Jesteśmy najlepsi

Aktualności

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

18 grudnia 2017
Kilka znaczących cyfr dla bezpieczeństwa żywności – swego rodzaju numerologia J do zastosowania również
27 października 2017
Jednym z narzędzi, którego użyjemy podczas poszukiwania przyczyny źródłowej problemu będzie diagram korelacji, który

"Jeżeli nie wiesz, dokąd zmierzasz, prawdopodobnie wylądujesz gdzieś indziej"

dr Laurence J. Peter

pedagog kanadyjski

AUDITOR WEWNĘTRZNY BRC FOOD v8 i IFS FOOD v6.1

 

 

 

Jak wdrożyć nowy produkt zgodnie ze standardem BRC?


 

CEL SZKOLENIA

 

Celem szkolenia jest zdobycie wiedzy i praktycznych umiejętności w zakresie wdrażania wymagań standardów BRC i IFS w przedsiębiorstwie, oraz zdobycie kompetencji w zakresie audytu wewnętrznego zgodnie z normą ISO 19011

PROFIL UCZESTNIKA

 

Szefowie, właściciele i kierownicy firm produkcyjnych, transportujących, współpracujących z sieciami handlowymi, członkowie zespołu ds. HACCP, auditorzy wewnętrzni, technolodzy żywności, inne osoby zainteresowane

KORZYŚCI

 

- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z standardami BRC i IFS

- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania

- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę przed ewentualnymi problemami z jakością i bezpieczeństwem żywności

- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów

- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu zarządzania

Cele jakościowe


 

PROGRAM SZKOLENIA

 

1. Omówienie i interpretacja wymagań standardów BRC Food v8 i IFS Food v6.1

 

- wprowadzenie do standardów BRC i IFS

- zaangażowanie kadr kierowniczych najwyższego szczebla

- plan bezpieczeństwa żywności - HACCP

- system zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności

- normy dotyczące zakładu

- kontrola produktu

- kontrola procesu

- personel

- certyfikacja standardów BRC i IFS

 


 

2. Blok tematyczny - Audyt wg ISO 19011:2018

 

- Zasady i techniki audytowania wg ISO 19011

- Projektowanie audytu – wymagania i potrzeby klientów, określenie celów audytów, planowanie audytów

- Zasady analizy i kwalifikacji wyników audytu - niezgodności, spostrzeżeń, obszarów doskonalenia

- Prowadzenie auditów, działania poaudytowe – prowadzenie spotkań, ustalanie niezgodności, raport audytu, działania korygujące, zapobiegawcze

 

 

 

Czas trwania:

 

2 dni

9.00 - 15.30

Certyfikat

 

Auditora Wewnętrznego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg BRC v8 i IFS v6.1 - Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski) | po szkoleniu

 

USŁUGI POWIĄZANE 

 

AUDIT przedcertyfikacyjny/ dostawcy z tego systemu

 

 

 

WDROŻENIE - wejdź na stronę usługi i zapytaj o wycenę 

Czytaj więcej

Czytaj więcej

Cena

 

Cena szkolenia jest uzależniona od liczby osób i lokalizacji firmy klienta - oscyluje w granicach 4-5 krotności ceny szkolenia otwartego dla 1 osoby

W celu pozyskania oferty zapraszamy do wyceny 

 

Standardowa wycena uwzględnia grupę do 10 osób, w przypadku większych zespołów prosimy o zawarcie takiej informacji w zapytaniu 

 


 

W cenie

 

- Certyfikat w wersji polsko-angielskiej

- Materiały drukowane

- Długopis 

 

 

 Podatnik zwolniony od podatku VAT na podst. art. 113 ust. 1 i 9 ustawy o podatku od towarów i usług

Zapytaj o wycenę

SZKOLENIE TO INWESTYCJA,

więc ...

ULOKUJ WŁAŚCIWIE 

 

REFERENCJE 

INNE SZKOLENIA ZAMKNIĘTE:

 

- Auditor Wewnętrzny BRC FOOD v8

 

 

- Auditor Wewnętrzny IFS FOOD v6.1

Czytaj więcej

Czytaj więcej

METODOLOGIA SZKOLENIA 

 

70% wykład      30% ćwiczenia 

POZIOM

podstawowy do średniozaawansowanego

+48 880 18 14 26

info@LIJ.com.pl

Lubuski Instytut Jakości

O FIRMIE

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI TM to firma doradczo-szkoleniowa zajmująca się wsparciem przedsiębiorstw w zakresie jakości i produktywności

 

OBSZARY AKTYWNOŚCI

 

SZKOLENIA - CONSULTING - AUDIT

DANE ADRESOWE - adres rejestrowy

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

 

ul. Słoneczna 84/6

66-400 Gorzów Wielkopolski

Polska

"Jakość to nie wszystko, ale wszystko bez jakości jest niczym” 

Peters, Waterman

Wpis nr 2.08/00032/2018

Lubuski Instytut Jakości

UWAGA

 

Istnieje możliwość realizacji szkolenia zamkniętego dla polskich załóg firm zlokalizowanych w zachodniej części Niemiec i północnych Czechach (realizacja w języku polskim)