...a może po prostu wolisz kontakt bezpośredni?
Zadzwoń lub napisz
Krzysztof Bielański 🔴 Executive MBA
krzysztof.bielanski@LIJ.com.pl
+48 880 18 14 26
Rozdział I. Dobra praktyka higieniczna
- Obiekt: lokalizacja, pomieszczenia, urządzenia i sprzęt
- Nadzorowanie operacji produkcyjnych
- Utrzymanie i praktyki sanitarne: utrzymanie czystości, nadzór nad szkodnikami i odpadami
- Higiena osobista: stan zdrowia, czystość i zachowanie - pracowników i osób odwiedzających
- Transport
- Informacja o produkcie i świadomość konsumenta
- Szkolenia
Rozdział II. Analiza zagrożeń i system HACCP
- Zasady systemu HACCP
- Wytyczne wdrażania systemu HACCP
TRENER: Krzysztof Bielański 🟥 Executive MBA
Pomagam rozwijać kompetencje zespołów z obszaru systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000, ISO 22000, BRCGS, IFS, HACCP)
Szkolenia projektuję w sposób ciekawy i nowatorski z dbałością o pracę na sytuacjach realnych przemysłu spożywczego. Wrzucam ludzi w przygodę z doświadczeniem edukacyjnym, tak, aby sami wyciągnęli wnioski
Szkoliłem dla: BAKALLAND, LISNER, Z.T. KRUSZWICA, LANTMANNEN UNIBAKE, MAZOWIECKI WOJEWÓDZKI INSPEKTORAT WETERYNARII
Auditowałem dla: Bureau Veritas, Polski Rejestr Statków
Współpracowałem z: Polskie Centrum Badania i Certyfikacji, Polskie Centrum Akredytacji
Wykładałem na studiach podyplomowych w: Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, Politechnice Poznańskiej, Wyższej Szkole Gospodarki w Bydgoszczy, Zachodniopomorskiej Szkole Biznesu w Szczecinie, Zachodniopomorskim Uniwersytecie Technologicznym w Szczecinie, Uniwersytecie Śląskim & GFKM w Katowicach
Dlaczego szkolenie zamknięte ze mną?
Jest to jedno z niewielu szkoleń, w którym nie skupimy się na omawianiu wymagań "punkt po punkcie" ... ale zrobimy pełnowartościowy, gruntowny trening, zgodnie ze sztuką trenerską i zasadami uczenia dorosłych
Szkolenie zostało szczegółowo zaprojektowane biorąc pod uwagę realne problemy związane z opracowaniem, wdrożeniem i zarządzaniem systemem bezpieczeństwa żywności
U mnie nie ma miejsca na nudę, za to dajemy sobie sporo przestrzeni na warsztat, pytania i refleksję
Formuła zamknięta ma również tą przewagę, że możemy porozmawiać o problemach bez udziału ludzi z innych firm
Uczestniczyłem i uczestniczę w wielu szkoleniach, świetnych i kiepskich, mądrych i głupich, wartościowych i bezwartościowych... u mnie otrzymasz realną wartość, której nie doświadczysz gdzie indziej
Jest ciekawie, jest trudno, jest prosto, jest wartościowo, jest realistycznie, jest wprost i szczerze
Cena szkolenia jest uzależniona od liczby osób i lokalizacji firmy klienta - oscyluje w granicach 4 krotności ceny szkolenia otwartego dla 1 osoby
W celu pozyskania oferty zapraszamy do wypełnienia formularza poniżej
Standardowa wycena uwzględnia grupę do 12 osób, w przypadku większych zespołów prosimy o informację
+48 880 18 14 26
Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski)/ po szkoleniu
1 dzień
np. 9.00 - 16.00
Możliwy tryb wieczorowy lub weekend. Dopasujemy się do potrzeb
- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z systemem HACCP
- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania
- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę bezpieczeństwa przed ewentualnymi problemami z jakością produktów
- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów
- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu
Szkolenie HACCP jest skierowane do:
- Osób zaangażowanych w projektowanie i zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności
- Pełnomocników HACCP, pracowników i kierowników działów zarządzania lub kontroli jakości oraz pracowników laboratoriów zakładowych
- Pracowników odpowiedzialnych za nadzór i weryfikację systemu bezpieczeństwa żywności
Przygotowanie merytoryczne kadry wyższego i średniego szczebla do wdrożenia systemu HACCP oraz sprawnego nim zarządzania
Opinie klientów
"W sposób fachowy przedstawiono wymagania Codex Alimentarius.
Zrozumiałam przede wszystkim dlaczego się tego wymaga i jakie są trendy zmian na przyszłość.
To nie był zmarnowany czas."
Anna G. ⚫ Właścicielka Piekarni
"Spora dawka fachowej wiedzy o bezpieczeństwie żywności.
Zdecydowanie polecam - to szkolenie zapewniło mi podstawową wiedzę o HACCP."
Ariel R. ⚫ Zastępca Kierownika Działu Pakowania
"To praktyczne szkolenie poszerzyło moją wiedzę o Codex Alimentarius i HACCP.
Wiem "CO", "DLACZEGO" i "JAK".
Trener w 100% zaspokoił moje oczekiwania."
Stanisław H. ⚫ Specjalista Zapewnienia Jakości
Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.
Aktualności
Jesteśmy najlepsi