Jesteśmy najlepsi

Aktualności

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

31 stycznia 2020
  Od pewnego czasu standardy GFSI mocno przesunęły środek ciężkości na ryzyko zafałszowania żywności (food
01 marca 2019
Nowa edycja Global Standard for Food Safety BRC v8 wnosi kilka stosunkowo kosmetycznych zmian,

BŻ-02. WYMAGANIA SYSTEMU HACCP

 

 

(wg Codex Alimentarius CAC/RCP 1-1969)

Szkolenie HACCP

"To praktyczne szkolenie poszerzyło moją wiedzę o Codex Alimentarius i HACCP. 

Wiem "CO", "DLACZEGO" i "JAK". 

Trener w 100% zaspokoił moje oczekiwania."

 

 


 

Stanisław H. ⚫ Specjalista Zapewnienia Jakości

"Spora dawka fachowej wiedzy o bezpieczeństwie żywności. 

Zdecydowanie polecam - to szkolenie zapewniło mi podstawową wiedzę o HACCP."

 

 

 


 

Ariel R. ⚫ Zastępca Kierownika Działu Pakowania

"W sposób fachowy przedstawiono wymagania Codex Alimentarius.

Zrozumiałam przede wszystkim dlaczego się tego wymaga i jakie są trendy zmian na przyszłość. 

To nie był zmarnowany czas."

 


 

Anna G. ⚫ Właścicielka Piekarni

 

Opinie klientów

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

CEL SZKOLENIA

 

Przygotowanie merytoryczne kadry wyższego i średniego szczebla do wdrożenia systemu HACCP oraz sprawnego nim zarządzania

PROFIL UCZESTNIKA

 

Szkolenie HACCP jest skierowane do:

 

- Osób zaangażowanych w projektowanie i zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności

- Pełnomocników HACCP, pracowników i kierowników działów zarządzania lub kontroli jakości oraz pracowników laboratoriów zakładowych

- Pracowników odpowiedzialnych za nadzór i weryfikację systemu bezpieczeństwa żywności

KORZYŚCI

 

 

- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z systemem HACCP

 

- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania

 

- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę bezpieczeństwa przed ewentualnymi problemami z jakością produktów

 

- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów

 

- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu 

Program

Szkolenie HACCP

 

Definicje i terminy w systemie HACCP

 

Wymagania Codex Alimentarius:

- 7 zasad/ 12 etapów wdrażania systemu HACCP


- Obiekt: lokalizacja, pomieszczenia, urządzenia i sprzęt

 

- Nadzorowanie operacji produkcyjnych

 

- Utrzymanie i praktyki sanitarne: utrzymanie czystości, nadzór nad szkodnikami i odpadami

 

- Higiena osobista: stan zdrowia, czystość i zachowanie - pracowników i osób odwiedzających

 

- Transport

 

- Informacja o produkcie i świadomość konsumenta

 

- Szkolenia

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

POZIOM TRUDNOŚCI

1-2 na 6

MAŁA GRUPA

4 - 12 osób

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

Czas trwania

 

1 dzień

np. 9.00 - 16.00

 

Możliwy tryb wieczorowy lub weekend. Dopasujemy się do potrzeb

Certyfikat

 

Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski)/ po szkoleniu

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

SZKOLENIE TO INWESTYCJA,

więc ...

ULOKUJ WŁAŚCIWIE 

 

REFERENCJE 

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

+48 880 18 14 26

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

info@LIJ.com.pl

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

Cena

 

Cena szkolenia jest uzależniona od liczby osób i lokalizacji firmy klienta - oscyluje w granicach 4 krotności ceny szkolenia otwartego dla 1 osoby

W celu pozyskania oferty zapraszamy do wypełnienia formularza poniżej 

 

Standardowa wycena uwzględnia grupę do 12 osób, w przypadku większych zespołów prosimy o informację

Dokładny zakres/ tematyka szkolenia
Ile dni ma trwać?
Ile osób będzie uczestniczyć?
Orientacyjny termin realizacji?
Nazwa firmy
Adres szkolenia
Twoje Imię i nazwisko
Nr telefonu
Twój e-mail
Wyślij
Wyślij
Formularz został wysłany — dziękujemy.
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!