ZNIŻKA ZA REKLAMĘ - promocja zakończona 

 

 

 

Udostępnij to WYDARZENIE na swojej tablicy w trybie "publiczny" + zaproś min. 5 znajomych = otrzymasz gwarantowaną cenę szkolenia maksimum 350 zł (zamiast 390 zł)

 

 

 

 

 

Nie zapomnij napisać o tym w mailu zgłoszeniowym 

 

 

Jesteśmy najlepsi

Aktualności

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

18 grudnia 2017
Kilka znaczących cyfr dla bezpieczeństwa żywności – swego rodzaju numerologia J do zastosowania również
27 października 2017
Jednym z narzędzi, którego użyjemy podczas poszukiwania przyczyny źródłowej problemu będzie diagram korelacji, który

"Jeżeli nie wiesz, dokąd zmierzasz, prawdopodobnie wylądujesz gdzieś indziej"


dr Laurence J. Peter

pedagog kanadyjski

AUDITOR WEWNĘTRZNY WG BRC FOOD v8

 

Jak wdrożyć nowy produkt zgodnie ze standardem BRC?


 

CEL SZKOLENIA

 

Celem szkolenia jest zdobycie wiedzy i praktycznych umiejętności w zakresie wdrażania wymagań standardu BRC FOOD v8 w przedsiębiorstwie, oraz zdobycie kompetencji w zakresie audytu wewnętrznego zgodnie z normą ISO 19011

 

PROFIL UCZESTNIKA

 

Studenci przede wszystkim kierunków związanych z:

 

projektowaniem

zarządzaniem jakością

oraz produkcją żywności tj.: 

 

Biotechnologia, Inżynieria Rolnicza, Jakość i bezpieczeństwo żywności, Technologia żywności, Weterynaria, Rolnictwo, Inżynieria/ Technologia chemiczna, Towaroznawstwo, Zarządzanie i inżynieria produkcji

 

oraz inni wiążący swoją przyszłość z branżą rolno-spożywczą 

JAKIE KORZYŚCI?

 

- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z standardem BRC 

 

- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania

 

- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę przed ewentualnymi problemami z jakością i bezpieczeństwem żywności

Cele jakościowe


 

JAKIE UZYSKAM KOMPETENCJE?

 

- Uzyskasz nowe atrakcyjne kwalifikacje pożądane na rynku pracy – my dajemy lepszy start

 

(każde przedsiębiorstwo z wdrożonym standardem BRC musi mieć przeszkolonych audytorów)

 

- Uczestnicy otrzymują atrakcyjne i cenione na rynku pracy certyfikaty audytorskie poświadczające kwalifikacje niezbędne do podjęcia pracy w działach jakości  branży agri-food (przemysł spożywczy, paszowy, opakowaniowy, suplementy diety, transport itp.)

Certyfikat

 

Auditora Wewnętrznego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg BRC FOOD v8 Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski) | po szkoleniu

 

SZKOLENIE TO INWESTYCJA,

więc ...

ULOKUJ WŁAŚCIWIE 

 

REFERENCJE 

DLACZEGO TO SZKOLENIE?

 

Szkolenie zawiera w sobie zarówno omówienie wymagań standardu „bazowego” jak i wymagania normy auditowej. Poprzez zbudowanie kompetencji w obu tych obszarach - przygotowuje w pełnym zakresie do pełnienia funkcji zarówno w zakresie zarządzania systemem jak i jego auditowania

 

Dzięki inwestycji w swój rozwój budujesz kompetencje, które przekładają się wprost na awans w strukturach firmy lub lepszą pracę

W efekcie – zwiększone dochody w przyszłości, stabilne zatrudnienie i ciekawe, pełne wyzwań zajęcie

Czas trwania

 

2 dni

9.00-16.00

 

+48 880 18 14 26

info@LIJ.com.pl

Lubuski Instytut Jakości

O FIRMIE

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI TM to firma doradczo-szkoleniowa zajmująca się wsparciem przedsiębiorstw w zakresie jakości i produktywności

 

OBSZARY AKTYWNOŚCI

 

SZKOLENIA - CONSULTING - AUDIT

DANE ADRESOWE - adres rejestrowy

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

 

ul. Słoneczna 84/6

66-400 Gorzów Wielkopolski

Polska

"Jakość to nie wszystko, ale wszystko bez jakości jest niczym” 

Peters, Waterman

Wpis nr 2.08/00032/2018

Lubuski Instytut Jakości

REKRUTACJE - zakończone

 

- AKTUALNY NABÓR: POZNAŃ 17-18 listopada 

- Termin zgłoszeń: do 9 listopada (po terminie zgłoszenia nie będą przyjmowane)

 

 

Na 3 pierwsze zgłoszenia czeka prezent od organizatora :) 

 

Na szkolenie każdy zgłasza się sam indywidualnie poprzez formularz zgłoszeń

Kliknij i

ZAPISZ SIĘ

Cena szkolenia wg suwaka

- w zależności od ostatecznej liczby zgłoszeń:

 

Cena: 390 zł/ osoba (realizacja od 8 osób)

 

W przypadku większej liczby zgłoszeń - tydzień przed datą szkolenia automatycznie obniżymy cenę i przekażemy DOBRĄ NOWINĘ ;)

 

  • do 14 osób: 390 zł/ osoba

  • od 15 osób: 350 zł/ osoba 

 

- Absolwent (do 3 m-cy po skończeniu studiów) - 450 zł (cena nie ulegnie zmianie)

- Pozostali - 1200 zł 


 

W cenie

- Certyfikat w wersji polsko-angielskiej

- Materiały drukowane

- Długopis 

- Catering kawowy 

Zakres programowy

 

- Wymagania BRC Food v8

- Audit wg normy ISO 19011:2018

 

Szkolenie zostało podzielone na 8 szczegółowych modułów tematycznych.

W każdym z nich będziemy doświadczać problemów, dokonywać ich analizy, uczyć się teorii i  stosować wiedzę w praktyce

 

 

 

 

 

MODUŁY: 1⃣ STANDARDY ZAKŁADU 2⃣ STREFY PRODUKCYJNE 3⃣ PLAN HACCP 4⃣ KONTROLA PROCESU I PRODUKTU 5⃣ PRODUKT NIEZGODNY I SYTUACJE KRYZYSOWE 6⃣ ZASOBY LUDZKIE 7⃣ ZATWIERDZANIE I MONITOROWANIE DOSTAWCÓW 8⃣ AUDIT

UWAGA

 

LICZBA MIEJSC OGRANICZONA

 

Zniżki udzielane są wyłącznie na szkolenia studenckie organizowane tylko raz w roku

 

Na szkoleniach otwartych - komercyjnych, zaplanowanych w kalendarzu - obowiązują standardowe ceny ( 1 200 zł) i nie ma możliwości uzyskania zniżki

METODOLOGIA SZKOLENIA 

 

ĆWICZENIA GRUPOWE 🔴 ĆWICZENIA INDYWIDUALNE  🔴 ĆWICZENIA W PARACH 🔴 WYKŁAD  🔴 SYMULACJA 🔴 DYSKUSJA 🔴 ANALIZA TEKSTU 🔴 CASE STORY 🔴 QUIZZ 🔴 VIDEO CASE STUDY

 

 

25% Doświadczenie                               25% Analiza   

 

 

 

25% Teoria                                        25% Zastosowanie

Szkolenie QFD & DoE

POZIOM TRUDNOŚCI

2-3 na 6

Szkolenie QFD & DoE

GRUPA

8-25 osób