Kultura bezpieczeństwa żywności =warsztat wdrożeniowy dla Twojej firmy

Jesteśmy najlepsi

Aktualności

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

31 stycznia 2020
  Od pewnego czasu standardy GFSI mocno przesunęły środek ciężkości na ryzyko zafałszowania żywności (food
01 marca 2019
Nowa edycja Global Standard for Food Safety BRC v8 wnosi kilka stosunkowo kosmetycznych zmian,

CEL WARSZTATU

 

Opracowanie Planu rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa żywności dla potrzeb spełnienia wymagań BRC Food 8 i wytycznych GFSI

ZESPÓŁ WDROŻENIOWY 

 

 

W celu opracowania adekwatnego planu działania w ramach kultury bezpieczeństwa żywności będziemy potrzebowali multidyscyplinarnego zespołu

 

Chcąc skorzystać z warsztatu musisz (jako minimum) zapewnić udział pracowników funkcyjnych o różnych /specjalnościach odpowiedzialnych za:  

 

zarządzanie firmą, zarządzanie jakością, zarządzanie produkcją, logistykę, zakupy, HR

 

KORZYŚCI

 

  • Wielowątkowa analiza statusu obecnego firmy pod kątem kultury bezpieczeństwa żywności,  w oparciu o opracowanie Global Food Safety Initiative

 

  • Efektem wspólnej pracy z Trenerem/ Auditorem (rola Moderatora) będzie opracowanie Planu rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa i jakości żywności

 

PROGRAM WARSZTATU KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI

 

Na podstawie wytycznych:

- BRC Global Standard for Food Safety Food v8

- General Principles of Food Hygiene (CXC 1-1969)

- Annex I to Regulation (EC) No 852/2004

- A CULTURE OF FOOD SAFETY A POSITION PAPER FROM THE GLOBAL FOOD SAFETY INITIATIVE (GFSI)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Zdefiniujemy działania obejmujące wszystkie obszary zakładu, które mają wpływ na bezpieczeństwo produktu

  2. Opracujemy Plan działań (wskazujący sposób realizacji i mierzenia działań oraz planowane ramy czasowe)

  3. Dokonamy przeglądu skuteczności działań (status quo) i zaplanujemy przegląd działań ujętych w obecnym planie 

 

Skutkiem szkolenia jest praktycznie gotowa dokumentacja oceniająca stopień wdrożenia

CZAS TRWANIA 

 

1 dzień

6-7 h

 

Cyt. BRC Food v8: 

 

„Kierownictwo firmy musi określić i utrzymać klarowny plan rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa i jakości żywności. Musi on obejmować:

  • Zdefiniowane działania obejmujące wszystkie obszary zakładu, które mają wpływ na bezpieczeństwo produktu,

  • Plan działań wskazujący sposób realizacji i mierzenia działań oraz planowane ramy czasowe,

  • Przegląd skuteczności zakończonych działań.”

 

 

KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI

Kultura bezpieczeństwa żywności =warsztat wdrożeniowy dla Twojej firmy

SZKOLENIE TO INWESTYCJA,

więc ...

ULOKUJ WŁAŚCIWIE 

 

REFERENCJE 

Kultura bezpieczeństwa żywności =warsztat wdrożeniowy dla Twojej firmy

+48 880 18 14 26

Kultura bezpieczeństwa żywności =warsztat wdrożeniowy dla Twojej firmy

info@LIJ.com.pl

Kultura bezpieczeństwa żywności =warsztat wdrożeniowy dla Twojej firmy

O FIRMIE

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI TM to firma doradczo-szkoleniowa zajmująca się wsparciem przedsiębiorstw w zakresie jakości i produktywności

 

OBSZARY AKTYWNOŚCI

 

SZKOLENIA - CONSULTING - AUDIT

DANE ADRESOWE - adres rejestrowy

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

 

ul. Brzozowa 19c

66-400 Wawrów

Polska

"Jakość to nie wszystko, ale wszystko bez jakości jest niczym” 

Peters, Waterman

Kultura bezpieczeństwa żywności =warsztat wdrożeniowy dla Twojej firmy
Kultura bezpieczeństwa żywności =warsztat wdrożeniowy dla Twojej firmy
Kultura bezpieczeństwa żywności =warsztat wdrożeniowy dla Twojej firmy

Wpis nr 2.08/00032/2018

Kultura bezpieczeństwa żywności =warsztat wdrożeniowy dla Twojej firmy

LICZBA UCZESTNIKÓW

5 - 15 osób

CENA 

 

Cena warsztatu Kultura bezpieczeństwa żywności jest uzależniona od lokalizacji firmy klienta - oscyluje w granicach 5 krotności ceny szkolenia otwartego dla 1 osoby

 

 

Kultura bezpieczeństwa żywności =warsztat wdrożeniowy dla Twojej firmy
Dokładny zakres/ tematyka szkolenia
Ile dni ma trwać?
Ile osób będzie uczestniczyć?
Orientacyjny termin realizacji?
Nazwa firmy
Adres szkolenia
Twoje Imię i nazwisko
Nr telefonu
Twój e-mail
Wyślij
Wyślij
Formularz został wysłany — dziękujemy.
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!