Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS

Jesteśmy najlepsi

Aktualności

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

31 stycznia 2020
  Od pewnego czasu standardy GFSI mocno przesunęły środek ciężkości na ryzyko zafałszowania żywności (food
01 marca 2019
Zapraszamy na nasze szkolenie wdrożeniowe "KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI" Kliknij po szczegóły i zapisz się

CEL WARSZTATU

 

Opracowanie Planu rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa żywności dla potrzeb spełnienia wymagań BRC Food 8 i wytycznych GFSI

ZESPÓŁ WDROŻENIOWY 

 

 

W celu opracowania adekwatnego planu działania w ramach kultury bezpieczeństwa żywności będziemy potrzebowali multidyscyplinarnego zespołu

 

Chcąc skorzystać z warsztatu musisz zapewnić udział pracowników funkcyjnych o różnych specjalnościach odpowiedzialnych za:  

 

zarządzanie firmą, zarządzanie jakością, zarządzanie produkcją, logistykę, zakupy, HR

KORZYŚCI

 

- Wielowątkowa analiza statusu obecnego firmy pod kątem kultury bezpieczeństwa żywności,  w oparciu o opracowanie Global Food Safety Initiative

 

- Efektem wspólnej pracy z Trenerem/ Auditorem (rola Moderatora) będzie opracowanie Planu rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa i jakości żywności

 

- Otrzymasz plik do kompleksowej oceny wdrożenia (bezpłatnie w każdej opcji szkolenia)

PROGRAM WARSZTATU KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI

 

Na podstawie wytycznych:

 

- BRC Global Standard for Food Safety Food v8

- General Principles of Food Hygiene (CXC 1-1969)

- Annex I to Regulation (EC) No 852/2004

- A CULTURE OF FOOD SAFETY A POSITION PAPER FROM THE GLOBAL FOOD SAFETY INITIATIVE (GFSI)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Zdefiniujemy działania obejmujące wszystkie obszary zakładu, które mają wpływ na bezpieczeństwo produktu

2. Opracujemy Plan działań (wskazujący sposób realizacji i mierzenia działań oraz planowane ramy czasowe)

3. Dokonamy przeglądu skuteczności działań (status quo) i zaplanujemy przegląd działań ujętych w obecnym planie 

 

Skutkiem warsztatu jest praktycznie gotowa dokumentacja oceniająca stopień wdrożenia

 

Otrzymasz plik do kompleksowej oceny wdrożenia (bezpłatnie w każdej opcji szkolenia)

CZAS TRWANIA 

 

1 dzień

6-7 h

 

Możliwy tryb wieczorowy lub weekend. Dopasujemy się do potrzeb

 

Cyt. BRC Food v8: 

 

„Kierownictwo firmy musi określić i utrzymać klarowny plan rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa i jakości żywności. Musi on obejmować:

  • Zdefiniowane działania obejmujące wszystkie obszary zakładu, które mają wpływ na bezpieczeństwo produktu,

  • Plan działań wskazujący sposób realizacji i mierzenia działań oraz planowane ramy czasowe,

  • Przegląd skuteczności zakończonych działań.”

 

 

BŻ-05. KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS

SZKOLENIE TO INWESTYCJA,

więc ...

ULOKUJ WŁAŚCIWIE 

 

REFERENCJE 

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS

+48 880 18 14 26

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS

info@LIJ.com.pl

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS

LICZBA UCZESTNIKÓW

5 - 15 osób

CENA 

 

Cena warsztatu Kultura bezpieczeństwa żywności jest uzależniona od lokalizacji firmy klienta i liczby uczestników

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS
Dokładny zakres/ tematyka szkolenia
Ile dni ma trwać?
Ile osób będzie uczestniczyć?
Orientacyjny termin realizacji?
Nazwa firmy
Adres szkolenia
Twoje Imię i nazwisko
Nr telefonu
Twój e-mail
Wyślij
Wyślij
Formularz został wysłany — dziękujemy.
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!
Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS