Jesteśmy najlepsi
Aktualności
Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.
Przygotowanie merytoryczne kadry wyższego i średniego szczebla do wdrożenia systemu HACCP oraz sprawnego nim zarządzania
Szkolenie HACCP jest skierowane do:
- Osób zaangażowanych w projektowanie i zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności
- Pełnomocników HACCP, pracowników i kierowników działów zarządzania lub kontroli jakości oraz pracowników laboratoriów zakładowych
- Pracowników odpowiedzialnych za nadzór i weryfikację systemu bezpieczeństwa żywności
- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z systemem HACCP
- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania
- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę bezpieczeństwa przed ewentualnymi problemami z jakością produktów
- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów
- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu
Definicje i terminy w systemie HACCP
Wymagania Codex Alimentarius:
- 7 zasad/ 12 etapów wdrażania systemu HACCP
- Obiekt: lokalizacja, pomieszczenia, urządzenia i sprzęt
- Nadzorowanie operacji produkcyjnych
- Utrzymanie i praktyki sanitarne: utrzymanie czystości, nadzór nad szkodnikami i odpadami
- Higiena osobista: stan zdrowia, czystość i zachowanie - pracowników i osób odwiedzających
- Transport
- Informacja o produkcie i świadomość konsumenta
- Szkolenia
1 dzień
9.00 - 16.00
SZKOLENIE HACCP (ZAMKNIĘTE)
Istnieje możliwość zorganizowania szkolenia zamkniętego w Państwa firmie
Chcesz przeszkolić więcej niż 4 osoby? (nawet 12!) TO ROZWIĄZANIE DLA CIEBIE
Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski)/ po szkoleniu
Cena
Stacjonarne: 900 zł netto (0 VAT)/ osoba
On-line: 700 zł netto (0 VAT)/ osoba
*RABATY. Przy zgłoszeniu grupowym dodatkowe rabaty:
- min. 4 osób z firmy: rabat -50 zł/ osoba
Rabaty nie łączą się ze zniżką klientowską
Płatność na podstawie faktury pro-forma - tydzień przed szkoleniem
W cenie szkolenia stacjonarnego
- Certyfikat w wersji polsko-angielskiej
- Materiały drukowane
- Długopis
- Lunch
- Catering kawowy
Dodatkowe usługi rozwojowe za darmo:
- 2h konsultacji z trenerem - dostępne do 1 miesiąca po szkoleniu
- pomoc w wycenie certyfikacji
- dostęp do biblioteki - Strefy Klienta
Zgłoszenia można dokonać poprzez
FORMULARZ ZGŁOSZENIA
Na zgłoszenia oczekujemy do tygodnia
przed terminem szkolenia
+48 880 18 14 26
"To praktyczne szkolenie poszerzyło moją wiedzę o Codex Alimentarius i HACCP.
Wiem "CO", "DLACZEGO" i "JAK".
Trener w 100% zaspokoił moje oczekiwania."
Stanisław H. ⚫ Specjalista Zapewnienia Jakości
"Spora dawka fachowej wiedzy o bezpieczeństwie żywności.
Zdecydowanie polecam - to szkolenie zapewniło mi podstawową wiedzę o HACCP."
Ariel R. ⚫ Zastępca Kierownika Działu Pakowania
"W sposób fachowy przedstawiono wymagania Codex Alimentarius.
Zrozumiałam przede wszystkim dlaczego się tego wymaga i jakie są trendy zmian na przyszłość.
To nie był zmarnowany czas."
Anna G. ⚫ Właścicielka Piekarni
Opinie klientów
DOSTĘPNA CERTYFIKACJA ON-LINE (bez szkolenia)
E-learningi VOD