Firma szkoleniowa jakość SPC bezpieczeństwo żywności MSA Six Sigma

POBIERZ PROGRAM

Obserwuj mnie na LinkedIn

TRENER: Krzysztof Bielański 🟥 Executive MBA

 

Pomagam rozwijać kompetencje zespołów z obszaru systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000, ISO 22000, BRCGS, IFS, HACCP)

 

Szkolenia projektuję w sposób ciekawy i nowatorski z dbałością o pracę na sytuacjach realnych przemysłu spożywczego. Wrzucam ludzi w przygodę z doświadczeniem edukacyjnym, tak, aby sami wyciągnęli wnioski

 

 

Szkoliłem dla: BAKALLAND, LISNER, Z.T. KRUSZWICA, LANTMANNEN UNIBAKE, MAZOWIECKI WOJEWÓDZKI INSPEKTORAT WETERYNARII

 

Auditowałem dla: Bureau Veritas, Polski Rejestr Statków

Dlaczego szkolenie zamknięte ze mną?

 

W odróżnieniu od szkoleń konkurencji jest to jedna z niewielu ofert, w której nie skupimy się na omawianiu standardu "punkt po punkcie" ... ale zrobimy pełnowartościowy, gruntowny trening, zgodnie ze sztuką trenerską i zasadami uczenia dorosłych

 

Szkolenie zostało szczegółowo zaprojektowane  biorąc pod uwagę realne problemy związane z opracowaniem, wdrożeniem i zarządzaniem systemem bezpieczeństwa żywności

 

U mnie nie ma miejsca na nudę, za to dajemy sobie sporo przestrzeni na warsztat, pytania i refleksję

Formuła zamknięta ma również tą przewagę, że możemy porozmawiać o problemach bez udziału ludzi z innych firm

 

Uczestniczyłem i uczestniczę w wielu szkoleniach, świetnych i kiepskich, mądrych i głupich, wartościowych i bezwartościowych... u mnie otrzymasz realną wartość, której nie doświadczysz gdzie indziej

 

Jest ciekawie, jest trudno, jest prosto, jest wartościowo, jest realistycznie, jest wprost i szczerze

Szkolenie BRC i IFS – międzynarodowe standardy bezpieczeństwa żywności
Szkolenie BRC i IFS – międzynarodowe standardy bezpieczeństwa żywności
Szkolenie BRC i IFS – międzynarodowe standardy bezpieczeństwa żywności
Szkolenie BRC i IFS – międzynarodowe standardy bezpieczeństwa żywności
Szkolenie BRC i IFS – międzynarodowe standardy bezpieczeństwa żywności

info@LIJ.com.pl

Szkolenie BRC i IFS – międzynarodowe standardy bezpieczeństwa żywności

+48 880 18 14 26

Szkolenie BRC i IFS – międzynarodowe standardy bezpieczeństwa żywności
Dokładny zakres/ tematyka szkolenia
Ile dni ma trwać?
Ile osób będzie uczestniczyć?
Orientacyjny termin realizacji?
Nazwa firmy
Adres szkolenia
Twoje Imię i nazwisko
Nr telefonu
Twój e-mail
Wyślij
Wyślij
Formularz został wysłany — dziękujemy.
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!

Cena

 

Cena szkolenia jest uzależniona od liczby osób i lokalizacji firmy klienta - oscyluje w granicach 4 krotności ceny szkolenia otwartego dla 1 osoby

W celu pozyskania oferty zapraszamy do wypełnienia formularza poniżej 

 

Standardowa wycena uwzględnia grupę do 12 osób, w przypadku większych zespołów prosimy o informację

Szkolenie BRC i IFS – międzynarodowe standardy bezpieczeństwa żywności
Szkolenie BRC i IFS – międzynarodowe standardy bezpieczeństwa żywności
Szkolenie BRC i IFS – międzynarodowe standardy bezpieczeństwa żywności
Szkolenie BRC i IFS – międzynarodowe standardy bezpieczeństwa żywności
Szkolenie BRC i IFS – międzynarodowe standardy bezpieczeństwa żywności

METODOLOGIA SZKOLENIA 

 

ĆWICZENIA GRUPOWE 🔴 ĆWICZENIA INDYWIDUALNE  🔴 ĆWICZENIA W PARACH 🔴 WYKŁAD  🔴 SYMULACJA 🔴 DYSKUSJA 🔴 ANALIZA TEKSTU 🔴 CASE STORY 🔴 QUIZZ 🔴 VIDEO CASE STUDY

 

 

25% Doświadczenie                               25% Analiza   

 

 

 

25% Teoria                                        25% Zastosowanie

SZKOLENIE TO INWESTYCJA,

więc ...

ULOKUJ WŁAŚCIWIE 

 

REFERENCJE 

Szkolenie BRC i IFS – międzynarodowe standardy bezpieczeństwa żywności

Certyfikat

 

Auditora Wewnętrznego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg BRC Food v9 i IFS Food v8 Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski) | po szkoleniu

Czas trwania

 

2 dni

np. 9.00 - 16.00

 

Możliwy tryb wieczorowy lub weekend. Dopasujemy się do potrzeb

MAŁA GRUPA

4 - 12 osób

POZIOM TRUDNOŚCI

2-3 na 6

Szkolenie BRC i IFS – międzynarodowe standardy bezpieczeństwa żywności

PROGRAM

 

 

 

- Wymagania BRC Food v9

- Wymagania IFS Food v8

- Audit BRC i IFS wg normy ISO 19011:2018

 

Szkolenie zostało podzielone na 8 szczegółowych modułów tematycznych

W każdym z nich będziemy doświadczać problemów, dokonywać ich analizy, uczyć się teorii i  stosować wiedzę w praktyce

 

 

 

 

MODUŁY

 

- Zaangażowanie najwyższego kierownictwa

- Plan bezpieczeństwa żywności – HACCP

- System zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności

- Standardy dotyczące zakładu

- Kontrola produktu

- Kontrola procesu

- Personel

- Strefy produkcyjne

 

- Audit wg normy ISO 19011:2018

KORZYŚCI

 

 

- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z standardami BRC Food i IFS Food - w nowej odsłonie

 

- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania

 

- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę przed ewentualnymi problemami z jakością i bezpieczeństwem żywności

 

- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów

 

- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu zarządzania 

PROFIL UCZESTNIKA

 

Szefowie, właściciele i kierownicy firm produkcyjnych, transportujących, współpracujących z sieciami handlowymi, członkowie zespołu ds. HACCP, auditorzy wewnętrzni, technolodzy żywności, inne osoby zainteresowane

CEL SZKOLENIA

 

Celem szkolenia jest zdobycie wiedzy i praktycznych umiejętności w zakresie wdrażania wymagań standardów BRC i IFS w przedsiębiorstwie, oraz zdobycie kompetencji w zakresie audytu wewnętrznego zgodnie z normą ISO 19011

Szkolenie BRC i IFS – międzynarodowe standardy bezpieczeństwa żywności

Opinie klientów

"Nie ma co komentować - trzeba po prostu przyjść.

Dużo praktyki i ćwiczeń."

 

 

 

 

 


 

Anna G. ⚫ Pełnomocnik ds. Kontroli Jakości

"Bardzo ciekawy sposób realizacji i użycie różnych metod - zdecydowanie na plus.

Trener bardzo dobrze przygotowany merytorycznie potrafił zaangażować grupę."

 

 


 

Oliwia K. ⚫ Specjalista ds. Kontroli Jakości

"Bardzo rzeczowe i praktyczne szkolenie .

O niebo lepsze niż ostatnie, które miałem w zeszłym roku w jednostce certyfikującej.

Trzeba będzie przeszkolić tutaj cały Zespół ds. HACCP."

 


 

Szymon F. ⚫ Główny Technolog Żywności

Szkolenie BRC Food & IFS Food

BŻ-03. AUDITOR WEWNĘTRZNY BRC FOOD v9 & IFS FOOD v8

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

Aktualności

Jesteśmy najlepsi