3 na 6
Istnieje możliwość realizacji szkolenia zamkniętego dla polskich załóg firm zlokalizowanych w zachodniej części Niemiec i północnych Czechach (realizacja w języku polskim)
+48 880 18 14 26
Cena szkolenia jest uzależniona od liczby osób i lokalizacji firmy klienta - oscyluje w granicach 5 krotności ceny szkolenia otwartego dla 1 osoby
W celu pozyskania oferty zapraszamy do wyceny
Standardowa wycena uwzględnia grupę do 12 osób, w przypadku większych zespołów prosimy o zawarcie takiej informacji w zapytaniu
Auditora Wewnętrznego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg IFS v8 Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski) | po szkoleniu
2 dni
9.00 - 16.00
- Zarządzanie Systemem Jakości
- Odpowiedzialność Kierownictwa
- Zarządzanie Zasobami
- Procesy Produkcyjne
- Pomiary, Analizy, Doskonalenie
- Obrona żywności i inspekcje zewnętrzne
- Certyfikacja standardu IFS FOOD v8
- Zasady i techniki audytowania wg ISO 19011:2018
- Projektowanie audytu – wymagania i potrzeby klientów, określenie celów audytów, planowanie audytów
- Zasady analizy i kwalifikacji wyników audytu - niezgodności, spostrzeżeń, obszarów doskonalenia
- Prowadzenie auditów, działania poaudytowe – prowadzenie spotkań, ustalanie niezgodności, raport audytu, działania korygujące, zapobiegawcze
Egzamin
- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych ze standardem IFS FOOD
- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania
- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę przed ewentualnymi problemami z jakością i bezpieczeństwem żywności
- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów
- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu zarządzania wg IFS FOOD v8
Szefowie, właściciele i kierownicy firm produkcyjnych, transportujących, współpracujących z sieciami handlowymi, członkowie zespołu ds. HACCP, auditorzy wewnętrzni, technolodzy żywności, inne osoby zainteresowane
Celem szkolenia jest zdobycie wiedzy i praktycznych umiejętności w zakresie wdrażania wymagań standardu IFS FOOD v8 w przedsiębiorstwie, oraz zdobycie kompetencji w zakresie audytu wewnętrznego zgodnie z normą ISO 19011
Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.
Aktualności
Jesteśmy najlepsi