Dlaczego szkolenie u nas?
W odróżnieniu od szkoleń konkurencji jest to jedna z niewielu ofert, w której nie skupiamy się na omawianiu normy "punkt po punkcie" ... ale zrobimy pełnowartościowy, gruntowny trening, zgodnie ze sztuką trenerską i zasadami uczenia dorosłych
Szkolenie zostało szczegółowo zaprojektowane biorąc pod uwagę realne problemy związane z opracowaniem, wdrożeniem i zarządzaniem systemem bezpieczeństwa żywności
U nas nie ma miejsca na nudę, za to dajemy sobie sporo przestrzeni na warsztat, pytania i refleksję
Na rynku dostępnych jest wiele szkoleń, świetnych i kiepskich, mądrych i głupich, wartościowych i bezwartościowych... u nas otrzymasz realną wartość, której nie doświadczysz gdzie indziej
Jest ciekawie, jest trudno, jest prosto, jest wartościowo, jest realistycznie, jest wprost i szczerze
E-learningi VOD
Opinie klientów
"Interesował mnie szczególnie temat przeprowadzenia auditu. Trener rozwiał wszystkie moje wątpliwości a luźna atmosfera sprzyjała nauce."
Marzena A. ⚫ Specjalista ds. Analiz
"Zarówno temat wymagań ISO 22000 i dodatkowych jak i ISO 19011 przeprowadzony bardzo ciekawie.
Wszystkie ćwiczenia zrealizowane w sposób przemyślany."
Adam M. ⚫ Specjalista ds. Kontroli Jakości
"Interesująca formuła szkolenia. Wszystko na bardzo wysokim poziomie, dopracowane w każdym szczególe.
Szkolenie i trener godne polecenia"
Katarzyna D. ⚫ Kierownik ds. Systemów Jakości
DOSTĘPNA CERTYFIKACJA ON-LINE (bez szkolenia)
ĆWICZENIA GRUPOWE 🔴 ĆWICZENIA INDYWIDUALNE 🔴 ĆWICZENIA W PARACH 🔴 WYKŁAD 🔴 SYMULACJA 🔴 DYSKUSJA 🔴 GRA HIERARCHICZNA 🔴 ANALIZA TEKSTU 🔴 CASE STORY 🔴 QUIZZ 🔴 VIDEO CASE STUDY
25% Doświadczenie 25% Analiza
25% Teoria 25% Zastosowanie
2-3 na 6
Szkolenie zostało podzielone na 7 szczegółowych modułów tematycznych.
W każdym z nich będziemy doświadczać problemów, dokonywać ich analizy, uczyć się teorii i stosować wiedzę w praktyce
MODUŁY:
1. Organizacja i jej ryzyka
2. Odpowiedzialność kierownictwa
3. Zasoby ludzkie
4. Programy operacyjne PRP
5. Plan kontroli zagrożeń
6. Zarządzanie niezgodnościami i sytuacjami kryzysowymi
7. Audit (Program - Plan - Zadawanie pytań - Ustalenia i formułowanie niezgodności)
+48 880 18 14 26
Cena
Stacjonarne: 1 600 zł netto (23% VAT)/ osoba
On-line: 1 400 zł netto (23% VAT)/ osoba
Płatność na podstawie faktury pro-forma - tydzień przed szkoleniem
Potrzebujesz wydłużonego terminu płatności?
- Termin 30 dni | Cena bazowa +150 zł netto
- Termin 45 dni | Cena bazowa +200 zł netto
- Termin 60 dni | Cena bazowa +250 zł netto
- Certyfikat w wersji polsko-angielskiej
- Materiały drukowane
- Długopis
- Lunch
- Catering kawowy
Dodatkowe usługi rozwojowe za darmo:
- 2h konsultacji (z zakresu FSSC/ ISO 22000) z trenerem - dostępne do 1 miesiąca po szkoleniu
- pomoc w wycenie certyfikacji FSSC/ ISO 22000
- Pełnomocnika i Auditora Wewnętrznego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg FSSC/ ISO 22000 Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski)/ po szkoleniu
Istnieje możliwość zorganizowania szkolenia zamkniętego z FSSC/ ISO 22000 w Państwa firmie
Chcesz przeszkolić więcej niż 4 osoby? (nawet 12!) TO ROZWIĄZANIE DLA CIEBIE
Zgłoszenia można dokonać poprzez
FORMULARZ ZGŁOSZENIA
Na zgłoszenia oczekujemy do 8 dni przed terminem szkolenia
2 dni
9.00 - 16.00
- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z nowym standardem certyfikacji FSSC 22000 (w tym ISO 22000:2018)
- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania
- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę bezpieczeństwa przed ewentualnymi problemami z jakością produktów
- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów
- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności
- Osób zaangażowanych w projektowanie i zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności
- Pełnomocników ds. ISO 22000, pracowników i kierowników działów zarządzania lub kontroli jakości oraz pracowników laboratoriów zakładowych
- Pracowników odpowiedzialnych za nadzór i weryfikację systemu ISO 22000
- Osób zainteresowanych nabyciem umiejętności audytowania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności i pogłębianiem wiedzy z zakresu normy ISO 22000
- zdobycie wiedzy i praktycznych umiejętności w zakresie zarządzania bezpieczeństwem żywności w przedsiębiorstwie
- zdobycie kompetencji w zakresie audytu wewnętrznego systemu opartego o wymagania norm ISO 22000:2018 i ISO/TS 22002-1:2009
Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.
Aktualności
Jesteśmy najlepsi