Dlaczego szkolenie u nas?
W odróżnieniu od szkoleń konkurencji jest to jedna z niewielu ofert, w której nie skupiamy się na omawianiu normy "punkt po punkcie" ... ale zrobimy pełnowartościowy, gruntowny trening, zgodnie ze sztuką trenerską i zasadami uczenia dorosłych
Szkolenie zostało szczegółowo zaprojektowane biorąc pod uwagę realne problemy związane z opracowaniem, wdrożeniem i zarządzaniem systemem bezpieczeństwa żywności
U nas nie ma miejsca na nudę, za to dajemy sobie sporo przestrzeni na warsztat, pytania i refleksję
Na rynku dostępnych jest wiele szkoleń, świetnych i kiepskich, mądrych i głupich, wartościowych i bezwartościowych... u nas otrzymasz realną wartość, której nie doświadczysz gdzie indziej
Jest ciekawie, jest trudno, jest prosto, jest wartościowo, jest realistycznie, jest wprost i szczerze
+48 880 18 14 26
Zgłoszenia można dokonać poprzez
FORMULARZ ZGŁOSZENIA
Na zgłoszenia oczekujemy do 8 dni
przed terminem szkolenia
Cena
Stacjonarne: 1050 zł netto (23% VAT)/ osoba
Online: 890 zł netto (23% VAT)/ osoba
Płatność na podstawie faktury pro-forma - tydzień przed szkoleniem
Potrzebujesz wydłużonego terminu płatności?
- Termin 30 dni | Cena bazowa +150 zł netto
- Termin 45 dni | Cena bazowa +200 zł netto
- Termin 60 dni | Cena bazowa +250 zł netto
W cenie szkolenia otwartego stacjonarnego
- Plik do kompleksowej oceny wdrożenia (bezpłatnie w każdej opcji szkolenia)
- Certyfikat w wersji polsko-angielskiej
- Materiały drukowane
- Długopis
- Lunch
- Catering kawowy
Dodatkowe usługi rozwojowe za darmo:
- 1h konsultacji z trenerem - dostępne do 1 miesiąca po szkoleniu
- pomoc w wycenie certyfikacji
Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski)/ po szkoleniu
SZKOLENIE KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI (ZAMKNIĘTE)
Istnieje możliwość zorganizowania szkolenia zamkniętego w Państwa firmie
Chcesz przeszkolić więcej niż 4 osoby? (nawet 12!) TO ROZWIĄZANIE DLA CIEBIE
1 dzień
9.00 - 16.00
3 na 6
Szefowie, właściciele i kierownicy firm produkcyjnych, transportujących, współpracujących z sieciami handlowymi, członkowie zespołu ds. HACCP, auditorzy wewnętrzni, technolodzy żywności, inne osoby zainteresowane
- Wielowątkowa analiza statusu obecnego firmy pod kątem kultury bezpieczeństwa żywności, w oparciu o opracowanie Global Food Safety Initiative
- Efektem wspólnej pracy z Trenerem/ Auditorem będzie wstępnie opracowany Plan rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa i jakości żywności
- Otrzymasz plik do kompleksowej oceny wdrożenia (bezpłatnie w każdej opcji szkolenia)
Przygotowanie do opracowania Planu rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa żywności spełniającego wymagania BRC Food 8/9, IFS Food v7/8 i wytycznych GFSI
Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.
Aktualności
Jesteśmy najlepsi
Wymagania prawne kultury bezpieczeństwa żywności
- Annex I to Regulation (EC) No 852/2004
- General Principles of Food Hygiene (CXC 1-1969)
Wymagania standardów bezpieczeństwa żywości
- BRC Global Standard for Food Safety Food v8/9
- IFS Food v7/8
- FSSC 22000 v5.1/6
- Przewodnik FSSC 22000 v5.1
Wymagania Global Food Safety Initiative
A CULTURE OF FOOD SAFETY A POSITION PAPER FROM THE GLOBAL FOOD SAFETY INITIATIVE (GFSI)
- Wizja i misja
- Ludzie
- Konsystencja
- Zdolność adaptacji
- Świadomość zagrożeń i ryzyka
Ocena stanu kultury bezpieczeństwa żywności (wg wymagań GFSI)
- Przedstawienie propozycji metody oceny (MATRYCA LIJ) – plik oceny wdrożenia kultury bezpieczeństwa żywności (w tym arkusz do przygotowania Planu doskonalenia)