Jesteśmy najlepsi
Aktualności
Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.
Opracowanie Planu rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa żywności dla potrzeb spełnienia wymagań BRC Food 8 i wytycznych GFSI
W celu opracowania adekwatnego planu działania w ramach kultury bezpieczeństwa żywności będziemy potrzebowali multidyscyplinarnego zespołu
Chcąc skorzystać z warsztatu musisz zapewnić udział pracowników funkcyjnych o różnych specjalnościach odpowiedzialnych za:
zarządzanie firmą, zarządzanie jakością, zarządzanie produkcją, logistykę, zakupy, HR
- Wielowątkowa analiza statusu obecnego firmy pod kątem kultury bezpieczeństwa żywności, w oparciu o opracowanie Global Food Safety Initiative
- Efektem wspólnej pracy z Trenerem/ Auditorem (rola Moderatora) będzie opracowanie Planu rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa i jakości żywności
- Otrzymasz plik do kompleksowej oceny wdrożenia (bezpłatnie w każdej opcji szkolenia)
Na podstawie wytycznych:
- BRC Global Standard for Food Safety Food v8
- General Principles of Food Hygiene (CXC 1-1969)
- Annex I to Regulation (EC) No 852/2004
- A CULTURE OF FOOD SAFETY A POSITION PAPER FROM THE GLOBAL FOOD SAFETY INITIATIVE (GFSI)
1. Zdefiniujemy działania obejmujące wszystkie obszary zakładu, które mają wpływ na bezpieczeństwo produktu
2. Opracujemy Plan działań (wskazujący sposób realizacji i mierzenia działań oraz planowane ramy czasowe)
3. Dokonamy przeglądu skuteczności działań (status quo) i zaplanujemy przegląd działań ujętych w obecnym planie
Skutkiem warsztatu jest praktycznie gotowa dokumentacja oceniająca stopień wdrożenia
Otrzymasz plik do kompleksowej oceny wdrożenia (bezpłatnie w każdej opcji szkolenia)
1 dzień
6-7 h
Możliwy tryb wieczorowy lub weekend. Dopasujemy się do potrzeb
+48 880 18 14 26
Cena warsztatu Kultura bezpieczeństwa żywności jest uzależniona od lokalizacji firmy klienta i liczby uczestników