Jesteśmy najlepsi

Aktualności

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

18 grudnia 2017
Kilka znaczących cyfr dla bezpieczeństwa żywności – swego rodzaju numerologia J do zastosowania również
27 października 2017
Jednym z narzędzi, którego użyjemy podczas poszukiwania przyczyny źródłowej problemu będzie diagram korelacji, który
    1. Strona główna
    2. Szkolenia otwarte
    3. Szkolenia zamknięte u klienta
    4. Aktualności
    5. Kontakt
  1. Certyfikacja kompetencji
  2. Webinar on-line z trenerem
  3. Audit
  4. Consulting
  5. Strefa studenta
  6. Referencje
  7. FAQ
  8. Galeria & Filmoteka
  9. Pełnomocnik i Auditor FSSC 22000 | ISO 22000
  10. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001
  11. Auditor BRC FOOD v7
  12. Lean Six Sigma Yellow Belt
  13. Auditor IFS Food v6.1
  14. Lean Six Sigma Green Belt
  15. Pełnomocnik i Auditor PN-N 18001 | OHSAS 18001
  16. Wymagania HACCP wg Codex Alimentarius
  17. ISO 9001 (zarządzanie jakością)
  18. FSSC 22000/ ISO 22000 (bezpieczeństwo żywności)
  19. BRC v7 (bezpieczeństwo żywności)
  20. IFS v6 (bezpieczeństwo żywności)
  21. GMP+ (bezpieczeństwo pasz)
  22. HACCP (bezpieczeństwo żywności)
  23. TRANSPORT AGRI & FOOD
  24. BRC for Packaging and Packaging Materials v5 (BRC IoP)
  25. OHSAS 18001 (BHP)
  26. Informacja ogólna
  27. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001 (zamknięte)
  28. Pełnomocnik i Auditor FSSC (ISO) 22000 (zamknięte)
  29. Lean Six Sigma Yellow Belt (zamknięte)
  30. Lean Six Sigma Green Belt (zamknięte)
  31. Auditor BRC FOOD v7 (zamknięte)
  32. Auditor IFS FOOD v6.1 (zamknięte)
  33. Pełnomocnik i Auditor PN-N 18001 | OHSAS 18001 (zamknięte)
  34. Wymagania HACCP (zamknięte)
  35. Wymagania ISO 9001:2015. Jak przejść na nowa normę?
  36. Wymagania ISO 9001:2015 (zamknięte)
  37. Problem solving quality tools
  38. Problem Solving Tools (zamknięte)
  39. Zarządzanie ryzykiem w ISO 9001
  40. Zarządzanie ryzykiem w ISO 9001 (zamknięte)
  41. Strefa klienta
  42. Auditor BRC FOOD/ IFS FOOD
  43. Auditor BRC FOOD/ IFS FOOD (zamknięte)
  44. Pełnomocnik i Auditor GMP+ B3
  45. SPC i MSA
  46. SPC i MSA (zamknięte)
  47. Auditor Wewnętrzny BRC - STUDENT
  48. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001 - STUDENT
  49. Food defence
  50. Pełnomocnik i Auditor FSSC 22000 - STUDENT
  51. Lean Six Sigma Yellow Belt - STUDENT
  52. Front Line Manager - Manager Pierwszej Linii
  53. Auditor BRC PACKAGING
  54. QFD & DoE. Planowanie innowacji i eksperymentów

"Jeżeli nie wiesz, dokąd zmierzasz, prawdopodobnie wylądujesz gdzieś indziej"


dr Laurence J. Peter

pedagog kanadyjski

AUDITOR WEWNĘTRZNY IFS FOOD v6.1

 

 

KALENDARZ SZKOLENIA - niedostępne 

 

szkolenie oferowane w formule łączonej z IFS - przejdź na szkolenie Auditor Wewnętrzny BRC & IFS 

CEL SZKOLENIA

 

Celem szkolenia jest zdobycie wiedzy i praktycznych umiejętności w zakresie wdrażania wymagań standardu IFS FOOD v6 w przedsiębiorstwie, oraz zdobycie kompetencji w zakresie audytu wewnętrznego zgodnie z normą ISO 19011

 

PROFIL UCZESTNIKA

 

Szefowie, właściciele i kierownicy firm produkcyjnych, transportujących, współpracujących z sieciami handlowymi, członkowie zespołu ds. HACCP, auditorzy wewnętrzni, technolodzy żywności, inne osoby zainteresowane

KORZYŚCI

 

 

- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych ze standardem IFS FOOD

- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania

- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę przed ewentualnymi problemami z jakością i bezpieczeństwem żywności

- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów

- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu zarządzania wg IFS FOOD v6

Cele jakościowe


 

Chcesz awansować w strukturach firmy? Chcesz być Managerem Jakości/ Auditorem?

 

- Możesz awansować dzięki podwyższeniu kwalifikacji i zdobyciu wiedzy audytorskiej

- Uczestnicy otrzymują atrakcyjne i cenione na rynku pracy certyfikaty audytorskie poświadczające kwalifikacje niezbędne do podjęcia pracy w działach jakości  branży agri-food

Jesteś studentem?

 

Uzyskasz nowe atrakcyjne kwalifikacje pożądane na rynku pracy – my dajemy lepszy start (każde przedsiębiorstwo z wdrożonym systemem IFS musi mieć przeszkolonych audytorów)

PROGRAM SZKOLENIA

 

1. Omówienie i interpretacja wymagań normy zarządzania bezpieczeństwem żywności IFS FOOD

 

 

- Zarządzanie Systemem Jakości

- Odpowiedzialność Kierownictwa

- Zarządzanie Zasobami

- Procesy Produkcyjne

- Pomiary, Analizy, Doskonalenie

- Obrona żywności i inspekcje zewnętrzne

 

- Certyfikacja standardu IFS FOOD

 


 

2. Blok tematyczny - Audyt IFS FOOD wg ISO 19011

 

- Zasady i techniki audytowania wg ISO 19011:2012

- Projektowanie audytu – wymagania i potrzeby klientów, określenie celów audytów, planowanie audytów

- Zasady analizy i kwalifikacji wyników audytu - niezgodności, spostrzeżeń, obszarów doskonalenia

- Prowadzenie auditów, działania poaudytowe – prowadzenie spotkań, ustalanie niezgodności, raport audytu, działania korygujące, zapobiegawcze

 

Egzamin

 

Czas trwania:

 

2 dni

9.00 - 15.30

Zgłoszenia można dokonać poprzez 

FORMULARZ ZGŁOSZENIA

 

Na zgłoszenia oczekujemy do tygodnia przed terminem szkolenia 

ZAPISZ SIĘ

SZKOLENIE ZAMKNIĘTE

 

Istnieje możliwość zorganizowania szkolenia zamkniętego w Państwa firmie

 

Chcesz przeszkolić więcej niż 4 osoby? TO ROZWIĄZANIE DLA CIEBIE

Czytaj więcej

SZKOLENIE STUDENCKIE

 

 

Jesteś studentem? Sprawdź ofertę dla Ciebie w STREFIE STUDENTA lub sam zostań AMBASADOREM MARKI i zgarnij pakiet korzyści

Czytaj więcej

Certyfikat

 

Auditora Wewnętrznego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg IFS v6 Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski) | po szkoleniu

 

Cena

 

950* zł netto (0 VAT)/ osoba  

 

*Przy zgłoszeniu grupowym:

- min. 3 osób z firmy - zniżka -5%

- min. 4 osób z firmy - piąta osoba bezpłatnie 

 

Płatność na podstawie faktury pro-forma - tydzień przed szkoleniem 

 


 

W cenie

- Certyfikat w wersji polsko-angielskiej

- Materiały drukowane

- Długopis 

- Lunch

- Catering kawowy 

 

 Podatnik zwolniony od podatku VAT na podst. art. 113 ust. 1 i 9 ustawy o podatku od towarów i usług

 

 

 

USŁUGI POWIĄZANE 

 

AUDIT IFS FOOD przedcertyfikacyjny/ dostawcy z tego systemu

 

 

WDROŻENIE IFS FOOD - wejdź na stronę usługi i zapytaj o wycenę 

 

 

SZKOLENIA:

- Auditor Wewnętrzny BRC v7 i IFS v6


- Pełnomocnik i Auditor Wewnętrzny FSSC 22000 (w tym ISO 22000)

Czytaj więcej

Czytaj więcej

ZAPISZ SIĘ

Szkolenie IFS Food

Czytaj więcej

Czytaj więcej

Szkolenie IFS Food

SZKOLENIE TO INWESTYCJA,

więc ...

ULOKUJ WŁAŚCIWIE 

 

REFERENCJE 

Szkolenie IFS Food
Szkolenie IFS Food
Szkolenie IFS Food

UWAGA! Szkolenie niedostępne w formule otwartej (możliwa realizacja szkolenia zamkniętego)

 

Szkolenie oferowane w formule łączonej z BRC - przejdź na szkolenie Auditor Wewnętrzny BRC & IFS 

+48 880 18 14 26

info@LIJ.com.pl

Lubuski Instytut Jakości

O FIRMIE

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI TM to firma doradczo-szkoleniowa zajmująca się wsparciem przedsiębiorstw w zakresie jakości i produktywności

 

OBSZARY AKTYWNOŚCI

 

SZKOLENIA - CONSULTING - AUDIT

DANE ADRESOWE - adres rejestrowy

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

 

ul. Słoneczna 84/6

66-400 Gorzów Wielkopolski

Polska

"Jakość to nie wszystko, ale wszystko bez jakości jest niczym” 

Peters, Waterman

Wpis nr 2.08/00032/2018

Lubuski Instytut Jakości