Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

Jesteśmy najlepsi

Aktualności

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

01 marca 2019
  Nowa edycja Global Standard for Food Safety BRC v8 wnosi kilka stosunkowo kosmetycznych zmian,
17 grudnia 2018
💢 Bardzo często na szkoleniach spotykam się z sytuacją zniechęcenia. Dobry pomysł spadł w

BŻ-02. WYMAGANIA SYSTEMU HACCP

(wg Codex Alimentarius CXC 1-1969)

Szkolenie HACCP

CEL SZKOLENIA

 

Przygotowanie merytoryczne kadry wyższego i średniego szczebla do wdrożenia systemu HACCP oraz sprawnego nim zarządzania

PROFIL UCZESTNIKA

 

Szkolenie HACCP jest skierowane do:

 

- Osób zaangażowanych w projektowanie i zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności

- Pełnomocników HACCP, pracowników i kierowników działów zarządzania lub kontroli jakości oraz pracowników laboratoriów zakładowych

- Pracowników odpowiedzialnych za nadzór i weryfikację systemu bezpieczeństwa żywności

KORZYŚCI

 

 

- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z systemem HACCP

 

- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania

 

- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę bezpieczeństwa przed ewentualnymi problemami z jakością produktów

 

- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów

 

- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu 

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

Program

Szkolenie HACCP

 

Definicje i terminy w systemie HACCP

 

Wymagania Codex Alimentarius:

- 7 zasad/ 12 etapów wdrażania systemu HACCP


- Obiekt: lokalizacja, pomieszczenia, urządzenia i sprzęt

 

- Nadzorowanie operacji produkcyjnych

 

- Utrzymanie i praktyki sanitarne: utrzymanie czystości, nadzór nad szkodnikami i odpadami

 

- Higiena osobista: stan zdrowia, czystość i zachowanie - pracowników i osób odwiedzających

 

- Transport

 

- Informacja o produkcie i świadomość konsumenta

 

- Szkolenia

Czas trwania

 

1 dzień

9.00 - 16.00

SZKOLENIE HACCP (ZAMKNIĘTE)

 

Istnieje możliwość zorganizowania szkolenia zamkniętego w Państwa firmie

 

Chcesz przeszkolić więcej niż 4 osoby? (nawet 12!) TO ROZWIĄZANIE DLA CIEBIE

Czytaj więcej

Certyfikat

 

Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski)/ po szkoleniu

Cena

 

STACJONARNE: 850 zł netto (0 VAT)/ osoba

ON-LINE: 800 zł netto (0 VAT)/ osoba

 

*RABATY. Przy zgłoszeniu grupowym dodatkowe rabaty:

- min. 3 osób z firmy: rabat -30 zł/osoba

- min. 4 osób z firmy: rabat -50 zł/ osoba

 

Rabaty nie łączą się ze zniżką klientowską 

Płatność na podstawie faktury pro-forma - tydzień przed szkoleniem 

 


 

W cenie szkolenia otwartego stacjonarnego

 

- Certyfikat w wersji polsko-angielskiej

- Materiały drukowane

- Długopis 

- Lunch

- Catering kawowy 

 

Dodatkowe usługi rozwojowe za darmo:

 

- 2h konsultacji z trenerem - dostępne do 1 miesiąca po szkoleniu

- pomoc w wycenie certyfikacji 

- dostęp do biblioteki - Strefy Klienta 

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

SZKOLENIE TO INWESTYCJA,

więc ...

ULOKUJ WŁAŚCIWIE 

 

REFERENCJE 

Zgłoszenia można dokonać poprzez 

FORMULARZ ZGŁOSZENIA

 

Na zgłoszenia oczekujemy do tygodnia

przed terminem szkolenia 

Sprawdź inne terminy i lokalizacje przesuwając strzałką w prawo na kolejne miesiące 

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji
Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji
Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

+48 880 18 14 26

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

info@LIJ.com.pl

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji
Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

POZIOM TRUDNOŚCI

1-2 na 6

MAŁA GRUPA

4 - 8 osób

"To praktyczne szkolenie poszerzyło moją wiedzę o Codex Alimentarius i HACCP. 

Wiem "CO", "DLACZEGO" i "JAK". 

Trener w 100% zaspokoił moje oczekiwania."

 

 


 

Stanisław H. ⚫ Specjalista Zapewnienia Jakości

"Spora dawka fachowej wiedzy o bezpieczeństwie żywności. 

Zdecydowanie polecam - to szkolenie zapewniło mi podstawową wiedzę o HACCP."

 

 

 


 

Ariel R. ⚫ Zastępca Kierownika Działu Pakowania

"W sposób fachowy przedstawiono wymagania Codex Alimentarius.

Zrozumiałam przede wszystkim dlaczego się tego wymaga i jakie są trendy zmian na przyszłość. 

To nie był zmarnowany czas."

 


 

Anna G. ⚫ Właścicielka Piekarni

 

Opinie klientów

JAK KUPIĆ?

Kliknij i

ZAPISZ SIĘ

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

Powiązane szkolenie e-learning w opcji VIDEO NA ŻĄDANIE