Jesteśmy najlepsi

Aktualności

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

18 grudnia 2017
Kilka znaczących cyfr dla bezpieczeństwa żywności – swego rodzaju numerologia J do zastosowania również
27 października 2017
Jednym z narzędzi, którego użyjemy podczas poszukiwania przyczyny źródłowej problemu będzie diagram korelacji, który
    1. Strona główna
    2. Szkolenia otwarte
    3. Szkolenia zamknięte u klienta
    4. Aktualności
    5. Kontakt
  1. Certyfikacja kompetencji
  2. Webinar on-line z trenerem
  3. Audit
  4. Consulting
  5. Strefa studenta
  6. Referencje
  7. FAQ
  8. Galeria & Filmoteka
  9. Pełnomocnik i Auditor FSSC 22000 | ISO 22000
  10. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001
  11. Auditor BRC FOOD v7
  12. Lean Six Sigma Yellow Belt
  13. Auditor IFS Food v6.1
  14. Lean Six Sigma Green Belt
  15. Pełnomocnik i Auditor PN-N 18001 | OHSAS 18001
  16. Wymagania HACCP wg Codex Alimentarius
  17. ISO 9001 (zarządzanie jakością)
  18. FSSC 22000/ ISO 22000 (bezpieczeństwo żywności)
  19. BRC v7 (bezpieczeństwo żywności)
  20. IFS v6 (bezpieczeństwo żywności)
  21. GMP+ (bezpieczeństwo pasz)
  22. HACCP (bezpieczeństwo żywności)
  23. TRANSPORT AGRI & FOOD
  24. BRC for Packaging and Packaging Materials v5 (BRC IoP)
  25. OHSAS 18001 (BHP)
  26. Informacja ogólna
  27. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001 (zamknięte)
  28. Pełnomocnik i Auditor FSSC (ISO) 22000 (zamknięte)
  29. Lean Six Sigma Yellow Belt (zamknięte)
  30. Lean Six Sigma Green Belt (zamknięte)
  31. Auditor BRC FOOD v7 (zamknięte)
  32. Auditor IFS FOOD v6.1 (zamknięte)
  33. Pełnomocnik i Auditor PN-N 18001 | OHSAS 18001 (zamknięte)
  34. Wymagania HACCP (zamknięte)
  35. Wymagania ISO 9001:2015. Jak przejść na nowa normę?
  36. Wymagania ISO 9001:2015 (zamknięte)
  37. Problem solving quality tools
  38. Problem Solving Tools (zamknięte)
  39. Zarządzanie ryzykiem w ISO 9001
  40. Zarządzanie ryzykiem w ISO 9001 (zamknięte)
  41. Strefa klienta
  42. Auditor BRC FOOD/ IFS FOOD
  43. Auditor BRC FOOD/ IFS FOOD (zamknięte)
  44. Pełnomocnik i Auditor GMP+ B3
  45. SPC i MSA
  46. SPC i MSA (zamknięte)
  47. Auditor Wewnętrzny BRC - STUDENT
  48. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001 - STUDENT
  49. Food defence
  50. Pełnomocnik i Auditor FSSC 22000 - STUDENT
  51. Lean Six Sigma Yellow Belt - STUDENT
  52. Front Line Manager
  53. Auditor BRC PACKAGING

"Jeżeli nie wiesz, dokąd zmierzasz, prawdopodobnie wylądujesz gdzieś indziej"


dr Laurence J. Peter

pedagog kanadyjski

AUDITOR WEWNĘTRZNY WG BRC FOOD

 

Jak wdrożyć nowy produkt zgodnie ze standardem BRC?


 

CEL SZKOLENIA

 

Celem szkolenia jest zdobycie wiedzy i praktycznych umiejętności w zakresie wdrażania wymagań standardu BRC 7 w przedsiębiorstwie, oraz zdobycie kompetencji w zakresie audytu wewnętrznego zgodnie z normą ISO 19011

 

PROFIL UCZESTNIKA

 

Studenci przede wszystkim kierunków związanych z:

projektowaniem

zarządzaniem jakością

oraz produkcją żywności tj.: 

 

Biotechnologia, Inżynieria Rolnicza, Jakość i bezpieczeństwo żywności, Technologia żywności, Weterynaria, Rolnictwo, Inżynieria/ Technologia chemiczna, Towaroznawstwo, Zarządzanie i inżynieria produkcji

oraz inni wiążący swoją przyszłość z branżą rolno-spożywczą 

JAKIE KORZYŚCI?

 

- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z standardem BRC 

- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania

- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę przed ewentualnymi problemami z jakością i bezpieczeństwem żywności

Cele jakościowe


 

JAKIE UZYSKAM KOMPETENCJE?

 

- Uzyskasz nowe atrakcyjne kwalifikacje pożądane na rynku pracy – my dajemy lepszy start

 

(każde przedsiębiorstwo z wdrożonym systemem BRC musi mieć przeszkolonych audytorów)

 

- Uczestnicy otrzymują atrakcyjne i cenione na rynku pracy certyfikaty audytorskie poświadczające kwalifikacje niezbędne do podjęcia pracy w działach jakości  branży agri-food (przemysł spożywczy, paszowy, opakowaniowy, suplementy diety, transport itp.)

PROGRAM SZKOLENIA

 

1. Omówienie i interpretacja wymagań standardu BRC

 

- wprowadzenie do standardu BRC 

- zaangażowanie kadr kierowniczych najwyższego szczebla

- plan bezpieczeństwa żywności - HACCP

- system zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności

- normy dotyczące zakładu

- kontrola produktu

- kontrola procesu

- personel

- certyfikacja standardu BRC 

 


 

2. Blok tematyczny - Audyt BRC  wg ISO 19011

 

- Zasady i techniki audytowania wg ISO 19011:2012

- Projektowanie audytu – wymagania i potrzeby klientów, określenie celów audytów, planowanie audytów

- Zasady analizy i kwalifikacji wyników audytu - niezgodności, spostrzeżeń, obszarów doskonalenia

- Prowadzenie auditów, działania poaudytowe – prowadzenie spotkań, ustalanie niezgodności, raport audytu, działania korygujące, zapobiegawcze

 

 

 

Certyfikat

 

Auditora Wewnętrznego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg BRC v7 Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski) | po szkoleniu

 

Cena szkolenia wg suwaka

- w zależności od ostatecznej liczby zgłoszeń:

 

Cena: 390 zł/ osoba (realizacja od 8 osób)

 

W przypadku większej liczby zgłoszeń - tydzień przed datą szkolenia automatycznie obniżymy cenę i przekażemy DOBRĄ NOWINĘ ;)

 

  • 11-15 osób: 350 zł/ osoba
  • 16-20 osób: 330 zł/ osoba 
  • od 21 osób: 300 zł osoba 

 

- Absolwent (do 3 m-cy po skończeniu studiów) - 450 zł (cena nie ulegnie zmianie)

- Pozostali - 950 zł 


 

W cenie

- Certyfikat w wersji polsko-angielskiej

- Materiały drukowane

- Długopis 

- Catering kawowy 

 

 

 

 

 

ZAPISZ SIĘ

SZKOLENIE TO INWESTYCJA,

więc ...

ULOKUJ WŁAŚCIWIE 

 

REFERENCJE 

DLACZEGO TO SZKOLENIE?

 

Szkolenie zawiera w sobie zarówno omówienie wymagań standardu „bazowego” jak i wymagania normy auditowej. Poprzez zbudowanie kompetencji w obu tych obszarach - przygotowuje w pełnym zakresie do pełnienia funkcji zarówno w zakresie zarządzania systemem jak i jego auditowania

 

Dzięki inwestycji w swój rozwój budujesz kompetencje, które przekładają się wprost na awans w strukturach firmy lub lepszą pracę

W efekcie – zwiększone dochody w przyszłości, stabilne zatrudnienie i ciekawe, pełne wyzwań zajęcie

PLANOWANA EDYCJA

POZNAŃ, LISTOPAD/GRUDZIEŃ 2018

 

- Termin zgłoszeń: ........ (po terminie zgłoszenia nie będą przyjmowane)

Na szkolenie każdy zgłasza się sam indywidualnie poprzez formularz zgłoszeń

ZAPISZ SIĘ

 

 

Dla pierwszych 3 osób przygotowaliśmy niespodziankę...

 

Zgłoszenia można dokonać poprzez  zapisz się 

 

 

 

 

Na zgłoszenia oczekujemy do tygodnia przed terminem szkolenia 

ZAPISZ SIĘ

LICZBA MIEJSC OGRANICZONA

 

Zniżki udzielane są wyłącznie na szkolenia studenckie

 

Na szkoleniach otwartych - komercyjnych, zaplanowanych w kalendarzu - obowiązują standardowe ceny ( 1000 zł) i nie ma możliwości uzyskania zniżki

PROMOCJA

 

Udostępnij to WYDARZENIE na swojej tablicy w trybie "publiczny" - otrzymasz gwarantowaną cenę szkolenia maksimum 350 zł (zamiast 390 zł)

 

Nie zapomnij napisać o tym w mailu zgłoszeniowym 

 

 

Czas trwania

 

2 dni

9-15.30

 

POZIOM

podstawowy do średniozaawansowanego

+48 880 18 14 26

info@LIJ.com.pl

Lubuski Instytut Jakości

O FIRMIE

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI TM to firma doradczo-szkoleniowa zajmująca się wsparciem przedsiębiorstw w zakresie jakości i produktywności

 

OBSZARY AKTYWNOŚCI

 

SZKOLENIA - CONSULTING - AUDIT

DANE ADRESOWE - adres rejestrowy

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

 

ul. Słoneczna 84/6

66-400 Gorzów Wielkopolski

Polska

"Jakość to nie wszystko, ale wszystko bez jakości jest niczym” 

Peters, Waterman

Wpis nr 2.08/00032/2018

Lubuski Instytut Jakości