Dlaczego szkolenie indywidualne ze mną?
W odróżnieniu od szkoleń konkurencji jest to jedna z niewielu ofert, w której nie skupimy się na omawianiu normy "punkt po punkcie" ... ale zrobimy pełnowartościowy, gruntowny trening, zgodnie ze sztuką trenerską i zasadami uczenia dorosłych
Szkolenie zostało szczegółowo zaprojektowane biorąc pod uwagę realne problemy związane z oceną kultury bezpieczeństwa żywności
U mnie nie ma miejsca na nudę, za to dajemy sobie sporo przestrzeni na warsztat, pytania i refleksję
Formuła indywidualna ma również tą przewagę, że możemy porozmawiać o problemach bez udziału grupy z innych firm
Uczestniczyłem i uczestniczę w wielu szkoleniach, świetnych i kiepskich, mądrych i głupich, wartościowych i bezwartościowych... u mnie otrzymasz realną wartość, której nie doświadczysz gdzie indziej
Jest ciekawie, jest trudno, jest prosto, jest wartościowo, jest realistycznie, jest wprost i szczerze
TRENER: Krzysztof Bielański 🟥 EMBA
Pomagam rozwijać kompetencje zespołów z obszaru systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000, ISO 22000, BRCGS, IFS, HACCP)
Szkolenia projektuję w sposób ciekawy i nowatorski z dbałością o pracę na sytuacjach realnych przemysłu spożywczego. Wrzucam ludzi w przygodę z doświadczeniem edukacyjnym, tak, aby sami wyciągnęli wnioski jak skutecznie wdrożyć i ocenić kulturę bezpieczeństwa żywności
Szkoliłem dla: BAKALLAND, LISNER, Z.T. KRUSZWICA, LANTMANNEN UNIBAKE, MAZOWIECKI WOJEWÓDZKI INSPEKTORAT WETERYNARII
Auditowałem dla: Bureau Veritas, Polski Rejestr Statków
Cena warsztatu Kultura bezpieczeństwa żywności jest uzależniona od lokalizacji firmy klienta i liczby uczestników
+48 880 18 14 26
1 dzień
6-7 h
Możliwy tryb wieczorowy lub weekend. Dopasujemy się do potrzeb
Wymagania prawne kultury bezpieczeństwa żywności
- Annex I to Regulation (EC) No 852/2004
- General Principles of Food Hygiene (CXC 1-1969)
Wymagania standardów bezpieczeństwa żywości
- BRC Global Standard for Food Safety Food v8/9
- IFS Food v7/8
- FSSC 22000 v5.1/6
- Przewodnik FSSC 22000 v5.1
Wymagania Global Food Safety Initiative
A CULTURE OF FOOD SAFETY A POSITION PAPER FROM THE GLOBAL FOOD SAFETY INITIATIVE (GFSI)
- Wizja i misja
- Ludzie
- Konsystencja
- Zdolność adaptacji
- Świadomość zagrożeń i ryzyka
1. Zdefiniujemy działania obejmujące wszystkie obszary zakładu, które mają wpływ na bezpieczeństwo produktu
2. Opracujemy Plan działań (wskazujący sposób realizacji i mierzenia działań oraz planowane ramy czasowe)
3. Dokonamy przeglądu skuteczności działań (status quo) i zaplanujemy przegląd działań ujętych w obecnym planie
Skutkiem warsztatu jest praktycznie gotowa dokumentacja oceniająca stopień wdrożenia
Otrzymasz plik do kompleksowej oceny wdrożenia (bezpłatnie w każdej opcji szkolenia)
- Wielowątkowa analiza statusu obecnego firmy pod kątem kultury bezpieczeństwa żywności, w oparciu o opracowanie Global Food Safety Initiative
- Efektem wspólnej pracy z Trenerem/ Auditorem (rola Moderatora) będzie opracowanie Planu rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa i jakości żywności
- Otrzymasz plik do kompleksowej oceny wdrożenia (bezpłatnie w każdej opcji szkolenia)
W celu opracowania adekwatnego planu działania w ramach kultury bezpieczeństwa żywności będziemy potrzebowali multidyscyplinarnego zespołu
Chcąc skorzystać z warsztatu musisz zapewnić udział pracowników funkcyjnych o różnych specjalnościach odpowiedzialnych za:
zarządzanie firmą, zarządzanie jakością, zarządzanie produkcją, logistykę, zakupy, HR
Opracowanie Planu rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa żywności dla potrzeb spełnienia wymagań BRC Food 8/9 i wytycznych GFSI
Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.
Aktualności
Jesteśmy najlepsi