Jesteśmy najlepsi
Aktualności
Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.
KOMPETENCJE "TWARDE"
Absolwent Uniwersytetu Technnologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy, Przetwórstwo i przechowalnictwo surowców roślinnych
Absolwent studiów podyplomowych z zakresu Zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu
Absolwent studiów podyplomowych z zakresu Zarządzania procesami logistycznymi na Akademii Gorzowskiej
Six Sigma Black Belt certyfikowany przez International Six Sigma Institute
Ekspert Techniczny QMS & FSMS Polskiego Centrum Akredytacji
Auditor Wiodący Systemu Zarządzania Jakością ISO 9001 (współpracujący z jednostkami certyfikującymi)
Auditor Wiodący Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności ISO 22000 (współpracujący z jednostkami certyfikującymi)
Auditor Wiodący Systemu Zarządzania Środowiskiem wg ISO 14001 (zdany egzamin)
Auditor Wiodący Systemu Zarządzania BHP wg PN-N/ OHSAS 18001 (zdany egzamin)
Auditor Wiodący BRC Food wersje 6 - 8 (zdane egzaminy)
Auditor Wiodący Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Pasz wg GMP+ B4 i B4.3 (kompetencje wygasłe)
Certyfikat PRINCE2 FOUNDATION
KOMPETENCJE "MIĘKKIE"
Trener Biznesu certyfikowany przez Akademię SET i International Education Society
Trener Zarządzania MATRIK
Manager certyfikowany przez Fundację Vocational Competence Certificate
DOŚWIADCZENIE
Wieloletnie doświadczenie na stanowiskach kierowniczych i specjalistycznych związanych z kontrolą & zapewnieniem jakości
Specjalizacja w branżach: rolno - spożywczej, elektronicznej, produkcji suplementów
DOŚWIADCZENIE TRENERSKIE
Ponad 3 tysiące godzin zrealizowanych szkoleń otwartych i zamkniętych dedykowanych dla konkretnego klienta.
Tematyka o bardzo szerokim spektrum: od zarządzania, zapewnienia & kontroli jakości, poprzez bezpieczeństwo żywności wg kilku standardów, zarządzanie zmianą, SMED, 5S, Problem Solving, Design of Experiment, a kończywszy - na metodologii Lean Six Sigma z rozbudowanymi modułami Statystycznego Sterowania Procesami & MSA wg podręczników AIAG ...
W portfolio trenerskim szkolenia i kursy zamknięte m.in. dla takich firm jak: CIECH S.A., Bakalland S.A., ENERGA S.A., ELECTROLUX Poland Oława, Zakłady Tłuszczowe "Kruszwica" S.A., Lesaffre Ingredients Services Polska Sp. z o.o.
W ciągu kilku lat współpracował z kilkoma uczelniami (m.in. Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Zachodniopomorska Szkoła Biznesu w Szczecinie, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, Wyższa Szkoła Gospodarki w Bydgoszczy) jako wykładowca studiów podyplomowych z obszaru zarządzania jakością, prowadząc przedmioty związane z ISO 9001, ISO 22000, Six Sigma.
Najświeższym dorobkiem (2019) jest współpraca jako wykładowca przedmiotu "Zarządzanie jakością i procesami" w programie International Executive MBA
STYL PRACY TRENERSKIEJ
Dyrektywny, autorytarny i do tego jeszcze z zegarkiem w ręku... 😀
Merytoryczny i metodyczny - dla balansu okraszony sporą dozą luzu, humoru i freestyle...
Nawet bardzo trudne techniczne szkolenia są zaprojektowane w sposób, w którym nie ma miejsca na nudę i omawianie slajdów.
Uczestnik zostaje wciągnięty w przemyślaną przygodę edukacyjną i nigdy nie wie, co się za chwilę wydarzy.
Hołduje firmowemu sloganowi "TRUDNE szkolenia - PROSTO robione"
Krzysztof Bielański
krzysztof.bielanski@LIJ.com.pl
+48 880 18 14 26