Firma szkoleniowa jakość SPC bezpieczeństwo żywności MSA Six Sigma
  • Potrzebujesz konsultacji?
  • Masz pytania?

...a może po prostu wolisz kontakt bezpośredni? 

 

Zadzwoń lub napisz 

 

Krzysztof Bielański 🔴 Executive MBA

Manager Operacyjny

 

krzysztof.bielanski@LIJ.com.pl

+48 880 18 14 26

 

Firma szkoleniowa jakość SPC bezpieczeństwo żywności MSA Six Sigma

POBIERZ PROGRAM

Program

Szkolenie HACCP

 

Rozdział I. Dobra praktyka higieniczna

- Obiekt: lokalizacja, pomieszczenia, urządzenia i sprzęt

- Nadzorowanie operacji produkcyjnych

- Utrzymanie i praktyki sanitarne: utrzymanie czystości, nadzór nad szkodnikami i odpadami

- Higiena osobista: stan zdrowia, czystość i zachowanie - pracowników i osób odwiedzających

- Transport

- Informacja o produkcie i świadomość konsumenta

- Szkolenia

 

Rozdział II. Analiza zagrożeń i system HACCP

- Zasady systemu HACCP

- Wytyczne wdrażania systemu HACCP

 

 

Firma szkoleniowa jakość SPC bezpieczeństwo żywności MSA Six Sigma

TRENER: Krzysztof Bielański 🟥 Executive MBA

 

 

Pomagam rozwijać kompetencje zespołów z obszaru systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000, ISO 22000, BRCGS, IFS, HACCP)

 

Szkolenia projektuję w sposób ciekawy i nowatorski z dbałością o pracę na sytuacjach realnych przemysłu spożywczego. Wrzucam ludzi w przygodę z doświadczeniem edukacyjnym, tak, aby sami wyciągnęli wnioski

 

 

Szkoliłem dla: BAKALLAND, LISNER, Z.T. KRUSZWICA, LANTMANNEN UNIBAKE, MAZOWIECKI WOJEWÓDZKI INSPEKTORAT WETERYNARII

 

Auditowałem dla: Bureau Veritas, Polski Rejestr Statków

 

Współpracowałem z: Polskie Centrum Badania i Certyfikacji, Polskie Centrum Akredytacji

 

Wykładałem na studiach podyplomowych w: Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, Politechnice Poznańskiej, Wyższej Szkole Gospodarki w Bydgoszczy, Zachodniopomorskiej Szkole Biznesu w Szczecinie, Zachodniopomorskim Uniwersytecie Technologicznym w Szczecinie, Uniwersytecie Śląskim & GFKM w Katowicach

Dlaczego szkolenie zamknięte ze mną?

 

Jest to jedno z niewielu szkoleń, w którym nie skupimy się na omawianiu wymagań "punkt po punkcie" ... ale zrobimy pełnowartościowy, gruntowny trening, zgodnie ze sztuką trenerską i zasadami uczenia dorosłych

 

Szkolenie zostało szczegółowo zaprojektowane  biorąc pod uwagę realne problemy związane z opracowaniem, wdrożeniem i zarządzaniem systemem bezpieczeństwa żywności

 

U mnie nie ma miejsca na nudę, za to dajemy sobie sporo przestrzeni na warsztat, pytania i refleksję

Formuła zamknięta ma również tą przewagę, że możemy porozmawiać o problemach bez udziału ludzi z innych firm

 

Uczestniczyłem i uczestniczę w wielu szkoleniach, świetnych i kiepskich, mądrych i głupich, wartościowych i bezwartościowych... u mnie otrzymasz realną wartość, której nie doświadczysz gdzie indziej

 

Jest ciekawie, jest trudno, jest prosto, jest wartościowo, jest realistycznie, jest wprost i szczerze

Dokładny zakres/ tematyka szkolenia
Ile dni ma trwać?
Ile osób będzie uczestniczyć?
Orientacyjny termin realizacji?
Nazwa firmy
Adres szkolenia
Twoje Imię i nazwisko
Nr telefonu
Twój e-mail
Wyślij
Wyślij
Formularz został wysłany — dziękujemy.
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!

Cena

 

Cena szkolenia jest uzależniona od liczby osób i lokalizacji firmy klienta - oscyluje w granicach 4 krotności ceny szkolenia otwartego dla 1 osoby

W celu pozyskania oferty zapraszamy do wypełnienia formularza poniżej 

 

Standardowa wycena uwzględnia grupę do 12 osób, w przypadku większych zespołów prosimy o informację

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

info@LIJ.com.pl

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

+48 880 18 14 26

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

SZKOLENIE TO INWESTYCJA,

więc ...

ULOKUJ WŁAŚCIWIE 

 

REFERENCJE 

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

Certyfikat

 

Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski)/ po szkoleniu

Czas trwania

 

1 dzień

np. 9.00 - 16.00

 

Możliwy tryb wieczorowy lub weekend. Dopasujemy się do potrzeb

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

MAŁA GRUPA

4 - 12 osób

POZIOM TRUDNOŚCI

1-2 na 6

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

KORZYŚCI

 

 

- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z systemem HACCP

 

- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania

 

- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę bezpieczeństwa przed ewentualnymi problemami z jakością produktów

 

- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów

 

- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu 

PROFIL UCZESTNIKA

 

Szkolenie HACCP jest skierowane do:

 

- Osób zaangażowanych w projektowanie i zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności

- Pełnomocników HACCP, pracowników i kierowników działów zarządzania lub kontroli jakości oraz pracowników laboratoriów zakładowych

- Pracowników odpowiedzialnych za nadzór i weryfikację systemu bezpieczeństwa żywności

CEL SZKOLENIA

 

Przygotowanie merytoryczne kadry wyższego i średniego szczebla do wdrożenia systemu HACCP oraz sprawnego nim zarządzania

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

Opinie klientów

"W sposób fachowy przedstawiono wymagania Codex Alimentarius.

Zrozumiałam przede wszystkim dlaczego się tego wymaga i jakie są trendy zmian na przyszłość. 

To nie był zmarnowany czas."

 


 

Anna G. ⚫ Właścicielka Piekarni

 

"Spora dawka fachowej wiedzy o bezpieczeństwie żywności. 

Zdecydowanie polecam - to szkolenie zapewniło mi podstawową wiedzę o HACCP."

 

 

 


 

Ariel R. ⚫ Zastępca Kierownika Działu Pakowania

"To praktyczne szkolenie poszerzyło moją wiedzę o Codex Alimentarius i HACCP. 

Wiem "CO", "DLACZEGO" i "JAK". 

Trener w 100% zaspokoił moje oczekiwania."

 

 


 

Stanisław H. ⚫ Specjalista Zapewnienia Jakości

Szkolenie HACCP

BŻ-02. WYMAGANIA SYSTEMU HACCP

 

 

(wg Codex Alimentarius CXC 1-1969)

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

Aktualności

Jesteśmy najlepsi