Firma szkoleniowa jakość SPC bezpieczeństwo żywności MSA Six Sigma
  • Potrzebujesz konsultacji?
  • Masz pytania?

...a może po prostu wolisz kontakt bezpośredni? 

 

Zadzwoń lub napisz 

 

Krzysztof Bielański 🔴 Executive MBA

Manager Operacyjny

 

krzysztof.bielanski@LIJ.com.pl

+48 880 18 14 26

 

Firma szkoleniowa jakość SPC bezpieczeństwo żywności MSA Six Sigma
Firma szkoleniowa jakość SPC bezpieczeństwo żywności MSA Six Sigma

Dlaczego szkolenie indywidualne ze mną?

 

W odróżnieniu od szkoleń konkurencji jest to jedna z niewielu ofert, w której nie skupimy się na omawianiu normy "punkt po punkcie" ... ale zrobimy pełnowartościowy, gruntowny trening, zgodnie ze sztuką trenerską i zasadami uczenia dorosłych

 

Szkolenie zostało szczegółowo zaprojektowane  biorąc pod uwagę realne problemy związane z oceną kultury bezpieczeństwa żywności

 

U mnie nie ma miejsca na nudę, za to dajemy sobie sporo przestrzeni na warsztat, pytania i refleksję

Formuła indywidualna ma również tą przewagę, że możemy porozmawiać o problemach bez udziału grupy z innych firm

 

Uczestniczyłem i uczestniczę w wielu szkoleniach, świetnych i kiepskich, mądrych i głupich, wartościowych i bezwartościowych... u mnie otrzymasz realną wartość, której nie doświadczysz gdzie indziej

 

Jest ciekawie, jest trudno, jest prosto, jest wartościowo, jest realistycznie, jest wprost i szczerze

TRENER: Krzysztof Bielański 🟥 EMBA

 

 

Pomagam rozwijać kompetencje zespołów z obszaru systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000, ISO 22000, BRCGS, IFS, HACCP)

 

 

Szkolenia projektuję w sposób ciekawy i nowatorski z dbałością o pracę na sytuacjach realnych przemysłu spożywczego. Wrzucam ludzi w przygodę z doświadczeniem edukacyjnym, tak, aby sami wyciągnęli wnioski jak skutecznie wdrożyć i ocenić kulturę bezpieczeństwa żywności

 

 

 

Szkoliłem dla: BAKALLAND, LISNER, Z.T. KRUSZWICA, LANTMANNEN UNIBAKE, MAZOWIECKI WOJEWÓDZKI INSPEKTORAT WETERYNARII

 

Auditowałem dla: Bureau Veritas, Polski Rejestr Statków

POBIERZ PROGRAM

Szkolenie kultura bezpieczeństwa żywności. Food safety culture
Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS
Dokładny zakres/ tematyka szkolenia
Ile dni ma trwać?
Ile osób będzie uczestniczyć?
Orientacyjny termin realizacji?
Nazwa firmy
Adres szkolenia
Twoje Imię i nazwisko
Nr telefonu
Twój e-mail
Wyślij
Wyślij
Formularz został wysłany — dziękujemy.
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!
Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS

CENA 

 

Cena warsztatu Kultura bezpieczeństwa żywności jest uzależniona od lokalizacji firmy klienta i liczby uczestników

LICZBA UCZESTNIKÓW

5 - 15 osób

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS

info@LIJ.com.pl

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS

+48 880 18 14 26

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS

BŻ-05. KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI

 

Cyt. BRC Food: 

 

„Kierownictwo firmy musi określić i utrzymać klarowny plan rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa i jakości żywności. Musi on obejmować:

  • Zdefiniowane działania obejmujące wszystkie obszary zakładu, które mają wpływ na bezpieczeństwo produktu,

  • Plan działań wskazujący sposób realizacji i mierzenia działań oraz planowane ramy czasowe,

  • Przegląd skuteczności zakończonych działań.”

 

 

CZAS TRWANIA 

 

1 dzień

6-7 h

 

Możliwy tryb wieczorowy lub weekend. Dopasujemy się do potrzeb

PROGRAM WARSZTATU KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI

 

Wymagania prawne kultury bezpieczeństwa żywności

- Annex I to Regulation (EC) No 852/2004

- General Principles of Food Hygiene (CXC 1-1969)

 

Wymagania standardów bezpieczeństwa żywości

- BRC Global Standard for Food Safety Food v8/9

- IFS Food v7/8

- FSSC 22000 v5.1/6

- Przewodnik FSSC 22000 v5.1

 

Wymagania Global Food Safety Initiative

A CULTURE OF FOOD SAFETY A POSITION PAPER FROM THE GLOBAL FOOD SAFETY INITIATIVE (GFSI)

- Wizja i misja

- Ludzie

- Konsystencja

- Zdolność adaptacji

- Świadomość zagrożeń i ryzyka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Zdefiniujemy działania obejmujące wszystkie obszary zakładu, które mają wpływ na bezpieczeństwo produktu

2. Opracujemy Plan działań (wskazujący sposób realizacji i mierzenia działań oraz planowane ramy czasowe)

3. Dokonamy przeglądu skuteczności działań (status quo) i zaplanujemy przegląd działań ujętych w obecnym planie 

 

Skutkiem warsztatu jest praktycznie gotowa dokumentacja oceniająca stopień wdrożenia

 

Otrzymasz plik do kompleksowej oceny wdrożenia (bezpłatnie w każdej opcji szkolenia)

KORZYŚCI

 

- Wielowątkowa analiza statusu obecnego firmy pod kątem kultury bezpieczeństwa żywności,  w oparciu o opracowanie Global Food Safety Initiative

 

- Efektem wspólnej pracy z Trenerem/ Auditorem (rola Moderatora) będzie opracowanie Planu rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa i jakości żywności

 

- Otrzymasz plik do kompleksowej oceny wdrożenia (bezpłatnie w każdej opcji szkolenia)

ZESPÓŁ WDROŻENIOWY 

 

 

W celu opracowania adekwatnego planu działania w ramach kultury bezpieczeństwa żywności będziemy potrzebowali multidyscyplinarnego zespołu

 

Chcąc skorzystać z warsztatu musisz zapewnić udział pracowników funkcyjnych o różnych specjalnościach odpowiedzialnych za:  

 

zarządzanie firmą, zarządzanie jakością, zarządzanie produkcją, logistykę, zakupy, HR

CEL WARSZTATU

 

Opracowanie Planu rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa żywności dla potrzeb spełnienia wymagań BRC Food 8/9 i wytycznych GFSI

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

Aktualności

Jesteśmy najlepsi

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS