Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS

Jesteśmy najlepsi

Aktualności

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

01 marca 2019
  Nowa edycja Global Standard for Food Safety BRC v8 wnosi kilka stosunkowo kosmetycznych zmian,

CEL SZKOLENIA

 

Przygotowanie do opracowania Planu rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa żywności spełniającego wymagania BRC Food 8, IFS Food v7 i wytycznych GFSI

KORZYŚCI

 

- Wielowątkowa analiza statusu obecnego firmy pod kątem kultury bezpieczeństwa żywności,  w oparciu o opracowanie Global Food Safety Initiative

 

- Efektem wspólnej pracy z Trenerem/ Auditorem będzie wstępnie opracowany Plan rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa i jakości żywności

 

 

- Otrzymasz plik do kompleksowej oceny wdrożenia (bezpłatnie w każdej opcji szkolenia)

PROGRAM

SZKOLENIE KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI

 

Uwzględniono wymagania:

- BRC Global Standard for Food Safety Food v8

IFS Food v7

- General Principles of Food Hygiene (CXC 1-1969)

- Annex I to Regulation (EC) No 852/2004

- A CULTURE OF FOOD SAFETY A POSITION PAPER FROM THE GLOBAL FOOD SAFETY INITIATIVE (GFSI)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Zdefiniujemy działania obejmujące wszystkie obszary zakładu, które mają wpływ na bezpieczeństwo produktu

2. Opracujemy Plan działań (wskazujący sposób realizacji i mierzenia działań oraz planowane ramy czasowe)

3. Dokonamy przeglądu skuteczności działań (status quo) i zaplanujemy przegląd działań ujętych w obecnym planie 

 

Skutkiem warsztatu jest praktycznie gotowe opracowanie oceny stopnia wdrożenia

Otrzymasz plik do kompleksowej oceny wdrożenia (bezpłatnie w każdej opcji szkolenia)

 

Cyt. BRC Food v8: 

 

„Kierownictwo firmy musi określić i utrzymać klarowny plan rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa i jakości żywności. Musi on obejmować:

  • Zdefiniowane działania obejmujące wszystkie obszary zakładu, które mają wpływ na bezpieczeństwo produktu,

  • Plan działań wskazujący sposób realizacji i mierzenia działań oraz planowane ramy czasowe,

  • Przegląd skuteczności zakończonych działań.”

 

 

BŻ-05. Szkolenie KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS

SZKOLENIE TO INWESTYCJA,

więc ...

ULOKUJ WŁAŚCIWIE 

 

REFERENCJE 

LICZBA UCZESTNIKÓW

5 - 12 osób

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS

PROFIL UCZESTNIKA

 

Szefowie, właściciele i kierownicy firm produkcyjnych, transportujących, współpracujących z sieciami handlowymi, członkowie zespołu ds. HACCP, auditorzy wewnętrzni, technolodzy żywności, inne osoby zainteresowane

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS

POZIOM TRUDNOŚCI

3 na 6

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS

Czas trwania

 

1 dzień

9.00 - 16.00

SZKOLENIE KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI (ZAMKNIĘTE)

 

Istnieje możliwość zorganizowania szkolenia zamkniętego w Państwa firmie

 

Chcesz przeszkolić więcej niż 4 osoby? (nawet 12!) TO ROZWIĄZANIE DLA CIEBIE

Czytaj więcej

Certyfikat

 

Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski)/ po szkoleniu

Cena

 

STACJONARNE: 850 zł netto (0 VAT)/ osoba

 

 

*RABATY. Przy zgłoszeniu grupowym dodatkowe rabaty:

- min. 3 osób z firmy: rabat -30 zł/osoba

- min. 4 osób z firmy: rabat -50 zł/ osoba

 

Rabaty nie łączą się ze zniżką klientowską 

Płatność na podstawie faktury pro-forma - tydzień przed szkoleniem 

 


 

W cenie szkolenia otwartego stacjonarnego

 

- Plik do kompleksowej oceny wdrożenia (bezpłatnie w każdej opcji szkolenia)

- Certyfikat w wersji polsko-angielskiej

- Materiały drukowane

- Długopis 

- Lunch

- Catering kawowy 

 

Dodatkowe usługi rozwojowe za darmo:

 

- 1h konsultacji z trenerem - dostępne do 1 miesiąca po szkoleniu

- pomoc w wycenie certyfikacji 

- dostęp do biblioteki - Strefy Klienta 

Zgłoszenia można dokonać poprzez 

FORMULARZ ZGŁOSZENIA

 

Na zgłoszenia oczekujemy do tygodnia

przed terminem szkolenia 

Sprawdź inne terminy i lokalizacje przesuwając strzałką w prawo na kolejne miesiące 

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS
Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS

Kliknij i

ZAPISZ SIĘ

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS
Szkolenie kultura bezpieczeństwa żywności. Food safety culture
Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS

+48 880 18 14 26

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS

info@LIJ.com.pl

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS
Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS
Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS
Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS