Dlaczego szkolenie u nas?
W odróżnieniu od szkoleń konkurencji jest to jedna z niewielu ofert, w której nie skupiamy się na omawianiu normy "punkt po punkcie" ... ale zrobimy pełnowartościowy, gruntowny trening, zgodnie ze sztuką trenerską i zasadami uczenia dorosłych
Szkolenie zostało szczegółowo zaprojektowane biorąc pod uwagę realne problemy związane z opracowaniem, wdrożeniem i zarządzaniem systemem bezpieczeństwa żywności
U nas nie ma miejsca na nudę, za to dajemy sobie sporo przestrzeni na warsztat, pytania i refleksję
Na rynku dostępnych jest wiele szkoleń, świetnych i kiepskich, mądrych i głupich, wartościowych i bezwartościowych... u nas otrzymasz realną wartość, której nie doświadczysz gdzie indziej
Jest ciekawie, jest trudno, jest prosto, jest wartościowo, jest realistycznie, jest wprost i szczerze
E-learningi VOD
+48 880 18 14 26
DOSTĘPNA CERTYFIKACJA ON-LINE (bez szkolenia)
Opinie klientów
"Nie ma co komentować - trzeba po prostu przyjść.
Dużo praktyki i ćwiczeń."
Anna G. ⚫ Pełnomocnik ds. Kontroli Jakości
"Bardzo ciekawy sposób realizacji i użycie różnych metod - zdecydowanie na plus.
Trener bardzo dobrze przygotowany merytorycznie potrafił zaangażować grupę."
Oliwia K. ⚫ Specjalista ds. Kontroli Jakości
"Bardzo rzeczowe i praktyczne szkolenie .
O niebo lepsze niż ostatnie, które miałem w zeszłym roku w jednostce certyfikującej.
Trzeba będzie przeszkolić tutaj cały Zespół ds. HACCP."
Szymon F. ⚫ Główny Technolog Żywności
#brc
#ifs
#brcfood
#ifsfood
#haccp
#foodsafety
#szkoleniebrc
#szkolenieifs
#auditbrc
#szkoleniehaccp
#szkoleniebrcfoodv8
#bezpieczeństwożywności
#brc
#ifs
#brcfood
#ifsfood
#haccp
#foodsafety
#szkoleniebrc
#szkolenieifs
#auditbrc
#szkoleniehaccp
#szkoleniebrcfoodv8
#bezpieczeństwożywności
#brc
#ifs
#brcfood
#ifsfood
#haccp
#foodsafety
#szkoleniebrc
#szkolenieifs
#auditbrc
#szkoleniehaccp
#szkoleniebrcfoodv8
#bezpieczeństwożywności
#brc
#ifs
#brcfood
#ifsfood
#haccp
#foodsafety
#szkoleniebrc
#szkolenieifs
#auditbrc
#szkoleniehaccp
#szkoleniebrcfoodv8
#bezpieczeństwożywności
#brc
#ifs
#brcfood
#ifsfood
#haccp
#foodsafety
#szkoleniebrc
#szkolenieifs
#auditbrc
#szkoleniehaccp
#szkoleniebrcfoodv8
#bezpieczeństwożywności
ĆWICZENIA GRUPOWE 🔴 ĆWICZENIA INDYWIDUALNE 🔴 ĆWICZENIA W PARACH 🔴 WYKŁAD 🔴 SYMULACJA 🔴 DYSKUSJA 🔴 ANALIZA TEKSTU 🔴 CASE STORY 🔴 QUIZZ 🔴 VIDEO CASE STUDY
25% Doświadczenie 25% Analiza
25% Teoria 25% Zastosowanie
2-3 na 6
Szkolenie zostało podzielone na 9 szczegółowych modułów tematycznych
W każdym z nich będziemy doświadczać problemów, dokonywać ich analizy, uczyć się teorii i stosować wiedzę w praktyce
MODUŁY
- Zaangażowanie najwyższego kierownictwa
- Plan bezpieczeństwa żywności – HACCP
- System zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności
- Standardy dotyczące zakładu
- Kontrola produktu
- Kontrola procesu
- Personel
- Strefy produkcyjne
- Audit wg normy ISO 19011:2018
Zgłoszenia można dokonać poprzez
Na zgłoszenia oczekujemy do 8 dni przed terminem szkolenia
Cena
Stacjonarne: 1 600 zł netto (23% VAT)/ osoba
On-line: 1 400 zł netto (23% VAT)/ osoba
Płatność na podstawie faktury pro-forma - tydzień przed szkoleniem
Potrzebujesz wydłużonego terminu płatności?
- Termin 30 dni | Cena bazowa +150 zł netto
- Termin 45 dni | Cena bazowa +200 zł netto
- Termin 60 dni | Cena bazowa +250 zł netto
- Certyfikat w wersji polsko-angielskiej
- Materiały drukowane
- Długopis
- Lunch
- Catering kawowy
Dodatkowe usługi rozwojowe za darmo:
- 2h konsultacji z trenerem - dostępne do 1 miesiąca po szkoleniu
- pomoc w wycenie certyfikacji BRC & IFS
Auditora Wewnętrznego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg BRCGS Food v9 & IFS Food v8 Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski) | po szkoleniu
Istnieje możliwość zorganizowania szkolenia zamkniętego w Państwa firmie
Chcesz przeszkolić więcej niż 4 osoby? (nawet 12!) TO ROZWIĄZANIE DLA CIEBIE
2 dni
9.00 - 16.00
- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z standardami BRC Food i IFS Food - w nowej odsłonie
- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania
- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę przed ewentualnymi problemami z jakością i bezpieczeństwem żywności
- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów
- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu zarządzania
Szefowie, właściciele i kierownicy firm produkcyjnych, transportujących, współpracujących z sieciami handlowymi, członkowie zespołu ds. HACCP, auditorzy wewnętrzni, technolodzy żywności, inne osoby zainteresowane
Celem szkolenia jest zdobycie wiedzy i praktycznych umiejętności w zakresie wdrażania wymagań standardów BRC i IFS w przedsiębiorstwie, oraz zdobycie kompetencji w zakresie audytu wewnętrznego zgodnie z normą ISO 19011
Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.
Aktualności
Jesteśmy najlepsi