Jesteśmy najlepsi
Aktualności
Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.
Szkolenie zawiera w sobie zarówno omówienie wymagań normy „bazowej” jak i wymagania normy auditowej.
Poprzez zbudowanie kompetencji w obu tych obszarach - przygotowuje w pełnym zakresie do auditowania.
Dzięki inwestycji w swój rozwój budujesz kompetencje, które przekładają się wprost na awans w strukturach firmy lub lepszą pracę.
"Interesująca formuła szkolenia. Wszystko na bardzo wysokim poziomie, dopracowane w każdym szczególe.
Szkolenie i trener godne polecenia"
Katarzyna D. ⚫ Kierownik ds. Systemów Jakości
"Zarówno temat wymagań ISO 22000 i dodatkowych jak i ISO 19011 przeprowadzony bardzo ciekawie.
Wszystkie ćwiczenia zrealizowane w sposób przemyślany."
Adam M. ⚫ Specjalista ds. Kontroli Jakości
"Interesował mnie szczególnie temat przeprowadzenia auditu. Trener rozwiał wszystkie moje wątpliwości a luźna atmosfera sprzyjała nauce."
Marzena A. ⚫ Specjalista ds. Analiz
Opinie klientów
- zdobycie wiedzy i praktycznych umiejętności w zakresie zarządzania bezpieczeństwem żywności w przedsiębiorstwie
- zdobycie kompetencji w zakresie audytu wewnętrznego systemu opartego o wymagania norm ISO 22000:2018 i ISO/TS 22002-1:2009
- Osób zaangażowanych w projektowanie i zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności
- Pełnomocników ds. ISO 22000, pracowników i kierowników działów zarządzania lub kontroli jakości oraz pracowników laboratoriów zakładowych
- Pracowników odpowiedzialnych za nadzór i weryfikację systemu ISO 22000
- Osób zainteresowanych nabyciem umiejętności audytowania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności i pogłębianiem wiedzy z zakresu normy ISO 22000
- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z nowym standardem certyfikacji FSSC 22000 (w tym ISO 22000:2018)
- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania
- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę bezpieczeństwa przed ewentualnymi problemami z jakością produktów
- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów
- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności
2-3 na 6
2 dni
np. 9.00 - 16.00
Możliwy tryb wieczorowy lub weekend. Dopasujemy się do potrzeb
Szkolenie zostało podzielone na 7 szczegółowych modułów tematycznych
W każdym z nich będziemy doświadczać problemów, dokonywać ich analizy, uczyć się teorii i stosować wiedzę w praktyce
MODUŁY:
1. Organizacja i jej ryzyka
2. Odpowiedzialność kierownictwa
3. Zasoby ludzkie
4. Programy operacyjne PRP
5. Plan kontroli zagrożeń
6. Zarządzanie niezgodnościami i sytuacjami kryzysowymi
7. Audit (Program - Plan - Zadawanie pytań - Ustalenia i formułowanie niezgodności)
ĆWICZENIA GRUPOWE 🔴 ĆWICZENIA INDYWIDUALNE 🔴 ĆWICZENIA W PARACH 🔴 WYKŁAD 🔴 SYMULACJA 🔴 DYSKUSJA 🔴 GRA HIERARCHICZNA 🔴 ANALIZA TEKSTU 🔴 CASE STORY 🔴 QUIZZ 🔴 VIDEO CASE STUDY
25% Doświadczenie 25% Analiza
25% Teoria 25% Zastosowanie
- Auditora Wewnętrznego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg FSSC/ ISO 22000 Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski )/ po szkoleniu
+48 880 18 14 26
Cena szkolenia jest uzależniona od liczby osób i lokalizacji firmy klienta - oscyluje w granicach 4 krotności ceny szkolenia otwartego dla 1 osoby
W celu pozyskania oferty zapraszamy do wypełnienia formularza poniżej
Standardowa wycena uwzględnia grupę do 12 osób, w przypadku większych zespołów prosimy o informację