Jesteśmy najlepsi
Aktualności
Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.
Szkolenie Food Defence stanowi przygotowanie merytoryczne kadry wyższego i średniego szczebla do wdrożenia systemu zarządzania zagrożeniami TACCP oraz sprawnego nim zarządzania
Szkolenie Food Defence jest skierowane do:
- Osób zaangażowanych w projektowanie i zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności
- Pełnomocników HACCP, pracowników i kierowników działów zarządzania lub kontroli jakości oraz pracowników laboratoriów zakładowych
- Pracowników odpowiedzialnych za nadzór i weryfikację systemu HACCP
- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z tematyką Food defence
- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania
- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę bezpieczeństwa przed ewentualnymi problemami z jakością produktów
- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów
- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji jakiegokolwiek systemu
Uwzględnia wytyczne przewodników:
PAS 96:2017 i IFS Food - i w pełni odpowiada na wymagania standardów bezpieczeństwa żywności GFSI
- Wymagania Food Defence w: IFS Food 7, BRC Food v8, FSSC 22000 v5.1
- Terminy i definicje
- Typy zagrożeń
- Zrozumienie powodów ataków
- Ocena zagrożeń i wyznaczenie krytycznych punktów kontroli - TACCP
- Kontrole krytyczne
- Reagowanie na incydenty
- Przegląd zabezpieczeń dotyczących ochrony żywności
- Źródła pozyskiwania informacji o zagrożeniach żywności
1 dzień
np. 9.00 - 16.00
Możliwy tryb wieczorowy lub weekend. Dopasujemy się do potrzeb
Food Defence Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski)/ po szkoleniu
70% wykład 30% ćwiczenia
+48 880 18 14 26
1-3 na 6
Cena
Cena szkolenia jest uzależniona od liczby osób i lokalizacji firmy klienta
W celu pozyskania oferty zapraszamy do wyceny
Standardowa wycena uwzględnia grupę do 12 osób, w przypadku większych zespołów prosimy o zawarcie takiej informacji w zapytaniu