Firma szkoleniowa jakość SPC bezpieczeństwo żywności MSA Six Sigma
Obserwuj mnie na LinkedIn

POBIERZ PROGRAM

TRENER: Krzysztof Bielański 🟥 Executive MBA

 

Pomagam rozwijać kompetencje zespołów z obszaru systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000, ISO 22000, BRCGS, IFS, HACCP)

 

Szkolenia projektuję w sposób ciekawy i nowatorski z dbałością o pracę na sytuacjach realnych przemysłu spożywczego. Wrzucam ludzi w przygodę z doświadczeniem edukacyjnym, tak, aby sami wyciągnęli wnioski

 

 

 

Szkoliłem dla: BAKALLAND, LISNER, Z.T. KRUSZWICA, LANTMANNEN UNIBAKE, MAZOWIECKI WOJEWÓDZKI INSPEKTORAT WETERYNARII

 

Auditowałem dla: Bureau Veritas, Polski Rejestr Statków

 

Współpracowałem z: Polskie Centrum Badania i Certyfikacji, Polskie Centrum Akredytacji

 

Wykładałem na studiach podyplomowych w: Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, Politechnice Poznańskiej, Wyższej Szkole Gospodarki w Bydgoszczy, Zachodniopomorskiej Szkole Biznesu w Szczecinie, Zachodniopomorskim Uniwersytecie Technologicznym w Szczecinie, Uniwersytecie Śląskim & GFKM w Katowicach

Dlaczego szkolenie zamknięte ze mną?

 

Jest to jedno z niewielu szkoleń, w którym nie skupimy się na omawianiu normy "punkt po punkcie" ... ale zrobimy pełnowartościowy, gruntowny trening, zgodnie ze sztuką trenerską i zasadami uczenia dorosłych

 

Szkolenie zostało szczegółowo zaprojektowane  biorąc pod uwagę realne problemy związane z opracowaniem, wdrożeniem i zarządzaniem systemem bezpieczeństwa żywności

 

U mnie nie ma miejsca na nudę, za to dajemy sobie sporo przestrzeni na warsztat, pytania i refleksję

Formuła zamknięta ma również tą przewagę, że możemy porozmawiać o problemach bez udziału ludzi z innych firm

 

Uczestniczyłem i uczestniczę w wielu szkoleniach, świetnych i kiepskich, mądrych i głupich, wartościowych i bezwartościowych... u mnie otrzymasz realną wartość, której nie doświadczysz gdzie indziej

 

Jest ciekawie, jest trudno, jest prosto, jest wartościowo, jest realistycznie, jest wprost i szczerze

Szkolenie ISO 22000. Szkolenie FSSC 22000 – bezpieczeństwo żywności
Dokładny zakres/ tematyka szkolenia
Ile dni ma trwać?
Ile osób będzie uczestniczyć?
Orientacyjny termin realizacji?
Nazwa firmy
Adres szkolenia
Twoje Imię i nazwisko
Nr telefonu
Twój e-mail
Wyślij
Wyślij
Formularz został wysłany — dziękujemy.
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!

Cena

 

Cena szkolenia jest uzależniona od liczby osób i lokalizacji firmy klienta - oscyluje w granicach 4 krotności ceny szkolenia otwartego dla 1 osoby

W celu pozyskania oferty zapraszamy do wypełnienia formularza poniżej 

 

Standardowa wycena uwzględnia grupę do 12 osób, w przypadku większych zespołów prosimy o informację

Szkolenie ISO 22000. Szkolenie FSSC 22000 – bezpieczeństwo żywności

info@LIJ.com.pl

Szkolenie ISO 22000. Szkolenie FSSC 22000 – bezpieczeństwo żywności

+48 880 18 14 26

Szkolenie ISO 22000. Szkolenie FSSC 22000 – bezpieczeństwo żywności

Certyfikaty

 

- Auditora Wewnętrznego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg FSSC/ ISO 22000 Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski )/ po szkoleniu

Szkolenie ISO 22000. Szkolenie FSSC 22000 – bezpieczeństwo żywności

SZKOLENIE TO INWESTYCJA,

więc ...

ULOKUJ WŁAŚCIWIE 

 

REFERENCJE 

Szkolenie ISO 22000. Szkolenie FSSC 22000 – bezpieczeństwo żywności
Szkolenie ISO 22000. Szkolenie FSSC 22000 – bezpieczeństwo żywności
Szkolenie ISO 22000. Szkolenie FSSC 22000 – bezpieczeństwo żywności
Szkolenie ISO 22000. Szkolenie FSSC 22000 – bezpieczeństwo żywności
Szkolenie ISO 22000. Szkolenie FSSC 22000 – bezpieczeństwo żywności

METODOLOGIA SZKOLENIA 

 

ĆWICZENIA GRUPOWE 🔴 ĆWICZENIA INDYWIDUALNE  🔴 ĆWICZENIA W PARACH 🔴 WYKŁAD  🔴 SYMULACJA 🔴 DYSKUSJA 🔴 GRA HIERARCHICZNA 🔴 ANALIZA TEKSTU 🔴 CASE STORY 🔴 QUIZZ 🔴 VIDEO CASE STUDY

 

 

25% Doświadczenie                               25% Analiza   

 

 

 

25% Teoria                                        25% Zastosowanie

PROGRAM

 

 

 

- Wymagania ISO 22000:2018

- Wymagania dodatkowe schematu certyfikacji FSSC 22000 v6

- Programy wstępne PRP w ISO/TS 22002-1

- Audit wg normy ISO 19011:2018

 

Szkolenie zostało podzielone na 7 szczegółowych modułów tematycznych

 

W każdym z nich będziemy doświadczać problemów, dokonywać ich analizy, uczyć się teorii i  stosować wiedzę w praktyce

 

 

 

 

 

 

 

MODUŁY: 

 

1. Organizacja i jej ryzyka

2. Odpowiedzialność kierownictwa

3. Zasoby ludzkie 

4. Programy operacyjne PRP

5. Plan kontroli zagrożeń 

6. Zarządzanie niezgodnościami i sytuacjami kryzysowymi

7. Audit (Program - Plan - Zadawanie pytań - Ustalenia i formułowanie niezgodności)

Czas trwania

 

2 dni

np. 9.00 - 16.00

 

Możliwy tryb wieczorowy lub weekend. Dopasujemy się do potrzeb

MAŁA GRUPA

4 - 12 osób

POZIOM TRUDNOŚCI

2-3 na 6

Szkolenie ISO 22000. Szkolenie FSSC 22000 – bezpieczeństwo żywności
Szkolenie ISO 22000. Szkolenie FSSC 22000 – bezpieczeństwo żywności
Szkolenie ISO 22000. Szkolenie FSSC 22000 – bezpieczeństwo żywności

KORZYŚCI

 

- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z nowym standardem certyfikacji FSSC 22000 (w tym ISO 22000:2018)

 

- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania

 

- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę bezpieczeństwa przed ewentualnymi problemami z jakością produktów

 

- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów

 

- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności

PROFIL UCZESTNIKA

 

 

Szkolenie jest skierowane do:

 

- Osób zaangażowanych w projektowanie i zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności

 

- Pełnomocników ds. ISO 22000, pracowników i kierowników działów zarządzania lub kontroli jakości oraz pracowników laboratoriów zakładowych

 

- Pracowników odpowiedzialnych za nadzór i weryfikację systemu ISO 22000

 

- Osób zainteresowanych nabyciem umiejętności audytowania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności i pogłębianiem wiedzy z zakresu normy ISO 22000

CELE SZKOLENIA

 

- zdobycie wiedzy i praktycznych umiejętności w zakresie zarządzania bezpieczeństwem żywności w przedsiębiorstwie

- zdobycie kompetencji w zakresie audytu wewnętrznego systemu opartego o wymagania norm ISO 22000:2018 i ISO/TS 22002-1:2009

Opinie klientów

"Interesował mnie szczególnie temat przeprowadzenia auditu. Trener rozwiał wszystkie moje wątpliwości a luźna atmosfera sprzyjała nauce."

 

 

 


 

Marzena A. ⚫ Specjalista ds. Analiz

"Zarówno temat wymagań ISO 22000 i dodatkowych jak i ISO 19011 przeprowadzony bardzo ciekawie.

Wszystkie ćwiczenia zrealizowane w sposób przemyślany."

 


 

Adam M. ⚫ Specjalista ds. Kontroli Jakości

"Interesująca formuła szkolenia. Wszystko na bardzo wysokim poziomie, dopracowane w każdym szczególe.

Szkolenie i trener godne polecenia"

 

 


 

Katarzyna D. ⚫ Kierownik ds. Systemów Jakości

Szkolenie ISO 22000. Szkolenie FSSC 22000

BŻ-01. AUDITOR WEWNĘTRZNY SYSTEMU ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI WG FSSC 22000 v6

 

(UWZGLĘDNIA NORMĘ ISO 22000:2018 + ISO/TS 22002-1:2009)

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

Aktualności

Jesteśmy najlepsi