Jesteśmy najlepsi

Aktualności

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

18 grudnia 2017
Kilka znaczących cyfr dla bezpieczeństwa żywności – swego rodzaju numerologia J do zastosowania również
27 października 2017
Jednym z narzędzi, którego użyjemy podczas poszukiwania przyczyny źródłowej problemu będzie diagram korelacji, który
    1. Strona główna
    2. Szkolenia otwarte
    3. Szkolenia zamknięte u klienta
    4. Aktualności
    5. Kontakt
  1. Certyfikacja kompetencji
  2. Webinar on-line z trenerem
  3. Audit
  4. Consulting
  5. Strefa studenta
  6. Referencje
  7. FAQ
  8. Galeria & Filmoteka
  9. Pełnomocnik i Auditor FSSC 22000 | ISO 22000
  10. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001
  11. Auditor BRC FOOD v7
  12. Lean Six Sigma Yellow Belt
  13. Auditor IFS Food v6.1
  14. Lean Six Sigma Green Belt
  15. Pełnomocnik i Auditor PN-N 18001 | OHSAS 18001
  16. Wymagania HACCP wg Codex Alimentarius
  17. ISO 9001 (zarządzanie jakością)
  18. FSSC 22000/ ISO 22000 (bezpieczeństwo żywności)
  19. BRC v7 (bezpieczeństwo żywności)
  20. IFS v6 (bezpieczeństwo żywności)
  21. GMP+ (bezpieczeństwo pasz)
  22. HACCP (bezpieczeństwo żywności)
  23. TRANSPORT AGRI & FOOD
  24. BRC for Packaging and Packaging Materials v5 (BRC IoP)
  25. OHSAS 18001 (BHP)
  26. Informacja ogólna
  27. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001 (zamknięte)
  28. Pełnomocnik i Auditor FSSC (ISO) 22000 (zamknięte)
  29. Lean Six Sigma Yellow Belt (zamknięte)
  30. Lean Six Sigma Green Belt (zamknięte)
  31. Auditor BRC FOOD v7 (zamknięte)
  32. Auditor IFS FOOD v6.1 (zamknięte)
  33. Pełnomocnik i Auditor PN-N 18001 | OHSAS 18001 (zamknięte)
  34. Wymagania HACCP (zamknięte)
  35. Wymagania ISO 9001:2015. Jak przejść na nowa normę?
  36. Wymagania ISO 9001:2015 (zamknięte)
  37. Problem solving quality tools
  38. Problem Solving Tools (zamknięte)
  39. Zarządzanie ryzykiem w ISO 9001
  40. Zarządzanie ryzykiem w ISO 9001 (zamknięte)
  41. Strefa klienta
  42. Auditor BRC FOOD/ IFS FOOD
  43. Auditor BRC FOOD/ IFS FOOD (zamknięte)
  44. Pełnomocnik i Auditor GMP+ B3
  45. SPC i MSA
  46. SPC i MSA (zamknięte)
  47. Auditor Wewnętrzny BRC - STUDENT
  48. Pełnomocnik i Auditor ISO 9001 - STUDENT
  49. Food defence
  50. Pełnomocnik i Auditor FSSC 22000 - STUDENT
  51. Lean Six Sigma Yellow Belt - STUDENT
  52. Front Line Manager
  53. Auditor BRC PACKAGING

The more I study, the more I know 
The more I know, the more I forget 
The more I forget, the less I know 
So…Why study?


sentencja z Oxfordu

Bardzo często zdarza się, że potrzebujecie Państwo szkolenia z zakresu zarządzania/ normy zarządzania jakością/ bezpieczeństwem żywności - niestety nie jest dostępne na rynku

 

Odpowiedzią są oferowane przez LIJ szkolenia zamknięte - możliwe do realizacji u Państwa, w dobranym do potrzeb terminie

 

Nie potrzebujemy luksusowej sali szkoleniowej - zdarzały się realizacje dla firm w fazie Green Field - ważne, że można sprawnie i szybko wesprzeć Państwa w procesie wdrażania

 

Szkolenia zamknięte to też dobry moment na pozyskanie oferty na certyfikację - aplikację możemy wypełnić wspólnie

 

W aspekcie ceny polityka LIJ jest prosta - to tylko cztero-krotność standardowej ceny szkolenia za osobę, na szkolenie natomiast może przyjść nawet do 10 osób

TY DECYDUJESZ KOGO ZAPROSISZ

 

Możesz dać transfer wiedzy swoim dostawcom i kooperantom

Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby wspólnie odbyć szkolenie - dzieląc się kosztami

TRANSPARENTNY CENNIK

na wszystkie szkolenia

 

 

Cena szkolenia to ok. 4-5 krotność ceny szkolenia otwartego dla 1 osoby  

 

Liczba uczestników w cenie = maksymalnie 10 osób

Powyżej limitu 10 osób - dodatkowa opłata uwzględniona w wycenie 

 

 

 

Podatnik zwolniony od podatku VAT na podst. art. 113 ust. 1 i 9 ustawy o podatku od towarów i usług

Pytania? 

Zapraszam do pozyskania szczegółowej wyceny

 

Krzysztof Bielański 

 

krzysztof.bielanski@LIJ.com.pl

+48 880 18 14 26 

SZKOLENIA ZAMKNIĘTE 

18 grudnia 2017
Kilka znaczących cyfr dla bezpieczeństwa żywności – swego rodzaju numerologia
27 października 2017
Jednym z narzędzi, którego użyjemy podczas poszukiwania przyczyny źródłowej problemu
27 października 2017
Oferując usługi wdrożeniowe systemów zarządzania jakością często spotykam się z

Artykuły


 

+48 880 18 14 26

info@LIJ.com.pl

Lubuski Instytut Jakości

O FIRMIE

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI TM to firma doradczo-szkoleniowa zajmująca się wsparciem przedsiębiorstw w zakresie jakości i produktywności

 

OBSZARY AKTYWNOŚCI

 

SZKOLENIA - CONSULTING - AUDIT

DANE ADRESOWE - adres rejestrowy

 

LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI

 

ul. Słoneczna 84/6

66-400 Gorzów Wielkopolski

Polska

"Jakość to nie wszystko, ale wszystko bez jakości jest niczym” 

Peters, Waterman

Wpis nr 2.08/00032/2018

Lubuski Instytut Jakości