI POWIĄZANE 

 

AUDIT przedcertyfikacyjny/ dostawcy z tego systemu

 

 

 

 

WDROŻENIE - wejdź na stronę usługi i zapytaj o wycenę 

Czytaj więcej

Czytaj więcej

ZAPISZ SIĘ

 

Zadowolenie klienta


 

SZKOLENIE TO INWESTYCJA,

więc ...

ULOKUJ WŁAŚCIWIE 

 

REFERENCJE 

Zgłoszenia można dokonać poprzez 

FORMULARZ ZGŁOSZENIA

 

Na zgłoszenia oczekujemy do tygodnia przed terminem szkolenia 

Kliknij i

ZAPISZ SIĘ

UWAGA! Szkolenie niedostępne w formule otwartej (możliwa realizacja szkolenia zamkniętego)

 

Szkolenie oferowane w formule rozszerzonej - Pełnomocnik i Auditor ISO 9001

+48 880 18 14 26

info@LIJ.com.pl

Lubuski Instytut Jakości

O FIRMIE

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI TM to firma doradczo-szkoleniowa zajmująca się wsparciem przedsiębiorstw w zakresie jakości i produktywności

 

OBSZARY AKTYWNOŚCI

 

SZKOLENIA - CONSULTING - AUDIT

DANE ADRESOWE - adres rejestrowy

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

 

ul. Słoneczna 84/6

66-400 Gorzów Wielkopolski

Polska

"Jakość to nie wszystko, ale wszystko bez jakości jest niczym” 

Peters, Waterman

Wpis nr 2.08/00032/2018

Lubuski Instytut Jakości