Jesteśmy najlepsi

Aktualności

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

18 grudnia 2017
Kilka znaczących cyfr dla bezpieczeństwa żywności – swego rodzaju numerologia J do zastosowania również
27 października 2017
Jednym z narzędzi, którego użyjemy podczas poszukiwania przyczyny źródłowej problemu będzie diagram korelacji, który
    1. Strona główna
    2. Szkolenia otwarte
    3. Szkolenia zamknięte u klienta
    4. Aktualności
    5. Kontakt
  1. Certyfikacja kompetencji
  2. Webinar on-line z trenerem
  3. Audit
  4. Consulting
  5. Strefa studenta
  6. Referencje
  7. FAQ
  8. Galeria
  9. Pełnomocnik i Auditor FSSC 22000 | ISO 22000
  10. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001
  11. Auditor BRC FOOD v8
  12. Lean Six Sigma Yellow Belt
  13. Auditor IFS Food v6.1
  14. Lean Six Sigma Green Belt
  15. Pełnomocnik i Auditor PN-N 18001 | OHSAS 18001
  16. Wymagania HACCP wg Codex Alimentarius
  17. ISO 9001 (zarządzanie jakością)
  18. FSSC 22000/ ISO 22000 (bezpieczeństwo żywności)
  19. BRC FOOD v8 (bezpieczeństwo żywności)
  20. IFS FOOD v6.1 (bezpieczeństwo żywności)
  21. GMP+ (bezpieczeństwo pasz)
  22. HACCP (bezpieczeństwo żywności)
  23. TRANSPORT AGRI & FOOD
  24. BRC for Packaging and Packaging Materials v5 (BRC IoP)
  25. OHSAS 18001 (BHP)
  26. Informacja ogólna
  27. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001 (zamknięte)
  28. Pełnomocnik i Auditor FSSC (ISO) 22000 (zamknięte)
  29. Lean Six Sigma Yellow Belt (zamknięte)
  30. Lean Six Sigma Green Belt (zamknięte)
  31. Auditor BRC FOOD v8 (zamknięte)
  32. Auditor IFS FOOD v6.1 (zamknięte)
  33. Pełnomocnik i Auditor PN-N 18001 | OHSAS 18001 (zamknięte)
  34. Wymagania HACCP (zamknięte)
  35. Wymagania ISO 9001:2015. Jak przejść na nowa normę?
  36. Wymagania ISO 9001:2015 (zamknięte)
  37. Problem solving quality tools
  38. Problem Solving Tools (zamknięte)
  39. Zarządzanie ryzykiem w ISO 9001
  40. Zarządzanie ryzykiem w ISO 9001 (zamknięte)
  41. Strefa klienta
  42. Auditor BRC FOOD/ IFS FOOD
  43. Auditor BRC FOOD/ IFS FOOD (zamknięte)
  44. Pełnomocnik i Auditor GMP+ B3
  45. SPC i MSA
  46. SPC i MSA (zamknięte)
  47. Auditor Wewnętrzny BRC - STUDENT
  48. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001 - STUDENT
  49. Food defence
  50. Pełnomocnik i Auditor FSSC 22000 - STUDENT
  51. Lean Six Sigma Yellow Belt - STUDENT
  52. Front Line Manager - Manager Pierwszej Linii
  53. Auditor BRC PACKAGING
  54. Designing innovation and experiment
  55. Inspektor Kontroli Jakości (Kontroler Jakości)
  56. naLIJ wiedzy...

"Jeżeli nie wiesz, dokąd zmierzasz, prawdopodobnie wylądujesz gdzieś indziej"


dr Laurence J. Peter

pedagog kanadyjski

FOOD DEFENCE

(wg PAS 96:2017)

CEL SZKOLENIA

 

Przygotowanie merytoryczne kadry wyższego i średniego szczebla do wdrożenia systemu  zarządzania zagrożeniami TACCP oraz sprawnego nim zarządzania

PROFIL UCZESTNIKA

 

Szkolenie jest skierowane do:

 

- Osób zaangażowanych w projektowanie i zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności

- Pełnomocników HACCP, pracowników i kierowników działów zarządzania lub kontroli jakości oraz pracowników laboratoriów zakładowych

- Pracowników odpowiedzialnych za nadzór i weryfikację systemu HACCP

  •  

KORZYŚCI

 

- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z tematyką Food defence

- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania

- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę bezpieczeństwa przed ewentualnymi problemami z jakością produktów

- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów

- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji jakiegokolwiek systemu 

Szkolenie WYMAGANIA SYSTEMU HACCP

Pracujesz w branży rolno-spożywczej? Chcesz awansować w strukturach firmy? Chcesz być Managerem Jakości/ Pełnomocnikiem ds. HACCP?

 

- Możesz awansować dzięki podwyższeniu kwalifikacji i zdobyciu nowej wiedzy 

- Uczestnicy otrzymują atrakcyjne i cenione na rynku pracy certyfikaty poświadczające kwalifikacje niezbędne w pracy w przemyśle rolno-spożywczym, opakowaniowym oraz farmacji

Program szkolenia

 

- Terminy i definicje

- Typy zagrożeń 

- Zrozumienie powodów ataków

- Ocena zagrożeń i wyznaczenie krytycznych punktów kontroli (TACCP)

- Ocena

- Krytyczne kontrole

- Reagowanie na incydenty

- Przegląd zabezpieczeń dotyczących ochrony żywności 

Czas trwania:

 

1 dzień

9.00 - 15.30

SZKOLENIE ZAMKNIĘTE 

 

Istnieje możliwość zorganizowania szkolenia zamkniętego w Państwa firmie

 

Chcesz przeszkolić więcej niż 4 osoby? TO ROZWIĄZANIE DLA CIEBIE

Czytaj więcej

Certyfikat

 

Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski )/ po szkoleniu

Cena

 

600* zł netto (0 VAT)/ osoba 

 

*RABATY. Przy zgłoszeniu grupowym dodatkowe rabaty:

- min. 3 osób z firmy: rabat -30 zł/ osoba (-5%) 

- min. 4 osób z firmy: rabat -60 zł/ osoba (-10%) lub piąta osoba bezpłatnie

 

Płatność na podstawie faktury pro-forma - tydzień przed szkoleniem 

 


 

W cenie

- Certyfikat w wersji polsko-angielskiej

- Materiały drukowane

- Długopis 

- Lunch

- Catering kawowy 

 

 Podatnik zwolniony od podatku VAT na podst. art. 113 ust. 1 i 9 ustawy o podatku od towarów i usług

 

 

 

 

USŁUGI POWIĄZANE 

 

AUDIT przedcertyfikacyjny/ dostawcy

 

 

 

WDROŻENIE - wejdź w zakładkę Consulting i zapytaj o wycenę 

 

 

SZKOLENIA:

- Auditor Wewnętrzny BRC FOOD & IFS FOOD 

 

 


- Pełnomocnik i Auditor Wewnętrzny FSSC 22000 (w tym ISO 22000)

Czytaj więcej

Szkolenie WYMAGANIA SYSTEMU HACCP

Czytaj więcej

Czytaj więcej

Szkolenie WYMAGANIA SYSTEMU HACCP

SZKOLENIE TO INWESTYCJA,

więc ...

ULOKUJ WŁAŚCIWIE 

 

REFERENCJE 

Szkolenie WYMAGANIA SYSTEMU HACCP
Szkolenie WYMAGANIA SYSTEMU HACCP
Szkolenie WYMAGANIA SYSTEMU HACCP

Zgłoszenia można dokonać poprzez 

FORMULARZ ZGŁOSZENIA

 

Na zgłoszenia oczekujemy do tygodnia przed terminem szkolenia 

18 grudnia 2017
Kilka znaczących cyfr dla bezpieczeństwa żywności – swego rodzaju numerologia

Artykuły


 

Sprawdź inne terminy i lokalizacje przesuwając strzałką w prawo na kolejne miesiące 

Kliknij i

ZAPISZ SIĘ

Kliknij i

ZAPISZ SIĘ

METODOLOGIA SZKOLENIA 

 

70% wykład      30% ćwiczenia 

POZIOM

podstawowy do średniozaawansowanego

+48 880 18 14 26

info@LIJ.com.pl

Lubuski Instytut Jakości

O FIRMIE

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI TM to firma doradczo-szkoleniowa zajmująca się wsparciem przedsiębiorstw w zakresie jakości i produktywności

 

OBSZARY AKTYWNOŚCI

 

SZKOLENIA - CONSULTING - AUDIT

DANE ADRESOWE - adres rejestrowy

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

 

ul. Słoneczna 84/6

66-400 Gorzów Wielkopolski

Polska

"Jakość to nie wszystko, ale wszystko bez jakości jest niczym” 

Peters, Waterman

Wpis nr 2.08/00032/2018

Lubuski Instytut Jakości