Jesteśmy najlepsi
Aktualności
Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.
Przygotowanie do opracowania Planu rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa żywności spełniającego wymagania BRC Food 8, IFS Food v7 i wytycznych GFSI
- Wielowątkowa analiza statusu obecnego firmy pod kątem kultury bezpieczeństwa żywności, w oparciu o opracowanie Global Food Safety Initiative
- Efektem wspólnej pracy z Trenerem/ Auditorem będzie wstępnie opracowany Plan rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa i jakości żywności
Uwzględniono wymagania:
- BRC Global Standard for Food Safety Food v8
IFS Food v7
- General Principles of Food Hygiene (CXC 1-1969)
- Annex I to Regulation (EC) No 852/2004
- A CULTURE OF FOOD SAFETY A POSITION PAPER FROM THE GLOBAL FOOD SAFETY INITIATIVE (GFSI)
1. Zdefiniujemy działania obejmujące wszystkie obszary zakładu, które mają wpływ na bezpieczeństwo produktu
2. Opracujemy Plan działań (wskazujący sposób realizacji i mierzenia działań oraz planowane ramy czasowe)
3. Dokonamy przeglądu skuteczności działań (status quo) i zaplanujemy przegląd działań ujętych w obecnym planie
Skutkiem warsztatu jest praktycznie gotowa dokumentacja oceniająca stopień wdrożenia
+48 880 18 14 26
Szefowie, właściciele i kierownicy firm produkcyjnych, transportujących, współpracujących z sieciami handlowymi, członkowie zespołu ds. HACCP, auditorzy wewnętrzni, technolodzy żywności, inne osoby zainteresowane
3 na 6
1 dzień
9.00 - 16.00
SZKOLENIE KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI (ZAMKNIĘTE)
Istnieje możliwość zorganizowania szkolenia zamkniętego w Państwa firmie
Chcesz przeszkolić więcej niż 4 osoby? (nawet 12!) TO ROZWIĄZANIE DLA CIEBIE
Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski)/ po szkoleniu
Cena
STACJONARNE: 850 zł netto (0 VAT)/ osoba
ON-LINE: 800 zł netto (0 VAT)/ osoba
*RABATY. Przy zgłoszeniu grupowym dodatkowe rabaty:
- min. 3 osób z firmy: rabat -30 zł/osoba
- min. 4 osób z firmy: rabat -50 zł/ osoba
Rabaty nie łączą się ze zniżką klientowską
Płatność na podstawie faktury pro-forma - tydzień przed szkoleniem
W cenie szkolenia otwartego stacjonarnego
- Certyfikat w wersji polsko-angielskiej
- Materiały drukowane
- Długopis
- Lunch
- Catering kawowy
Dodatkowe usługi rozwojowe za darmo:
- 1h konsultacji z trenerem - dostępne do 1 miesiąca po szkoleniu
- pomoc w wycenie certyfikacji
- dostęp do biblioteki - Strefy Klienta
Zgłoszenia można dokonać poprzez
FORMULARZ ZGŁOSZENIA
Na zgłoszenia oczekujemy do tygodnia
przed terminem szkolenia