Jesteśmy najlepsi

Aktualności

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

18 grudnia 2017
Kilka znaczących cyfr dla bezpieczeństwa żywności – swego rodzaju numerologia J do zastosowania również
27 października 2017
Jednym z narzędzi, którego użyjemy podczas poszukiwania przyczyny źródłowej problemu będzie diagram korelacji, który
    1. Strona główna
    2. Szkolenia otwarte
    3. Szkolenia zamknięte u klienta
    4. Aktualności
    5. Kontakt
  1. Certyfikacja kompetencji
  2. Webinar on-line z trenerem
  3. Audit
  4. Consulting
  5. Strefa studenta
  6. Referencje
  7. FAQ
  8. Galeria
  9. Pełnomocnik i Auditor FSSC 22000 | ISO 22000
  10. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001
  11. Auditor BRC FOOD v8
  12. Lean Six Sigma Yellow Belt
  13. Auditor IFS Food v6.1
  14. Lean Six Sigma Green Belt
  15. Pełnomocnik i Auditor PN-N 18001 | OHSAS 18001
  16. Wymagania HACCP wg Codex Alimentarius
  17. ISO 9001 (zarządzanie jakością)
  18. FSSC 22000/ ISO 22000 (bezpieczeństwo żywności)
  19. BRC FOOD v8 (bezpieczeństwo żywności)
  20. IFS FOOD v6.1 (bezpieczeństwo żywności)
  21. GMP+ (bezpieczeństwo pasz)
  22. HACCP (bezpieczeństwo żywności)
  23. TRANSPORT AGRI & FOOD
  24. BRC for Packaging and Packaging Materials v5 (BRC IoP)
  25. OHSAS 18001 (BHP)
  26. Informacja ogólna
  27. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001 (zamknięte)
  28. Pełnomocnik i Auditor FSSC (ISO) 22000 (zamknięte)
  29. Lean Six Sigma Yellow Belt (zamknięte)
  30. Lean Six Sigma Green Belt (zamknięte)
  31. Auditor BRC FOOD v8 (zamknięte)
  32. Auditor IFS FOOD v6.1 (zamknięte)
  33. Pełnomocnik i Auditor PN-N 18001 | OHSAS 18001 (zamknięte)
  34. Wymagania HACCP (zamknięte)
  35. Wymagania ISO 9001:2015. Jak przejść na nowa normę?
  36. Wymagania ISO 9001:2015 (zamknięte)
  37. Problem solving quality tools
  38. Problem Solving Tools (zamknięte)
  39. Zarządzanie ryzykiem w ISO 9001
  40. Zarządzanie ryzykiem w ISO 9001 (zamknięte)
  41. Strefa klienta
  42. Auditor BRC FOOD/ IFS FOOD
  43. Auditor BRC FOOD/ IFS FOOD (zamknięte)
  44. Pełnomocnik i Auditor GMP+ B3
  45. SPC i MSA
  46. SPC i MSA (zamknięte)
  47. Auditor Wewnętrzny BRC - STUDENT
  48. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001 - STUDENT
  49. Food defence
  50. Pełnomocnik i Auditor FSSC 22000 - STUDENT
  51. Lean Six Sigma Yellow Belt - STUDENT
  52. Front Line Manager - Manager Pierwszej Linii
  53. Auditor BRC PACKAGING
  54. Designing innovation and experiment
  55. Inspektor Kontroli Jakości (Kontroler Jakości)
  56. naLIJ wiedzy...

"Jeżeli nie wiesz, dokąd zmierzasz, prawdopodobnie wylądujesz gdzieś indziej"

 

dr Laurence J. Peter

pedagog kanadyjski

PROFIL UCZESTNIKA

 

Studenci przede wszystkim kierunków związanych z:

zarządzaniem

zarządzaniem jakością

produkcją

towaroznawstwem

oraz wszelkich technicznych 

Cele jakościowe


 

PROMOCJA

 

Udostępnij to WYDARZENIE na swojej tablicy w trybie "publiczny" - otrzymasz gwarantowaną cenę szkolenia maksimum 350 zł (zamiast 390 zł)

 

Nie zapomnij napisać o tym w mailu zgłoszeniowym 

 

 

PEŁNOMOCNIK I AUDITOR WEWNĘTRZNY

SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ WG ISO 9001:2015

 

 

Kontekst organizacji


 

CEL SZKOLENIA

 

Celem szkolenia jest zdobycie wiedzy i praktycznych umiejętności w zakresie zarządzania jakością w przedsiębiorstwie, oraz zdobycie kompetencji w zakresie audytu wewnętrznego systemu opartego o wymagania normy PN-EN ISO 9001:2015

KORZYŚCI

 

- Uzyskujesz atrakcyjne na rynku pracy kompetencje co często jest przepustka na rozmowę kwalifikacyjną do działów jakości & produkcji

 

- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z normą ISO 9001

 

- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania

 

- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem jakości, dzięki czemu stanowią zaporę przed ewentualnymi problemami z jakością

 

- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów

 

 

Zadowolenie klienta


 

PROGRAM SZKOLENIA

 

MODUŁ I. Wymagania normy ISO 9001:2015

 

- Wstęp: kontekst organizacji | podejście procesowe | podejście oparte na ryzyku | podstawowe terminy i definicje

- Wymagania normy ISO 9001:2015 (analiza porównawcza z normą ISO 9001:2008)

- Kontekst organizacji: zrozumienie swojej organizacji | zakres systemu | system zarządzania jakością

- Przywództwo: przywództwo i zaangażowanie kierownictwa | skupienie się na wymaganiach klienta | polityka jakości | odpowiedzialności i role w organizacji

- Planowanie systemu zarządzania jakością: zarządzanie ryzykami i szansami | cele jakości | planowanie zmian 

- Zasoby: ludzie | infrastruktura | środowisko procesu | nadzór nad sprzętem kontrolno-pomiarowym | kompetencje i świadomość pracowników | komunikacja | zarzadzanie dokumentacją

- Działania operacyjne: planowanie i kontrolowanie operacji | wymagania dla produktów i usług | własność klienta | identyfikowalność | projektowanie i rozwój | kontrola procesów zewnętrznych | dostarczanie produktów i usług | weryfikacja produktów i usług | zarządzanie produktami niezgodnymi

- Doskonalenie: zadowolenie klienta | analizy i rozwój | audit wewnętrzny | przegląd zarządzania

= Działania wdrożeniowe: zarządzanie niezgodnościami & działania korygujące | ciągłe doskonalenie 

 

MODUŁ II. Audytowanie Systemów Jakości – zapoznanie się z normą ISO 19011

 

- Terminy i definicje

- Zasady i techniki audytowania

- Fazy audytu: zainicjowanie audytu | przegląd dokumentacji | przygotowanie audytu

- Wykonanie audytu - spotkanie otwierające | komunikacja

- Proces dochodzenia do wniosków z audytu | gromadzenie informacji | rodzaje pytań

- Ustalenia z audytu – postępowanie z niezgodnościami

- Wnioski z audytu

- Przeprowadzenie audytu wewnętrznego

- Działania poaudytowe

 

Egzamin 

 

Pobierz program

SZKOLENIE TO INWESTYCJA,

więc ...

ULOKUJ WŁAŚCIWIE 

 

REFERENCJE 

POZIOM

podstawowy do średniozaawansowanego

DLACZEGO TO SZKOLENIE?

 

Szkolenie zawiera w sobie zarówno omówienie wymagań normy „bazowej” jak i wymagania normy auditowej. Poprzez zbudowanie kompetencji w obu tych obszarach - przygotowuje w pełnym zakresie do pełnienia funkcji zarówno w zakresie zarządzania systemem jak i jego auditowania

 

Dzięki inwestycji w swój rozwój budujesz kompetencje, które przekładają się wprost na awans w strukturach firmy lub lepszą pracę

W efekcie – zwiększone dochody w przyszłości, stabilne zatrudnienie i ciekawe, pełne wyzwań zajęcie

+48 880 18 14 26

info@LIJ.com.pl

Lubuski Instytut Jakości

O FIRMIE

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI TM to firma doradczo-szkoleniowa zajmująca się wsparciem przedsiębiorstw w zakresie jakości i produktywności

 

OBSZARY AKTYWNOŚCI

 

SZKOLENIA - CONSULTING - AUDIT

DANE ADRESOWE - adres rejestrowy

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

 

ul. Słoneczna 84/6

66-400 Gorzów Wielkopolski

Polska

"Jakość to nie wszystko, ale wszystko bez jakości jest niczym” 

Peters, Waterman

Wpis nr 2.08/00032/2018

Lubuski Instytut Jakości

Certyfikat

 

Pełnomocnika i Auditora Wewnętrznego Systemu Zarządzania Jakością wg ISO 9001:2015 Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski) | po szkoleniu

 

Czas trwania

 

2 dni

9-15.30

 

REKRUTACJE

 

- AKTUALNY NABÓR: POZNAŃ 24-25 listopada 

 

- Termin zgłoszeń: do 16 listopada (po terminie zgłoszenia nie będą przyjmowane)

 

Na szkolenie każdy zgłasza się sam indywidualnie poprzez formularz zgłoszeń

Kliknij i

ZAPISZ SIĘ

Cena szkolenia wg suwaka

- w zależności od ostatecznej liczby zgłoszeń:

 

Cena: 390 zł/ osoba (realizacja od 8 osób)

 

W przypadku większej liczby zgłoszeń - tydzień przed datą szkolenia automatycznie obniżymy cenę i przekażemy DOBRĄ NOWINĘ ;)

 

  • 11-15 osób: 350 zł/ osoba

  • 16-20 osób: 330 zł/ osoba 

  • od 21 osób: 300 zł osoba 

 

- Absolwent (do 3 m-cy po skończeniu studiów) - 450 zł (cena nie ulegnie zmianie)

- Pozostali - 950 zł 

 


 

W cenie

- Certyfikat w wersji polsko-angielskiej

- Materiały drukowane

- Długopis 

- Catering kawowy 

UWAGA

 

LICZBA MIEJSC OGRANICZONA

 

Zniżki udzielane są wyłącznie na szkolenia studenckie

 

Na szkoleniach otwartych - komercyjnych, zaplanowanych w kalendarzu - obowiązują standardowe ceny ( 1000 zł) i nie ma możliwości uzyskania zniżki