Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w Twojej firmie

Jesteśmy najlepsi

Aktualności

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

31 stycznia 2020
  Od pewnego czasu standardy GFSI mocno przesunęły środek ciężkości na ryzyko zafałszowania żywności (food
01 marca 2019
Zapraszamy na nasze szkolenie wdrożeniowe "KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI" Kliknij po szczegóły i zapisz się

BŻ-07. SZKOLENIE OKRESOWE DLA PRACOWNIKÓW: Wymagania GMP/GHP i HACCP 

Szkolenie GMP/GHP i HACCP

CEL SZKOLENIA

 

Przekazanie wiedzy z zakresu podstawowych wymagań GMP/ GHP i HACCP

PROFIL UCZESTNIKA

 

 

Szkolenie jest skierowane do operatorów branży spożywczej

 

W kompleksowy sposób przygotowuje do pracy z żywnością

KORZYŚCI

 

- Przygotowujemy Twoich pracowników do pracy w przemyśle spożywczym. Realizacja z pozycji firmy zewnętrznej przynosi często lepsze efekty

 

- Prosto i bezstresowo w odbiorze przekazujemy treści związane z wymaganiami GMP/GHP i HACCP

 

- Odciążamy Pełnomocnika ds. Bezpieczeństwa Żywności z obowiązków

 

- można zamówić w pakiecie kilka cykli szkoleniowych - do realizacji na przestrzeni roku

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w Twojej firmie

Program

Szkolenie MP/GHP i HACCP

 

 

Sesja I. Wymagania GMP/GHP

  • Definicje

  • Rodzaje zanieczyszczeń: biologiczne (mikrobiologiczne), chemiczne, fizyczne

  • Przeglądy i konserwacje

  • Wymagania dla szatni, stołówek, toalet

  • Odzież ochronna

  • Kontrola zanieczyszczeń chemicznych

  • Kontrola metalu (detektory metalu, magnesy, filtr, sita)

  • Utrzymanie higieny i porządku

  • Odpady

  • Ochrona przed szkodnikami

  • Magazynowanie

  • Transport

  • Szkolenia

  • Higiena osobista i badania lekarskie

 

Sesja II. System HACCP

  • 12 kroków wdrażania systemu HACCP

Czas trwania

 

Zwykle 3,5-7 h w zależności od potrzeb

Przy większej grupie można wykonać 2 cykle po 3,5 h w ciągu dnia, na styku zmian

Możliwy tryb wieczorowy lub weekend. Dopasujemy się do potrzeb 

Certyfikat zbiorczy

 

Szkolenie okresowe: "Wymagania GMP/GHP i HACCP"/ po szkoleniu

Cena

 

Cena szkolenia jest uzależniona od liczby osób i lokalizacji firmy klienta - oscyluje w granicach 4 krotności ceny szkolenia otwartego dla 1 osoby

W celu pozyskania oferty zapraszamy do wyceny 

 

Standardowa wycena uwzględnia grupę do 15 osób, w przypadku większych zespołów prosimy o zawarcie takiej informacji w zapytaniu

Szkolenie GMP/GHP i HACCP – okresowe dla pracowników branży spożywczej

SZKOLENIE TO INWESTYCJA,

więc ...

ULOKUJ WŁAŚCIWIE 

 

REFERENCJE 

Szkolenie GMP/GHP i HACCP – okresowe dla pracowników branży spożywczej

+48 880 18 14 26

Szkolenie GMP/GHP i HACCP – okresowe dla pracowników branży spożywczej

info@LIJ.com.pl

Szkolenie GMP/GHP i HACCP – okresowe dla pracowników branży spożywczej

UWAGA

 

Istnieje możliwość realizacji szkolenia zamkniętego dla polskich załóg firm zlokalizowanych w zachodniej części Niemiec i północnych Czechach (realizacja w języku polskim)

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w Twojej firmie

POZIOM TRUDNOŚCI

1 na 6

DUŻA GRUPA

do 15 osób

Dokładny zakres/ tematyka szkolenia
Ile dni ma trwać?
Ile osób będzie uczestniczyć?
Orientacyjny termin realizacji?
Nazwa firmy
Adres szkolenia
Twoje Imię i nazwisko
Nr telefonu
Twój e-mail
Wyślij
Wyślij
Formularz został wysłany — dziękujemy.
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!
Szkolenie GMP/GHP i HACCP – okresowe dla pracowników branży spożywczej