Jesteśmy najlepsi

Aktualności

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

01 marca 2019
  Nowa edycja Global Standard for Food Safety BRC v8 wnosi kilka stosunkowo kosmetycznych zmian,
17 grudnia 2018
💢 Bardzo często na szkoleniach spotykam się z sytuacją zniechęcenia. Dobry pomysł spadł w

BŻ-01. AUDITOR WEWNĘTRZNY SYSTEMU ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI WG FSSC 22000 v5.1

 

(UWZGLĘDNIA NORMĘ ISO 22000:2018 + ISO/TS 22002-1:2009)

Szkolenie ISO 22000. Szkolenie FSSC 22000

DLACZEGO TO SZKOLENIE?

 

Szkolenie zawiera w sobie zarówno omówienie wymagań normy „bazowej” jak i wymagania normy auditowej.

Poprzez zbudowanie kompetencji w obu tych obszarach - przygotowuje w pełnym zakresie do auditowania.

 

Dzięki inwestycji w swój rozwój budujesz kompetencje, które przekładają się wprost na awans w strukturach firmy lub lepszą pracę.

"Interesująca formuła szkolenia. Wszystko na bardzo wysokim poziomie, dopracowane w każdym szczególe.

Szkolenie i trener godne polecenia"

 

 


 

Katarzyna D. ⚫ Kierownik ds. Systemów Jakości

"Zarówno temat wymagań ISO 22000 i dodatkowych jak i ISO 19011 przeprowadzony bardzo ciekawie.

Wszystkie ćwiczenia zrealizowane w sposób przemyślany."

 


 

Adam M. ⚫ Specjalista ds. Kontroli Jakości

"Interesował mnie szczególnie temat przeprowadzenia auditu. Trener rozwiał wszystkie moje wątpliwości a luźna atmosfera sprzyjała nauce."

 

 

 


 

Marzena A. ⚫ Specjalista ds. Analiz

Opinie klientów

CELE SZKOLENIA

 

- zdobycie wiedzy i praktycznych umiejętności w zakresie zarządzania bezpieczeństwem żywności w przedsiębiorstwie

- zdobycie kompetencji w zakresie audytu wewnętrznego systemu opartego o wymagania norm ISO 22000:2018 i ISO/TS 22002-1:2009

PROFIL UCZESTNIKA

 

 

Szkolenie jest skierowane do:

 

- Osób zaangażowanych w projektowanie i zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności

 

- Pełnomocników ds. ISO 22000, pracowników i kierowników działów zarządzania lub kontroli jakości oraz pracowników laboratoriów zakładowych

 

- Pracowników odpowiedzialnych za nadzór i weryfikację systemu ISO 22000

 

- Osób zainteresowanych nabyciem umiejętności audytowania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności i pogłębianiem wiedzy z zakresu normy ISO 22000

KORZYŚCI

 

- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z nowym standardem certyfikacji FSSC 22000 (w tym ISO 22000:2018)

 

- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania

 

- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę bezpieczeństwa przed ewentualnymi problemami z jakością produktów

 

- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów

 

- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności

Szkolenie ISO 22000. Szkolenie FSSC 22000 – bezpieczeństwo żywności
Szkolenie ISO 22000. Szkolenie FSSC 22000 – bezpieczeństwo żywności
Szkolenie ISO 22000. Szkolenie FSSC 22000 – bezpieczeństwo żywności

POZIOM TRUDNOŚCI

2-3 na 6

MAŁA GRUPA

4 - 12 osób

Czas trwania

 

2 dni

np. 9.00 - 16.00

 

Możliwy tryb wieczorowy lub weekend. Dopasujemy się do potrzeb

PROGRAM

 

- Wymagania ISO 22000:2018

- Wymagania dodatkowe schematu certyfikacji FSSC 22000 v5.1

- Programy wstępne PRP w ISO/TS 22002-1

- Audit wg normy ISO 19011:2018

 

Szkolenie zostało podzielone na 7 szczegółowych modułów tematycznych

 

W każdym z nich będziemy doświadczać problemów, dokonywać ich analizy, uczyć się teorii i  stosować wiedzę w praktyce

 

 

 

 

 

 

 

MODUŁY: 

 

1. Organizacja i jej ryzyka

2. Odpowiedzialność kierownictwa

3. Zasoby ludzkie 

4. Programy operacyjne PRP

5. Plan kontroli zagrożeń 

6. Zarządzanie niezgodnościami i sytuacjami kryzysowymi

7. Audit (Program - Plan - Zadawanie pytań - Ustalenia i formułowanie niezgodności)

METODOLOGIA SZKOLENIA 

 

ĆWICZENIA GRUPOWE 🔴 ĆWICZENIA INDYWIDUALNE  🔴 ĆWICZENIA W PARACH 🔴 WYKŁAD  🔴 SYMULACJA 🔴 DYSKUSJA 🔴 GRA HIERARCHICZNA 🔴 ANALIZA TEKSTU 🔴 CASE STORY 🔴 QUIZZ 🔴 VIDEO CASE STUDY

 

 

25% Doświadczenie                               25% Analiza   

 

 

 

25% Teoria                                        25% Zastosowanie

Szkolenie ISO 22000. Szkolenie FSSC 22000 – bezpieczeństwo żywności
Szkolenie ISO 22000. Szkolenie FSSC 22000 – bezpieczeństwo żywności
Szkolenie ISO 22000. Szkolenie FSSC 22000 – bezpieczeństwo żywności
Szkolenie ISO 22000. Szkolenie FSSC 22000 – bezpieczeństwo żywności
Szkolenie ISO 22000. Szkolenie FSSC 22000 – bezpieczeństwo żywności

SZKOLENIE TO INWESTYCJA,

więc ...

ULOKUJ WŁAŚCIWIE 

 

REFERENCJE 

Szkolenie ISO 22000. Szkolenie FSSC 22000 – bezpieczeństwo żywności

Certyfikaty

 

- Auditora Wewnętrznego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg FSSC/ ISO 22000 Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski )/ po szkoleniu

Szkolenie ISO 22000. Szkolenie FSSC 22000 – bezpieczeństwo żywności

+48 880 18 14 26

Szkolenie ISO 22000. Szkolenie FSSC 22000 – bezpieczeństwo żywności

info@LIJ.com.pl

Szkolenie ISO 22000. Szkolenie FSSC 22000 – bezpieczeństwo żywności

Cena

 

Cena szkolenia jest uzależniona od liczby osób i lokalizacji firmy klienta - oscyluje w granicach 4 krotności ceny szkolenia otwartego dla 1 osoby

W celu pozyskania oferty zapraszamy do wypełnienia formularza poniżej 

 

Standardowa wycena uwzględnia grupę do 12 osób, w przypadku większych zespołów prosimy o informację

Dokładny zakres/ tematyka szkolenia
Ile dni ma trwać?
Ile osób będzie uczestniczyć?
Orientacyjny termin realizacji?
Nazwa firmy
Adres szkolenia
Twoje Imię i nazwisko
Nr telefonu
Twój e-mail
Wyślij
Wyślij
Formularz został wysłany — dziękujemy.
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!