Jesteśmy najlepsi
Aktualności
Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.
Celem szkolenia jest zdobycie wiedzy i praktycznych umiejętności w zakresie wdrażania wymagań standardów BRC i IFS w przedsiębiorstwie, oraz zdobycie kompetencji w zakresie audytu wewnętrznego zgodnie z normą ISO 19011
Szefowie, właściciele i kierownicy firm produkcyjnych, transportujących, współpracujących z sieciami handlowymi, członkowie zespołu ds. HACCP, auditorzy wewnętrzni, technolodzy żywności, inne osoby zainteresowane
- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z standardami BRC Food i IFS Food - w nowej odsłonie
- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania
- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę przed ewentualnymi problemami z jakością i bezpieczeństwem żywności
- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów
- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu zarządzania
2 dni
9.00 - 16.00
Istnieje możliwość zorganizowania szkolenia zamkniętego w Państwa firmie
Chcesz przeszkolić więcej niż 4 osoby? (nawet 12!) TO ROZWIĄZANIE DLA CIEBIE
Auditora Wewnętrznego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg BRC Food v8 i IFS Food v7 Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski) | po szkoleniu
Cena
Stacjonarne: 1 600 zł netto (0 VAT)/ osoba
On-line: 1 300 zł netto (0 VAT)/ osoba
*RABATY. Przy zgłoszeniu grupowym dodatkowe rabaty:
- min. 4 osób z firmy: rabat -70 zł/ osoba
Rabaty nie łączą się ze zniżką klientowską
Płatność na podstawie faktury pro-forma - tydzień przed szkoleniem
- Certyfikat w wersji polsko-angielskiej
- Materiały drukowane
- Długopis
- Lunch
- Catering kawowy
Dodatkowe usługi rozwojowe za darmo:
- 2h konsultacji z trenerem - dostępne do 1 miesiąca po szkoleniu
- pomoc w wycenie certyfikacji BRC/ IFS
- dostęp do biblioteki - Strefy Klienta
Zgłoszenia można dokonać poprzez
Na zgłoszenia oczekujemy do tygodnia przed terminem szkolenia
DLACZEGO TO SZKOLENIE?
Szkolenie zawiera w sobie zarówno omówienie wymagań standardów „bazowych” (BRC Food i IFS Food) jak i wymagania normy auditowej. Poprzez zbudowanie kompetencji w obu tych obszarach - przygotowuje w pełnym zakresie do pełnienia funkcji zarówno w zakresie zarządzania systemem jak i jego auditowania
Dzięki inwestycji w swój rozwój budujesz kompetencje, które przekładają się wprost na awans w strukturach firmy lub lepszą pracę
W efekcie – zwiększone dochody w przyszłości, stabilne zatrudnienie i ciekawe, pełne wyzwań zajęcie
Szkolenie zostało podzielone na 8 szczegółowych modułów tematycznych
W każdym z nich będziemy doświadczać problemów, dokonywać ich analizy, uczyć się teorii i stosować wiedzę w praktyce
MODUŁY
1. STANDARDY ZAKŁADU
2. STREFY PRODUKCYJNE (BRC)
3. PLAN HACCP
4. KONTROLA PROCESU I PRODUKTU
5. PRODUKT NIEZGODNY I SYTUACJE KRYZYSOWE
6. ZASOBY LUDZKIE
7. ZATWIERDZANIE I MONITOROWANIE DOSTAWCÓW
8. AUDIT
2-3 na 6
ĆWICZENIA GRUPOWE 🔴 ĆWICZENIA INDYWIDUALNE 🔴 ĆWICZENIA W PARACH 🔴 WYKŁAD 🔴 SYMULACJA 🔴 DYSKUSJA 🔴 ANALIZA TEKSTU 🔴 CASE STORY 🔴 QUIZZ 🔴 VIDEO CASE STUDY
25% Doświadczenie 25% Analiza
25% Teoria 25% Zastosowanie
#brc
#ifs
#brcfood
#ifsfood
#haccp
#foodsafety
#szkoleniebrc
#szkolenieifs
#auditbrc
#szkoleniehaccp
#szkoleniebrcfoodv8
#bezpieczeństwożywności
#brc
#ifs
#brcfood
#ifsfood
#haccp
#foodsafety
#szkoleniebrc
#szkolenieifs
#auditbrc
#szkoleniehaccp
#szkoleniebrcfoodv8
#bezpieczeństwożywności
#brc
#ifs
#brcfood
#ifsfood
#haccp
#foodsafety
#szkoleniebrc
#szkolenieifs
#auditbrc
#szkoleniehaccp
#szkoleniebrcfoodv8
#bezpieczeństwożywności
#brc
#ifs
#brcfood
#ifsfood
#haccp
#foodsafety
#szkoleniebrc
#szkolenieifs
#auditbrc
#szkoleniehaccp
#szkoleniebrcfoodv8
#bezpieczeństwożywności
#brc
#ifs
#brcfood
#ifsfood
#haccp
#foodsafety
#szkoleniebrc
#szkolenieifs
#auditbrc
#szkoleniehaccp
#szkoleniebrcfoodv8
#bezpieczeństwożywności
"Bardzo rzeczowe i praktyczne szkolenie .
O niebo lepsze niż ostatnie, które miałem w zeszłym roku w jednostce certyfikującej.
Trzeba będzie przeszkolić tutaj cały Zespół ds. HACCP."
Szymon F. ⚫ Główny Technolog Żywności
"Bardzo ciekawy sposób realizacji i użycie różnych metod - zdecydowanie na plus.
Trener bardzo dobrze przygotowany merytorycznie potrafił zaangażować grupę."
Oliwia K. ⚫ Specjalista ds. Kontroli Jakości
"Nie ma co komentować - trzeba po prostu przyjść.
Dużo praktyki i ćwiczeń."
Anna G. ⚫ Pełnomocnik ds. Kontroli Jakości
Opinie klientów
DOSTĘPNA CERTYFIKACJA ON-LINE (bez szkolenia)
+48 880 18 14 26
E-learningi VOD