Dokładny zakres/ tematyka szkolenia
Ile dni ma trwać?
Ile osób będzie uczestniczyć?
Orientacyjny termin realizacji?
Nazwa firmy
Adres szkolenia
Twoje Imię i nazwisko
Nr telefonu
Twój e-mail
Wyślij
Wyślij
Formularz został wysłany — dziękujemy.
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!

MAŁA GRUPA

4 - 12 osób

POZIOM TRUDNOŚCI

3 na 6

Szkolenie audytorskie z zakresu standardu IFS Food wersja 6.1

UWAGA

 

Istnieje możliwość realizacji szkolenia zamkniętego dla polskich załóg firm zlokalizowanych w zachodniej części Niemiec i północnych Czechach (realizacja w języku polskim)

Szkolenie audytorskie z zakresu standardu IFS Food wersja 6.1

info@LIJ.com.pl

Szkolenie audytorskie z zakresu standardu IFS Food wersja 6.1

+48 880 18 14 26

Szkolenie audytorskie z zakresu standardu IFS Food wersja 6.1

SZKOLENIE TO INWESTYCJA,

więc ...

ULOKUJ WŁAŚCIWIE 

 

REFERENCJE 

Szkolenie audytorskie z zakresu standardu IFS Food wersja 6.1

Cena

 

Cena szkolenia jest uzależniona od liczby osób i lokalizacji firmy klienta - oscyluje w granicach 5 krotności ceny szkolenia otwartego dla 1 osoby

W celu pozyskania oferty zapraszamy do wyceny 

 

Standardowa wycena uwzględnia grupę do 12 osób, w przypadku większych zespołów prosimy o zawarcie takiej informacji w zapytaniu 

 

Szkolenie audytorskie z zakresu standardu IFS Food wersja 6.1

Certyfikat

 

Auditora Wewnętrznego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg IFS v8 Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski) | po szkoleniu

 

Czas trwania

 

2 dni

9.00 - 16.00

PROGRAM SZKOLENIA

 

1. Omówienie i interpretacja wymagań normy zarządzania bezpieczeństwem żywności IFS FOOD v8

 

- Zarządzanie Systemem Jakości

- Odpowiedzialność Kierownictwa

- Zarządzanie Zasobami

- Procesy Produkcyjne

- Pomiary, Analizy, Doskonalenie

- Obrona żywności i inspekcje zewnętrzne

- Certyfikacja standardu IFS FOOD v8

 


 

2. Blok tematyczny - Audyt IFS FOOD wg ISO 19011:2018

 

- Zasady i techniki audytowania wg ISO 19011:2018

- Projektowanie audytu – wymagania i potrzeby klientów, określenie celów audytów, planowanie audytów

- Zasady analizy i kwalifikacji wyników audytu - niezgodności, spostrzeżeń, obszarów doskonalenia

- Prowadzenie auditów, działania poaudytowe – prowadzenie spotkań, ustalanie niezgodności, raport audytu, działania korygujące, zapobiegawcze

 

Egzamin

KORZYŚCI

 

- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych ze standardem IFS FOOD

 

- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania

 

- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę przed ewentualnymi problemami z jakością i bezpieczeństwem żywności

 

- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów

 

- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu zarządzania wg IFS FOOD v8

PROFIL UCZESTNIKA

 

Szefowie, właściciele i kierownicy firm produkcyjnych, transportujących, współpracujących z sieciami handlowymi, członkowie zespołu ds. HACCP, auditorzy wewnętrzni, technolodzy żywności, inne osoby zainteresowane

CEL SZKOLENIA

 

Celem szkolenia jest zdobycie wiedzy i praktycznych umiejętności w zakresie wdrażania wymagań standardu IFS FOOD v8 w przedsiębiorstwie, oraz zdobycie kompetencji w zakresie audytu wewnętrznego zgodnie z normą ISO 19011

 

BŻ-08. AUDITOR WEWNĘTRZNY IFS FOOD v8

 

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

Aktualności

Jesteśmy najlepsi

Szkolenie audytorskie z zakresu standardu IFS Food wersja 6.1