Szkolenie food fraud Kurs zafałszowanie żywności BRC IFS FSSC 22000

Jesteśmy najlepsi

Aktualności

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

01 marca 2019
  Nowa edycja Global Standard for Food Safety BRC v8 wnosi kilka stosunkowo kosmetycznych zmian,

FOOD FRAUD. ZAFAŁSZOWANIE ŻYWNOŚCI

Kurs przygotowany w oparciu o wymagania BRC Food, IFS Food, FSSC 22000 oraz, jako podstawy programowej – wytycznych przewodnika IFS na temat food fraud.

 

Jest kompleksowe kompendium wiedzy na temat jednego z elementarnych wymagań ww. standardów bezpieczeństwa żywności.

Kurs pomoże Ci zrozumieć wymagania i ocenić stopień ryzyka fałszowania żywności w Twojej organizacji.

PROGRAM kursu FOOD FRAUD

 

Definicje & wymagania standardów bezpieczeństwa żywości

 

Plan ograniczania oszustw produktowych

 

  • Ustanowienie Zespołu ds. Oceny Oszustw Produktowych

  • Identyfikacja potencjalnego ryzyka oszustwa

  • Ocena podatności (PRODUKT)

  • Ocena podatności (DOSTAWCA)

  • Plan ograniczania

  • Wdrażanie i monitorowanie środków kontroli planu ograniczania

  • Przegląd i udoskonalanie planu ograniczania

 

  • Przedstawienie propozycji metody oceny ryzyka zafałszowania (gotowa tabela na podstawie przewodnika IFS)

CELE

 

  • Dowiesz się jakie są wymagania standardów w odniesieniu do zafałszowań żywności

  • Nauczysz się jak dokonać oceny ryzyka i jak pracować plan ograniczania

KORZYŚCI

 

  • Dostaniesz kompleksowe kompendium wiedzy – od razu TU TERAZ – możesz uruchomić natychmiast po zakupie

  • Otrzymasz bezpłatnie – plik do kompleksowej, samodzielnej oceny ryzyka zafałszowania żywności, oraz przygotowania PLANU OGRANICZANIA, który spełni zarówno wymagania prawne jak i  wymagania standardów bezpieczeństwa żywności

  • Czas szkolenia: 140 minut

  • Czas nieograniczonego dostępu: 7 dni

Certyfikat: po szkoleniu wygenerujemy i na wskazany e-mail wyślemy certyfikat w formacie pdf

Opcjonalnie: jeśli chcesz dodatkowy certyfikat drukowany Lubuskiego Instytutu Jakości (koszt +100 zł), prześlij zapytanie na info@LIJ.com.pl

Szkolenie food fraud Kurs zafałszowanie żywności BRC IFS FSSC 22000