Jesteśmy najlepsi

Aktualności

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

18 grudnia 2017
Kilka znaczących cyfr dla bezpieczeństwa żywności – swego rodzaju numerologia J do zastosowania również
27 października 2017
Jednym z narzędzi, którego użyjemy podczas poszukiwania przyczyny źródłowej problemu będzie diagram korelacji, który
    1. Strona główna
    2. Szkolenia otwarte
    3. Szkolenia zamknięte u klienta
    4. Aktualności
    5. Kontakt
  1. Certyfikacja kompetencji
  2. Webinar on-line z trenerem
  3. Audit
  4. Consulting
  5. Strefa studenta
  6. Referencje
  7. FAQ
  8. Galeria & Filmoteka
  9. Pełnomocnik i Auditor FSSC 22000 | ISO 22000
  10. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001
  11. Auditor BRC FOOD v7
  12. Lean Six Sigma Yellow Belt
  13. Auditor IFS Food v6.1
  14. Lean Six Sigma Green Belt
  15. Pełnomocnik i Auditor PN-N 18001 | OHSAS 18001
  16. Wymagania HACCP wg Codex Alimentarius
  17. ISO 9001 (zarządzanie jakością)
  18. FSSC 22000/ ISO 22000 (bezpieczeństwo żywności)
  19. BRC v7 (bezpieczeństwo żywności)
  20. IFS v6 (bezpieczeństwo żywności)
  21. GMP+ (bezpieczeństwo pasz)
  22. HACCP (bezpieczeństwo żywności)
  23. TRANSPORT AGRI & FOOD
  24. BRC for Packaging and Packaging Materials v5 (BRC IoP)
  25. OHSAS 18001 (BHP)
  26. Informacja ogólna
  27. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001 (zamknięte)
  28. Pełnomocnik i Auditor FSSC (ISO) 22000 (zamknięte)
  29. Lean Six Sigma Yellow Belt (zamknięte)
  30. Lean Six Sigma Green Belt (zamknięte)
  31. Auditor BRC FOOD v7 (zamknięte)
  32. Auditor IFS FOOD v6.1 (zamknięte)
  33. Pełnomocnik i Auditor PN-N 18001 | OHSAS 18001 (zamknięte)
  34. Wymagania HACCP (zamknięte)
  35. Wymagania ISO 9001:2015. Jak przejść na nowa normę?
  36. Wymagania ISO 9001:2015 (zamknięte)
  37. Problem solving quality tools
  38. Problem Solving Tools (zamknięte)
  39. Zarządzanie ryzykiem w ISO 9001
  40. Zarządzanie ryzykiem w ISO 9001 (zamknięte)
  41. Strefa klienta
  42. Auditor BRC FOOD/ IFS FOOD
  43. Auditor BRC FOOD/ IFS FOOD (zamknięte)
  44. Pełnomocnik i Auditor GMP+ B3
  45. SPC i MSA
  46. SPC i MSA (zamknięte)
  47. Auditor Wewnętrzny BRC - STUDENT
  48. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001 - STUDENT
  49. Food defence
  50. Pełnomocnik i Auditor FSSC 22000 - STUDENT
  51. Lean Six Sigma Yellow Belt - STUDENT
  52. Front Line Manager
  53. Auditor BRC PACKAGING

Wolę zawsze człowieka przekonać, że powinniśmy iść razem. Jeśli mi się uda, mam go z sobą na stałe. Jeśli go zmuszę, będzie ze mną, dopóki będzie się mnie bać, później natychmiast mnie porzuci

 

– Dwight Eisenhower

CEL SZKOLENIA

 

Szkolenie buduje kompetencje niezbędne do samodzielnego zarządzania zespołem pracowników liniowych 

PROFIL UCZESTNIKA

 

Szkolenie jest skierowane do managerów pierwszej linii zarządzających bezpośrednio pracownikami produkcji tj.

 

Kierowników Produkcji - Kierowników Zmian - Mistrzów - Brygadzistów - Liderów Zespołu

 

Idealnie nadaje się dla pracowników stojących na początku kariery managerskiej - świeżo po awansie

KORZYŚCI

 

  • Dowiesz się w jaki sposób skutecznie się komunikować

  • Poznasz techniki budowania i zarządzania zespołem – będziesz potrafiła/a motywować swój zespół do działania i wykorzystywać w pełni jego potencjał

  • Dowiesz się jak rozpoznawać temperamenty swoich pracowników (i Twój) i jak nimi zarządzać

  • Poznasz swój styl kierowania zespołem. Dowiesz się, czy jest on prawidłowy

PROGRAM SZKOLENIA

 

 

 

  • Komunikacja: Ekspresja niewerbalna | Narzędzia komunikacji | Uważne słuchanie | Style interpersonalne | Temperamenty

 

  • Psychologiczne aspekty zarządzania zespołami: Wyznaczanie celów | Planowanie i organizacja | Motywowanie

 

  • Przywództwo i kierowanie zespołem: Budowanie zespołu | Style kierowania | Radzenie sobie z konfliktem

 

  • Wystąpienia publiczne: Jak sobie radzić z tremą i stresem? | Autoprezentacja | Prowadzenie zebrań

 

  • Typy oporu i techniki przełamywania

 

 

Czas trwania:

 

1 dzień

9.00 - 16.00

Certyfikat

 

FRONT LINE MANAGER Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski)/ po szkoleniu

 

USŁUGI POWIĄZANE 

 

SZKOLENIA:

- PROBLEM SOLVING TOOLS

Czytaj więcej

FRONT LINE MANAGER

 

 

 

 

…CZYLI CO POWINIEN WIEDZIEĆ SKUTECZNY MANAGER PIERWSZEJ LINII

 

 

 

Częstą autorefleksją spotykaną na szkoleniach i auditach jest brak inwestowania w rozwój kadry zarządzającej na pierwszej linii. Odpowiedzią jest nasze szkolenie Front Line Manager - Manager Pierwszej Linii. Dla kogo? Dla managerów pierwszej linii zarządzających bezpośrednio pracownikami produkcji 

 

Szkolenie Problem Solving

SZKOLENIE ZAMKNIĘTE 

 

Istnieje możliwość zorganizowania szkolenia zamkniętego w Państwa firmie

 

Chcesz przeszkolić więcej niż 4 osoby? TO ROZWIĄZANIE DLA CIEBIE

Czytaj więcej

Szkolenie Problem Solving

SZKOLENIE TO INWESTYCJA,

więc ...

ULOKUJ WŁAŚCIWIE 

 

REFERENCJE 

Zgłoszenia można dokonać poprzez 

FORMULARZ ZGŁOSZENIA

 

Na zgłoszenia oczekujemy do tygodnia przed terminem szkolenia 

Szkolenie Problem Solving

Sprawdź inne terminy i lokalizacje przesuwając strzałką w prawo na kolejne miesiące 

Cena

 

600* zł netto (0 VAT)/ osoba 

 

*RABATY. Przy zgłoszeniu grupowym dodatkowe rabaty:

- min. 3 osób z firmy: rabat -30 zł/osoba

- min. 4 osób z firmy: rabat -60 zł/ osoba lub piąta osoba bezpłatnie

 

Rabaty nie łączą się ze zniżką klientowską 

Płatność na podstawie faktury pro-forma - tydzień przed szkoleniem 


 

W cenie

- Certyfikat w wersji polsko-angielskiej

- Materiały drukowane + Długopis 

- Lunch

- Catering kawowy 

 

 Podatnik zwolniony od podatku VAT na podst. art. 113 ust. 1 i 9 ustawy o podatku od towarów i usług

Kliknij i

ZAPISZ SIĘ

Kliknij i

ZAPISZ SIĘ

METODOLOGIA SZKOLENIA 

 

30% wykład      70% ćwiczenia 

POZIOM

podstawowy

+48 880 18 14 26

info@LIJ.com.pl

Lubuski Instytut Jakości

O FIRMIE

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI TM to firma doradczo-szkoleniowa zajmująca się wsparciem przedsiębiorstw w zakresie jakości i produktywności

 

OBSZARY AKTYWNOŚCI

 

SZKOLENIA - CONSULTING - AUDIT

DANE ADRESOWE - adres rejestrowy

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

 

ul. Słoneczna 84/6

66-400 Gorzów Wielkopolski

Polska

"Jakość to nie wszystko, ale wszystko bez jakości jest niczym” 

Peters, Waterman

Wpis nr 2.08/00032/2018

Lubuski Instytut Jakości