Jesteśmy najlepsi

Aktualności

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

18 grudnia 2017
Kilka znaczących cyfr dla bezpieczeństwa żywności – swego rodzaju numerologia J do zastosowania również
27 października 2017
Jednym z narzędzi, którego użyjemy podczas poszukiwania przyczyny źródłowej problemu będzie diagram korelacji, który
    1. Strona główna
    2. Szkolenia otwarte
    3. Szkolenia zamknięte u klienta
    4. Aktualności
    5. Kontakt
  1. Certyfikacja kompetencji
  2. Webinar on-line z trenerem
  3. Audit
  4. Consulting
  5. Strefa studenta
  6. Referencje
  7. FAQ
  8. Galeria & Filmoteka
  9. Pełnomocnik i Auditor FSSC 22000 | ISO 22000
  10. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001
  11. Auditor BRC FOOD v7
  12. Lean Six Sigma Yellow Belt
  13. Auditor IFS Food v6.1
  14. Lean Six Sigma Green Belt
  15. Pełnomocnik i Auditor PN-N 18001 | OHSAS 18001
  16. Wymagania HACCP wg Codex Alimentarius
  17. ISO 9001 (zarządzanie jakością)
  18. FSSC 22000/ ISO 22000 (bezpieczeństwo żywności)
  19. BRC v7 (bezpieczeństwo żywności)
  20. IFS v6 (bezpieczeństwo żywności)
  21. GMP+ (bezpieczeństwo pasz)
  22. HACCP (bezpieczeństwo żywności)
  23. TRANSPORT AGRI & FOOD
  24. BRC for Packaging and Packaging Materials v5 (BRC IoP)
  25. OHSAS 18001 (BHP)
  26. Informacja ogólna
  27. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001 (zamknięte)
  28. Pełnomocnik i Auditor FSSC (ISO) 22000 (zamknięte)
  29. Lean Six Sigma Yellow Belt (zamknięte)
  30. Lean Six Sigma Green Belt (zamknięte)
  31. Auditor BRC FOOD v7 (zamknięte)
  32. Auditor IFS FOOD v6.1 (zamknięte)
  33. Pełnomocnik i Auditor PN-N 18001 | OHSAS 18001 (zamknięte)
  34. Wymagania HACCP (zamknięte)
  35. Wymagania ISO 9001:2015. Jak przejść na nowa normę?
  36. Wymagania ISO 9001:2015 (zamknięte)
  37. Problem solving quality tools
  38. Problem Solving Tools (zamknięte)
  39. Zarządzanie ryzykiem w ISO 9001
  40. Zarządzanie ryzykiem w ISO 9001 (zamknięte)
  41. Strefa klienta
  42. Auditor BRC FOOD/ IFS FOOD
  43. Auditor BRC FOOD/ IFS FOOD (zamknięte)
  44. Pełnomocnik i Auditor GMP+ B3
  45. SPC i MSA
  46. SPC i MSA (zamknięte)
  47. Auditor Wewnętrzny BRC - STUDENT
  48. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001 - STUDENT
  49. Food defence
  50. Pełnomocnik i Auditor FSSC 22000 - STUDENT
  51. Lean Six Sigma Yellow Belt - STUDENT
  52. Front Line Manager
  53. Auditor BRC PACKAGING

KLIENCI & REFERENCJE

 

 

 

Zastanawiasz się jaką firmę szkoleniową wybrać? 

 

Mała podpowiedź...

 

 

Zaufali nam m.in.:

 

AMAZON Fulfillment Poland

ENERGA S.A.

Soda Polska CIECH S.A.

Lisner Sp. z o.o.

Electrolux Poland Sp. z o.o.

Zakłady Tłuszczowe "Kruszwica" S.A.

Bahlsen Polska Sp. z o.o. S.k.

Wojewódzki Inspektorat Weterynarii z siedzibą w Siedlcach

Polska Spółka Gazownictwa sp. z o.o.

Barry Callebaut Manufacturing Polska Sp. z o.o.

Oerlemans Foods Polska Sp. z o.o.

Heesung Electronics Poland Sp. z o.o.

Lesaffre Ingredients Services Polska Sp. z o.o.

Polski Rejestr Statków S.A.

RINA Poland Sp. z.o.o.

United Registrar of Systems Polska Sp. z o.o.

Wydawnictwo SIGMA-NOT Sp. z o.o. | "Przemysł Spożywczy"

Zachodniopomorska Szkoła Biznesu w Szczecinie

Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny | Zakład Zautomatyzowanych Systemów Wytwarzania i Inżynierii Jakości

Wydziałowa Rada Doktorantów | Wydział Chemiczny | Politechnika Łódzka

Onix Sp. z o.o.

Mitie Polska Sp. z o.o.

Lasaffre Ingredients Services

RE-MAR Sp. z o.o.

Perfecta Sp. z o.o. Sp.k.

Akademia Morska w Szczecinie | Projekt „KARIERA INŻYNIERA”

Powiatowy Inspektorat Weterynarii w Świnoujściu

Powiatowy Inspektorat Weterynarii w Kamieniu Pomorskim

COLPAK Sp. z o.o.

Swedwood Poland sp. z o.o.

Miejski Zakład Gospodarki Komunalnej Sp. z o.o. w Nowej Soli

SBN RUNOWO Sp. z o.o.

FINCA VISION Sp. z o.o. | Springfresh Sp. z o.o.

Cukiernia  Mistrza  Jana Sp. z o.o.

Firma Produkcyjno-Handlowa \"PAULA\" Sp. z o.o. Sp.k.

CLIP LOGISTICS Sp. z o.o.

MAKRUM Project Management Sp. z o.o.

Leanpack Sp. z o.o.

Skibicki Technika Transportowa Sp. z o.o.

Politechnika Poznańska

AD Polska Aftermarket Sp. z o. o.

Wytwórnia Aromatów Spożywczych "Hoffmann" Wojciech Hoffmann

RZEŹNIA MIĘSPOL Sp. z o.o.

Wojskowe Zakłady Lotnicze NR 2 S.A.

Zakład Mięsny "ZBYSZKO"

Greewngrow Sp. o.o.

Przedsiębiorstwo Badawczo - Wdrożeniowe Acrylmed dr Ludwika Własińska Sp. z o.o.

PGNiG S.A. w Warszawie Oddział w Zielonej Górze

Zakład Zwalczania Szkodników Żywności | Dezynfekcja-Dezynsekcja-Deratyzacja | Mirosław Siałkowski

Binder International Warszawa Sp. z o.o.

AgriPlus Sp. z o.o.

P.P.H.U. Konspol-Bis Sp. z o.o.

Bama Europa Sp. z o.o.

PRZEDSIĘBIORSTWO ROLNO PRZEMYSŁOWE SMOGÓRY SP. Z O. O.

KDC POMORZANKA Sp. z o.o.

P.P.H.U. Nasza Chata

MNIAM MNIAM S.A.

TRICOMED S.A.

Sauerresing Polska Sp. z o.o.

Sybet sp. z o.o.

Piekarnia Brel s.c.

PMA Solutions Sp. z o.o.

Food Innowacje Roman Ratajczak

Pomorski Fundusz Pożyczkowy Sp. z o.o.

Barbara Luijckx Sp. z o.o.

Zakład Piekarniczo-Cukierniczy Krasucki Sp. z o.o.

N.Z.O.Z. POLAK s.c.

Zespół Opieki Zdrowotnej w Bolesławcu

Jantex Sp. z o.o.

Emulbit Sp. z o.o.

HOBAS System Polska Sp. z o.o.

Diehl Metering Sp. z o.o. 

AGROFREEZE S.A. 

Zakład Obróbki Metali PAMOSTAL

PLASTPUR Sp. z o.o. 

ANDREAS SP. Z O.O.

Alpha Dam Sp. z o.o.

ASMA Polska Sp. z o.o.

EXPOM Kwidzyn Sp. z o.o.

KDC POMORZANKA Sp. z o.o.

M.A.Niemtz sp. z o.o.

Lantmannen Unibake Poland Sp. z o.o. 

PPHU "IZOLMET" Sp. z o.o.

Perfecta Sp. z o.o. Sp.k.

 

+48 880 18 14 26

info@LIJ.com.pl

Lubuski Instytut Jakości

O FIRMIE

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI TM to firma doradczo-szkoleniowa zajmująca się wsparciem przedsiębiorstw w zakresie jakości i produktywności

 

OBSZARY AKTYWNOŚCI

 

SZKOLENIA - CONSULTING - AUDIT

DANE ADRESOWE - adres rejestrowy

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

 

ul. Słoneczna 84/6

66-400 Gorzów Wielkopolski

Polska

"Jakość to nie wszystko, ale wszystko bez jakości jest niczym” 

Peters, Waterman

Wpis nr 2.08/00032/2018

Lubuski Instytut Jakości