Dlaczego szkolenie u nas?

 

W odróżnieniu od szkoleń konkurencji jest to jedna z niewielu ofert, w której nie skupiamy się na omawianiu normy "punkt po punkcie" ... ale zrobimy pełnowartościowy, gruntowny trening, zgodnie ze sztuką trenerską i zasadami uczenia dorosłych

 

Szkolenie zostało szczegółowo zaprojektowane  biorąc pod uwagę realne problemy związane z opracowaniem, wdrożeniem i zarządzaniem systemem bezpieczeństwa żywności

 

U nas nie ma miejsca na nudę, za to dajemy sobie sporo przestrzeni na warsztat, pytania i refleksję

 

Na rynku dostępnych jest wiele szkoleń, świetnych i kiepskich, mądrych i głupich, wartościowych i bezwartościowych... u nas otrzymasz realną wartość, której nie doświadczysz gdzie indziej

 

Jest ciekawie, jest trudno, jest prosto, jest wartościowo, jest realistycznie, jest wprost i szczerze

POBIERZ PROGRAM

SZUKASZ SZKOLENIA INDYWIDUALNEGO?

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS
Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS
Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS
Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS

info@LIJ.com.pl

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS

+48 880 18 14 26

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS
Szkolenie kultura bezpieczeństwa żywności. Food safety culture
Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS
Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS

Sprawdź inne terminy i lokalizacje przesuwając strzałką w prawo na kolejne miesiące 

FORMULARZ ZGŁOSZENIA

Zgłoszenia można dokonać poprzez 

FORMULARZ ZGŁOSZENIA

 

 

Na zgłoszenia oczekujemy do 8 dni

przed terminem szkolenia 

Cena

 

Stacjonarne: 1050 zł netto (23% VAT)/ osoba

 

Online: 890 zł netto (23% VAT)/ osoba

 

 

Płatność na podstawie faktury pro-forma - tydzień przed szkoleniem 

 

Potrzebujesz wydłużonego terminu płatności?

- Termin 30 dni | Cena bazowa +150 zł netto

- Termin 45 dni | Cena bazowa +200 zł netto

- Termin 60 dni | Cena bazowa +250 zł netto

 


 

W cenie szkolenia otwartego stacjonarnego

 

- Plik do kompleksowej oceny wdrożenia (bezpłatnie w każdej opcji szkolenia)

- Certyfikat w wersji polsko-angielskiej

- Materiały drukowane

- Długopis 

- Lunch

- Catering kawowy 

 

Dodatkowe usługi rozwojowe za darmo:

 

- 1h konsultacji z trenerem - dostępne do 1 miesiąca po szkoleniu

- pomoc w wycenie certyfikacji 

Certyfikat

 

Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski)/ po szkoleniu

Czytaj więcej

SZKOLENIE KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI (ZAMKNIĘTE)

 

Istnieje możliwość zorganizowania szkolenia zamkniętego w Państwa firmie

 

Chcesz przeszkolić więcej niż 4 osoby? (nawet 12!) TO ROZWIĄZANIE DLA CIEBIE

Czas trwania

 

1 dzień

9.00 - 16.00

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS

POZIOM TRUDNOŚCI

3 na 6

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS

PROFIL UCZESTNIKA

 

Szefowie, właściciele i kierownicy firm produkcyjnych, transportujących, współpracujących z sieciami handlowymi, członkowie zespołu ds. HACCP, auditorzy wewnętrzni, technolodzy żywności, inne osoby zainteresowane

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS

LICZBA UCZESTNIKÓW

5 - 12 osób

SZKOLENIE TO INWESTYCJA,

więc ...

ULOKUJ WŁAŚCIWIE 

 

REFERENCJE 

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS

BŻ-05. Szkolenie KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI

 

Cyt. BRC Food: 

 

„Kierownictwo firmy musi określić i utrzymać klarowny plan rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa i jakości żywności. Musi on obejmować:

  • Zdefiniowane działania obejmujące wszystkie obszary zakładu, które mają wpływ na bezpieczeństwo produktu,

  • Plan działań wskazujący sposób realizacji i mierzenia działań oraz planowane ramy czasowe,

  • Przegląd skuteczności zakończonych działań.”

 

 

KORZYŚCI

 

- Wielowątkowa analiza statusu obecnego firmy pod kątem kultury bezpieczeństwa żywności,  w oparciu o opracowanie Global Food Safety Initiative

 

- Efektem wspólnej pracy z Trenerem/ Auditorem będzie wstępnie opracowany Plan rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa i jakości żywności

 

 

- Otrzymasz plik do kompleksowej oceny wdrożenia (bezpłatnie w każdej opcji szkolenia)

CEL SZKOLENIA

 

Przygotowanie do opracowania Planu rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa żywności spełniającego wymagania BRC Food 8/9, IFS Food v7/8 i wytycznych GFSI

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

Aktualności

Jesteśmy najlepsi

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS

PROGRAM

SZKOLENIE KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI

 

Wymagania prawne kultury bezpieczeństwa żywności

- Annex I to Regulation (EC) No 852/2004

- General Principles of Food Hygiene (CXC 1-1969)

 

Wymagania standardów bezpieczeństwa żywości

- BRC Global Standard for Food Safety Food v8/9

- IFS Food v7/8

- FSSC 22000 v5.1/6

- Przewodnik FSSC 22000 v5.1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wymagania Global Food Safety Initiative

A CULTURE OF FOOD SAFETY A POSITION PAPER FROM THE GLOBAL FOOD SAFETY INITIATIVE (GFSI)

- Wizja i misja

- Ludzie

- Konsystencja

- Zdolność adaptacji

- Świadomość zagrożeń i ryzyka

 

Ocena stanu kultury bezpieczeństwa żywności (wg wymagań GFSI)

- Przedstawienie propozycji metody oceny (MATRYCA LIJ) – plik oceny wdrożenia kultury bezpieczeństwa żywności (w tym arkusz do przygotowania Planu doskonalenia)