Jesteśmy najlepsi

Aktualności

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

18 grudnia 2017
Kilka znaczących cyfr dla bezpieczeństwa żywności – swego rodzaju numerologia J do zastosowania również
27 października 2017
Jednym z narzędzi, którego użyjemy podczas poszukiwania przyczyny źródłowej problemu będzie diagram korelacji, który
    1. Strona główna
    2. Szkolenia otwarte
    3. Szkolenia zamknięte u klienta
    4. Aktualności
    5. Kontakt
  1. Certyfikacja kompetencji
  2. Webinar on-line z trenerem
  3. Audit
  4. Consulting
  5. Strefa studenta
  6. Referencje
  7. FAQ
  8. Galeria
  9. Pełnomocnik i Auditor FSSC 22000 | ISO 22000
  10. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001
  11. Auditor BRC FOOD v8
  12. Lean Six Sigma Yellow Belt
  13. Auditor IFS Food v6.1
  14. Lean Six Sigma Green Belt
  15. Pełnomocnik i Auditor PN-N 18001 | OHSAS 18001
  16. Wymagania HACCP wg Codex Alimentarius
  17. ISO 9001 (zarządzanie jakością)
  18. FSSC 22000/ ISO 22000 (bezpieczeństwo żywności)
  19. BRC FOOD v8 (bezpieczeństwo żywności)
  20. IFS FOOD v6.1 (bezpieczeństwo żywności)
  21. GMP+ (bezpieczeństwo pasz)
  22. HACCP (bezpieczeństwo żywności)
  23. TRANSPORT AGRI & FOOD
  24. BRC for Packaging and Packaging Materials v5 (BRC IoP)
  25. OHSAS 18001 (BHP)
  26. Informacja ogólna
  27. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001 (zamknięte)
  28. Pełnomocnik i Auditor FSSC (ISO) 22000 (zamknięte)
  29. Lean Six Sigma Yellow Belt (zamknięte)
  30. Lean Six Sigma Green Belt (zamknięte)
  31. Auditor BRC FOOD v8 (zamknięte)
  32. Auditor IFS FOOD v6.1 (zamknięte)
  33. Pełnomocnik i Auditor PN-N 18001 | OHSAS 18001 (zamknięte)
  34. Wymagania HACCP (zamknięte)
  35. Wymagania ISO 9001:2015. Jak przejść na nowa normę?
  36. Wymagania ISO 9001:2015 (zamknięte)
  37. Problem solving quality tools
  38. Problem Solving Tools (zamknięte)
  39. Zarządzanie ryzykiem w ISO 9001
  40. Zarządzanie ryzykiem w ISO 9001 (zamknięte)
  41. Strefa klienta
  42. Auditor BRC FOOD/ IFS FOOD
  43. Auditor BRC FOOD/ IFS FOOD (zamknięte)
  44. Pełnomocnik i Auditor GMP+ B3
  45. SPC i MSA
  46. SPC i MSA (zamknięte)
  47. Auditor Wewnętrzny BRC - STUDENT
  48. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001 - STUDENT
  49. Food defence
  50. Pełnomocnik i Auditor FSSC 22000 - STUDENT
  51. Lean Six Sigma Yellow Belt - STUDENT
  52. Front Line Manager - Manager Pierwszej Linii
  53. Auditor BRC PACKAGING
  54. Designing innovation and experiment
  55. Inspektor Kontroli Jakości (Kontroler Jakości)
  56. naLIJ wiedzy...
  57. Jak dbać o jakość w firmie usługowej?

CEL SZKOLENIA

 

Szkolenie buduje podstawowe kompetencje niezbędne do kontroli jakości w firmach produkcyjnych

 

MATERIAŁ - PROCES - PRODUKT 

PROFIL UCZESTNIKA

 

Szkolenie jest skierowane do liniowych Inspektorów Kontroli Jakości/ Kontrolerów Jakości odpowiadających za kontrolę materiałów wejściowych, inspekcje procesu oraz kontrolę wyrobu

 

 

Działy związane:

 

jakości, produkcji, laboratorium

 

KORZYŚCI

 

  • Dowiesz się w jaki sposób prawidłowo wykonywać pracę Inspektora Jakości i jakie aspekty są fundamentem tego stanowiska

  • Poznasz problemy związane z funkcjonowaniem zakładowej kontroli jakości

  • Nauczysz się podstawowych narzędzi z zakresu kontroli jakości

PROGRAM SZKOLENIA*

 

*w tym elementy ISO 9001

 

  • Zarządzanie dokumentacją 

  • Kontrola wejściowa materiału

  • Inspekcja procesu produkcji 

  • Podstawy statystycznego sterowania procesem SPC (karta x średnia - R średnia) (case studies)

  • Kontrola produktu gotowego 

  • Narzędzia problem solving (5M+E/ Ishikawa Fishbone, 5WHY) (case studies)

  • Proces zarządzania niezgodnościami (Karta niezgodności, Raport 8D) (case studies)

  • Podstawy metrologii i MSA

  • Elementy auditu systemu zarządzania jakością (case studies)

 

 

 

Czas trwania:

 

2 dni

9.00 - 16.00

Certyfikat

 

INSPEKTOR KONTROLI JAKOŚCI Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski)/ po szkoleniu

 

USŁUGI POWIĄZANE 

 

SZKOLENIA:

- PROBLEM SOLVING TOOLS

 

- LEAN SIX SIGMA GREEN BELT

 

- SPC & MSA

Czytaj więcej

INSPEKTOR KONTROLI JAKOŚCI 

 

 

 

 

Szkolenie wstępne przeglądowe dla liniowych Inspektorów Kontroli Jakości/ Kontrolerów

Dajemy solidne podstawy do pracy w obszarze kontroli jakości firmy produkcyjnej 

SZKOLENIE ZAMKNIĘTE 

 

Istnieje możliwość zorganizowania szkolenia zamkniętego w Państwa firmie

 

Chcesz przeszkolić więcej niż 4 osoby? TO ROZWIĄZANIE DLA CIEBIE

Czytaj więcej

Szkolenie QFD & DoE

SZKOLENIE TO INWESTYCJA,

więc ...

ULOKUJ WŁAŚCIWIE 

 

REFERENCJE 

Zgłoszenia można dokonać poprzez 

FORMULARZ ZGŁOSZENIA

 

Na zgłoszenia oczekujemy do tygodnia przed terminem szkolenia 

Szkolenie QFD & DoE

Sprawdź inne terminy i lokalizacje przesuwając strzałką w prawo na kolejne miesiące 

Szkolenie QFD & DoE

Cena

 

1 000* zł netto (0 VAT)/ osoba 

 

*RABATY. Przy zgłoszeniu grupowym dodatkowe rabaty:

- min. 3 osób z firmy: rabat -50 zł/osoba

- min. 4 osób z firmy: rabat -100 zł/ osoba lub piąta osoba bezpłatnie

 

Rabaty nie łączą się ze zniżką klientowską 

Płatność na podstawie faktury pro-forma - tydzień przed szkoleniem 


 

W cenie

- Certyfikat w wersji polsko-angielskiej

- Materiały drukowane + Długopis 

- Lunch

- Catering kawowy 

 

 Podatnik zwolniony od podatku VAT na podst. art. 113 ust. 1 i 9 ustawy o podatku od towarów i usług

 

 

Szkolenie QFD & DoE
Szkolenie QFD & DoE

Kliknij i

ZAPISZ SIĘ

Szkolenie QFD & DoE
Szkolenie QFD & DoE

METODOLOGIA SZKOLENIA 

 

40% wykład      60% ćwiczenia 

Szkolenie QFD & DoE

POZIOM

podstawowy

Szkolenie QFD & DoE

+48 880 18 14 26

Szkolenie QFD & DoE

info@LIJ.com.pl

Lubuski Instytut Jakości

O FIRMIE

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI TM to firma doradczo-szkoleniowa zajmująca się wsparciem przedsiębiorstw w zakresie jakości i produktywności

 

OBSZARY AKTYWNOŚCI

 

SZKOLENIA - CONSULTING - AUDIT

DANE ADRESOWE - adres rejestrowy

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

 

ul. Słoneczna 84/6

66-400 Gorzów Wielkopolski

Polska

"Jakość to nie wszystko, ale wszystko bez jakości jest niczym” 

Peters, Waterman

Wpis nr 2.08/00032/2018

Lubuski Instytut Jakości

Czytaj więcej

Czytaj więcej

Jakość to nie wszystko, ale wszystko bez jakości jest niczym” 

 

 

Peters, Waterman

Szkolenie Problem Solving