Firma szkoleniowa jakość SPC bezpieczeństwo żywności MSA Six Sigma
  • Potrzebujesz konsultacji?
  • Masz pytania?

...a może po prostu wolisz kontakt bezpośredni? 

 

Zadzwoń lub napisz 

 

Krzysztof Bielański 🔴 Executive MBA

Manager Operacyjny

 

krzysztof.bielanski@LIJ.com.pl

+48 880 18 14 26

 

Firma szkoleniowa jakość SPC bezpieczeństwo żywności MSA Six Sigma

AUDYTOR: Krzysztof Bielański 🟥 Executive MBA

 

 

Pomagam rozwijać kompetencje zespołów z obszaru systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000, ISO 22000, BRCGS, IFS, HACCP)

 

 

Szkoliłem dla: BAKALLAND, LISNER, Z.T. KRUSZWICA, LANTMANNEN UNIBAKE, MAZOWIECKI WOJEWÓDZKI INSPEKTORAT WETERYNARII

 

Auditowałem dla: Bureau Veritas, Polski Rejestr Statków

 

Współpracowałem z: Polskie Centrum Badania i Certyfikacji, Polskie Centrum Akredytacji

 

Wykładałem na studiach podyplomowych w: Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, Politechnice Poznańskiej, Wyższej Szkole Gospodarki w Bydgoszczy, Zachodniopomorskiej Szkole Biznesu w Szczecinie, Zachodniopomorskim Uniwersytecie Technologicznym w Szczecinie, Uniwersytecie Śląskim & GFKM w Katowicach

Ocena kultura bezpieczeństwa żywności. Plan wdrożenia kultury
Ocena kultura bezpieczeństwa żywności. Plan wdrożenia kultury
Ocena kultura bezpieczeństwa żywności. Plan wdrożenia kultury

info@LIJ.com.pl

Ocena kultura bezpieczeństwa żywności. Plan wdrożenia kultury

+48 880 18 14 26

Ocena kultura bezpieczeństwa żywności. Plan wdrożenia kultury
Nazwa firmy
Adres oceny?
Jaki standard/ system posiadacie?
Czym zajmuje się firma?
Ile jest produktów/ grup produktów? Jakie?
Ilu zatrudniacie pracowników? (średnia roczna)
Ile jest zmian?
Twoje Imię i nazwisko
Nr telefonu
Twój e-mail
Wyślij
Wyślij
Formularz został wysłany — dziękujemy.
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!

CENA 

 

Cena audytu oceny Kultura bezpieczeństwa żywności - jest uzależniona od lokalizacji  i wielkości firmy klienta

AUDYT OCENY STOPNIA WDROŻENIA

 

KULTURY BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI

 

Cyt. BRC Food v8: 

 

„Kierownictwo firmy musi określić i utrzymać klarowny plan rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa i jakości żywności. Musi on obejmować:

  • Zdefiniowane działania obejmujące wszystkie obszary zakładu, które mają wpływ na bezpieczeństwo produktu,

  • Plan działań wskazujący sposób realizacji i mierzenia działań oraz planowane ramy czasowe,

  • Przegląd skuteczności zakończonych działań.”

 

 

CZAS TRWANIA 

 

1 dzień

5-7 h + opracowanie raportu oceny

 

Możliwy tryb wieczorowy lub weekend

 

Dopasujemy się do potrzeb - jednak w trakcie muszą być dostępne związane z auditowanymi obszarami osoby 

PROGRAM AUDITU KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI

 

Na podstawie wytycznych:

 

- BRC Global Standard for Food Safety Food 8 i 9

- General Principles of Food Hygiene (CXC 1-1969)

- Annex I to Regulation (EC) No 852/2004

- A CULTURE OF FOOD SAFETY A POSITION PAPER FROM THE GLOBAL FOOD SAFETY INITIATIVE (GFSI)

 

1. Ocenimy wszystkie działania obejmujące obszary zakładu, które mają wpływ na kulturę bezpieczeństwa żywności

 

2. Dokonamy przeglądu skuteczności ww. działań (status quo) 

 

3. Przygotujemy raport z oceny wdrożenia kultury bezpieczeństwa żywności

 

 

Skutkiem warsztatu jest gotowa dokumentacja oceniająca stopień wdrożenia

KORZYŚCI

 

- Wielowątkowa analiza statusu obecnego firmy pod kątem kultury bezpieczeństwa żywności,  w oparciu o opracowanie Global Food Safety Initiative

 

- Efektem wspólnej pracy z Auditorem będzie opracowanie Raportu z Oceny wdrożenia kultury bezpieczeństwa żywności

 

- Otrzymasz dane wejściowe do  opracowania Planu rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa i jakości żywności

CEL AUDITU

 

Ocena stopnia wdrożenia kultury bezpieczeństwa żywności

 

- na potrzeby spełnienia wymagań BRC, IFS, FSSC 22000 i wytycznych GFSI

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

Aktualności

Jesteśmy najlepsi