FORMULARZ ZGŁOSZENIA

POBIERZ PROGRAM

SZUKASZ SZKOLENIA INDYWIDUALNEGO?

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji
Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji
Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

E-learningi VOD

JAK KUPIĆ?

DOSTĘPNA CERTYFIKACJA ON-LINE (bez szkolenia)

Dlaczego szkolenie u nas?

 

W odróżnieniu od szkoleń konkurencji jest to jedna z niewielu ofert, w której nie skupiamy się na omawianiu normy "punkt po punkcie" ... ale zrobimy pełnowartościowy, gruntowny trening, zgodnie ze sztuką trenerską i zasadami uczenia dorosłych

 

Szkolenie zostało szczegółowo zaprojektowane  biorąc pod uwagę realne problemy związane z opracowaniem, wdrożeniem i zarządzaniem systemem bezpieczeństwa żywności

 

U nas nie ma miejsca na nudę, za to dajemy sobie sporo przestrzeni na warsztat, pytania i refleksję

 

Na rynku dostępnych jest wiele szkoleń, świetnych i kiepskich, mądrych i głupich, wartościowych i bezwartościowych... u nas otrzymasz realną wartość, której nie doświadczysz gdzie indziej

 

Jest ciekawie, jest trudno, jest prosto, jest wartościowo, jest realistycznie, jest wprost i szczerze

Opinie klientów

"W sposób fachowy przedstawiono wymagania Codex Alimentarius.

Zrozumiałam przede wszystkim dlaczego się tego wymaga i jakie są trendy zmian na przyszłość. 

To nie był zmarnowany czas."

 


 

Anna G. ⚫ Właścicielka Piekarni

"Spora dawka fachowej wiedzy o bezpieczeństwie żywności. 

Zdecydowanie polecam - to szkolenie zapewniło mi podstawową wiedzę o HACCP."

 

 

 


 

Ariel R. ⚫ Zastępca Kierownika Działu Pakowania

"To praktyczne szkolenie poszerzyło moją wiedzę o Codex Alimentarius i HACCP. 

Wiem "CO", "DLACZEGO" i "JAK". 

Trener w 100% zaspokoił moje oczekiwania."

 

 


 

Stanisław H. ⚫ Specjalista Zapewnienia Jakości

MAŁA GRUPA

4 - 8 osób

POZIOM TRUDNOŚCI

1-2 na 6

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji
Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

info@LIJ.com.pl

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

+48 880 18 14 26

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji
Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

Sprawdź inne terminy i lokalizacje przesuwając strzałką w prawo na kolejne miesiące 

Zgłoszenia można dokonać poprzez 

FORMULARZ ZGŁOSZENIA

 

Na zgłoszenia oczekujemy do 8 dni 

przed terminem szkolenia 

SZKOLENIE TO INWESTYCJA,

więc ...

ULOKUJ WŁAŚCIWIE 

 

REFERENCJE 

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

Cena

 

Stacjonarne: 900 zł netto (23% VAT)/ osoba

On-line: 800 zł netto (23% VAT)/ osoba5

 

 

Płatność na podstawie faktury pro-forma - tydzień przed szkoleniem 

 

Potrzebujesz wydłużonego terminu płatności?

- Termin 30 dni | Cena bazowa +150 zł netto

- Termin 45 dni | Cena bazowa +200 zł netto

- Termin 60 dni | Cena bazowa +250 zł netto

 


 

W cenie szkolenia stacjonarnego

 

- Certyfikat w wersji polsko-angielskiej

- Materiały drukowane

- Długopis 

- Lunch

- Catering kawowy 

 

Dodatkowe usługi rozwojowe za darmo:

 

- 2h konsultacji z trenerem - dostępne do 1 miesiąca po szkoleniu

- pomoc w wycenie certyfikacji 

Certyfikat

 

Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski)/ po szkoleniu

Czytaj więcej

SZKOLENIE HACCP (ZAMKNIĘTE)

 

Istnieje możliwość zorganizowania szkolenia zamkniętego w Państwa firmie

 

Chcesz przeszkolić więcej niż 4 osoby? (nawet 12!) TO ROZWIĄZANIE DLA CIEBIE

Czas trwania

 

1 dzień

9.00 - 16.00

Program

Szkolenie HACCP

 

Rozdział I. Dobra praktyka higieniczna

- Obiekt: lokalizacja, pomieszczenia, urządzenia i sprzęt

- Nadzorowanie operacji produkcyjnych

- Utrzymanie i praktyki sanitarne: utrzymanie czystości, nadzór nad szkodnikami i odpadami

- Higiena osobista: stan zdrowia, czystość i zachowanie - pracowników i osób odwiedzających

- Transport

- Informacja o produkcie i świadomość konsumenta

- Szkolenia

 

Rozdział II. Analiza zagrożeń i system HACCP

- Zasady systemu HACCP

- Wytyczne wdrażania systemu HACCP

 

 

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

KORZYŚCI

 

 

- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z systemem HACCP

 

- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania

 

- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę bezpieczeństwa przed ewentualnymi problemami z jakością produktów

 

- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów

 

- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu 

PROFIL UCZESTNIKA

 

Szkolenie HACCP jest skierowane do:

 

- Osób zaangażowanych w projektowanie i zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności

- Pełnomocników HACCP, pracowników i kierowników działów zarządzania lub kontroli jakości oraz pracowników laboratoriów zakładowych

- Pracowników odpowiedzialnych za nadzór i weryfikację systemu bezpieczeństwa żywności

CEL SZKOLENIA

 

Przygotowanie merytoryczne kadry wyższego i średniego szczebla do wdrożenia systemu HACCP oraz sprawnego nim zarządzania

Szkolenie HACCP

BŻ-02. WYMAGANIA SYSTEMU HACCP

(wg Codex Alimentarius CXC 1-1969)

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

Aktualności

Jesteśmy najlepsi

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji