...a może po prostu wolisz kontakt bezpośredni?
Zadzwoń lub napisz
Krzysztof Bielański 🔴 Executive MBA
krzysztof.bielanski@LIJ.com.pl
+48 880 18 14 26
AUDYTOR: Krzysztof Bielański 🟥 Executive MBA
Pomagam rozwijać kompetencje zespołów z obszaru systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000, ISO 22000, BRCGS, IFS, HACCP)
Szkoliłem dla: BAKALLAND, LISNER, Z.T. KRUSZWICA, LANTMANNEN UNIBAKE, MAZOWIECKI WOJEWÓDZKI INSPEKTORAT WETERYNARII
Auditowałem dla: Bureau Veritas, Polski Rejestr Statków
Współpracowałem z: Polskie Centrum Badania i Certyfikacji, Polskie Centrum Akredytacji
Wykładałem na studiach podyplomowych w: Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, Politechnice Poznańskiej, Wyższej Szkole Gospodarki w Bydgoszczy, Zachodniopomorskiej Szkole Biznesu w Szczecinie, Zachodniopomorskim Uniwersytecie Technologicznym w Szczecinie, Uniwersytecie Śląskim & GFKM w Katowicach
+48 880 18 14 26
Cena audytu oceny Kultura bezpieczeństwa żywności - jest uzależniona od lokalizacji i wielkości firmy klienta
AUDYT OCENY STOPNIA WDROŻENIA
1 dzień
5-7 h + opracowanie raportu oceny
Możliwy tryb wieczorowy lub weekend
Dopasujemy się do potrzeb - jednak w trakcie muszą być dostępne związane z auditowanymi obszarami osoby
Na podstawie wytycznych:
- BRC Global Standard for Food Safety Food 8 i 9
- General Principles of Food Hygiene (CXC 1-1969)
- Annex I to Regulation (EC) No 852/2004
- A CULTURE OF FOOD SAFETY A POSITION PAPER FROM THE GLOBAL FOOD SAFETY INITIATIVE (GFSI)
1. Ocenimy wszystkie działania obejmujące obszary zakładu, które mają wpływ na kulturę bezpieczeństwa żywności
2. Dokonamy przeglądu skuteczności ww. działań (status quo)
3. Przygotujemy raport z oceny wdrożenia kultury bezpieczeństwa żywności
Skutkiem warsztatu jest gotowa dokumentacja oceniająca stopień wdrożenia
- Wielowątkowa analiza statusu obecnego firmy pod kątem kultury bezpieczeństwa żywności, w oparciu o opracowanie Global Food Safety Initiative
- Efektem wspólnej pracy z Auditorem będzie opracowanie Raportu z Oceny wdrożenia kultury bezpieczeństwa żywności
- Otrzymasz dane wejściowe do opracowania Planu rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa i jakości żywności
Ocena stopnia wdrożenia kultury bezpieczeństwa żywności
- na potrzeby spełnienia wymagań BRC, IFS, FSSC 22000 i wytycznych GFSI
Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.
Aktualności
Jesteśmy najlepsi