Firma szkoleniowa jakość SPC bezpieczeństwo żywności MSA Six Sigma
  • Potrzebujesz konsultacji?
  • Masz pytania?

...a może po prostu wolisz kontakt bezpośredni? 

 

Zadzwoń lub napisz 

 

Krzysztof Bielański 🔴 Executive MBA

Manager Operacyjny

 

krzysztof.bielanski@LIJ.com.pl

+48 880 18 14 26

 

Firma szkoleniowa jakość SPC bezpieczeństwo żywności MSA Six Sigma

UWAGA

 

Nie świadczymy usług dla cateringu i sklepów

 

(restauracje, przedszkola, punkty mobilne, szkoły, stoiska, sklepy spożywcze itp.)

Jaki standard/ system chcesz wdrożyć?
Czy będziecie się certyfikować? (jeśli tak - czy wiesz gdzie?)
Czym zajmuje się firma?
Ile jest produktów/ grup produktów? Jakie?
Ilu zatrudniacie pracowników? (średnia roczna)
Ile jest zmian?
Orientacyjny termin rozpoczęcia prac?
Nazwa firmy
Adres wdrożenia
Twoje Imię i nazwisko
Nr telefonu
Twój e-mail
Wyślij
Wyślij
Formularz został wysłany — dziękujemy.
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!
Wdrożenie HACCP -systemu bezpieczeństwa żywności wg Codex Alimentarius

info@LIJ.com.pl

Wdrożenie HACCP -systemu bezpieczeństwa żywności wg Codex Alimentarius

+48 880 18 14 26

Wdrożenie HACCP -systemu bezpieczeństwa żywności wg Codex Alimentarius

WDROŻENIE HACCP wg Codex Alimentarius CXC 1-1969

w zakładach produkcji spożywczej 

  

 

KORZYŚCI ZE WSPÓŁPRACY

 

  • Przygotowujemy funkcjonalną dokumentację „skrojoną na miarę” dla konkretnego przedsiębiorstwa. Nie używamy „gotowców” z innych firm

 

  • Nieodpłatnie, w ramach usługi, szkolimy przyszłego Pełnomocnika ds. HACCP, który od samego początku jest wdrożony w projekt i jest koordynatorem ze strony przedsiębiorstwa. Dzięki temu unikamy sytuacji, w której po zakończeniu współpracy, przedsiębiorstwo nie ma kadry do zarządzania systemem. Kwalifikacje przyszłego Pełnomocnika są potwierdzane certyfikatem Lubuskiego Instytutu Jakości (cena rynkowa szkolenia - 1600 zł)

 

  • Dbając o wygodę przedsiębiorstwa wypełniamy dokumentację do wyceny certyfikacji, zbieramy oferty na certyfikację i pomagamy dokonać wyboru jednostki certyfikującej

 

  • Konsultant jest obecny podczas certyfikacji, żeby służyć wsparciem merytorycznym i pomagać wyjaśniać wątpliwości

 

  • Dbamy o czas klienta więc projekt wdrożeniowy trwa ok. 3 miesięcy w zależności od wielkości organizacji 

  

 

PROCES - WDROŻENIE HACCP

 

  • Po kontakcie z Państwa strony następuje początek naszej potencjalnej współpracy

 

  • Proszę skorzystać z formularza kontaktowego lub skontaktować się bezpośrednio - przyspieszy to obieg informacji

 

  • Po zebraniu wstępnych informacji o Państwa potrzebach przygotujemy i przedstawimy ofertę na wdrożenie HACCP

 

  • Jeśli zdecydujecie się Państwo na nasze usługi - przygotujemy umowę. Nasza współpraca zacznie się po podpisaniu umowy

 

  • W celu zapoznania się z przedsiębiorstwem niezbędny będzie audyt wstępny - inwentaryzacja

 

  • Na bazie informacji z audytu zaczniemy przygotowywać dokumentację dedykowaną dla Państwa firmy

 

  • Przeszkolimy pracowników i rozpoczniemy proces wdrażania systemu

 

  • Następnym etapem jest audyt zerowy - który ma na celu zorientowanie się, czy jesteśmy gotowi do certyfikacji

 

  • Nasz konsultant pomoże dobrać do Państwa potrzeb jednostkę certyfikującą, przedstawi wyceny certyfikacji i zaplanuje termin audytu w wybranej przez Państwa jednostce certyfikującej

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

Aktualności

Jesteśmy najlepsi