Dlaczego szkolenie indywidualne ze mną?
Jest to jedno z niewielu szkoleń, w którym nie skupimy się na omawianiu standardu "punkt po punkcie" ... ale zrobimy pełnowartościowy, gruntowny trening, zgodnie ze sztuką trenerską i zasadami uczenia dorosłych
Szkolenie zostało szczegółowo zaprojektowane biorąc pod uwagę realne problemy związane z opracowaniem, wdrożeniem i zarządzaniem systemem bezpieczeństwa żywności
U mnie nie ma miejsca na nudę, za to dajemy sobie sporo przestrzeni na warsztat, pytania i refleksję
Formuła indywidualna ma również tą przewagę, że możemy porozmawiać o problemach bez udziału grupy z innych firm
Uczestniczyłem i uczestniczę w wielu szkoleniach, świetnych i kiepskich, mądrych i głupich, wartościowych i bezwartościowych... u mnie otrzymasz realną wartość, której nie doświadczysz gdzie indziej
Jest ciekawie, jest trudno, jest prosto, jest wartościowo, jest realistycznie, jest wprost i szczerze
TRENER: Krzysztof Bielański 🟥 EMBA
Pomagam rozwijać kompetencje zespołów z obszaru systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000, ISO 22000, BRCGS, IFS, HACCP)
Szkolenia projektuję w sposób ciekawy i nowatorski z dbałością o pracę na sytuacjach realnych przemysłu spożywczego. Wrzucam ludzi w przygodę z doświadczeniem edukacyjnym, tak, aby sami wyciągnęli wnioski
Szkoliłem dla: BAKALLAND, LISNER, Z.T. KRUSZWICA, LANTMANNEN UNIBAKE, MAZOWIECKI WOJEWÓDZKI INSPEKTORAT WETERYNARII
Auditowałem dla: Bureau Veritas, Polski Rejestr Statków
Współpracowałem z: Polskie Centrum Badania i Certyfikacji, Polskie Centrum Akredytacji
Wykładałem na studiach podyplomowych w: Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, Politechnice Poznańskiej, Wyższej Szkole Gospodarki w Bydgoszczy, Zachodniopomorskiej Szkole Biznesu w Szczecinie, Zachodniopomorskim Uniwersytecie Technologicznym w Szczecinie, Uniwersytecie Śląskim & GFKM w Katowicach
E-learningi VOD
+48 880 18 14 26
Opinie klientów
"Nie ma co komentować - trzeba po prostu przyjść.
Dużo praktyki i ćwiczeń."
Anna G. ⚫ Pełnomocnik ds. Kontroli Jakości
"Bardzo ciekawy sposób realizacji i użycie różnych metod - zdecydowanie na plus.
Trener bardzo dobrze przygotowany merytorycznie potrafił zaangażować grupę."
Oliwia K. ⚫ Specjalista ds. Kontroli Jakości
"Bardzo rzeczowe i praktyczne szkolenie .
O niebo lepsze niż ostatnie, które miałem w zeszłym roku w jednostce certyfikującej.
Trzeba będzie przeszkolić tutaj cały Zespół ds. HACCP."
Szymon F. ⚫ Główny Technolog Żywności
#brc
#ifs
#brcfood
#ifsfood
#haccp
#foodsafety
#szkoleniebrc
#szkolenieifs
#auditbrc
#szkoleniehaccp
#szkoleniebrcfoodv8
#bezpieczeństwożywności
#brc
#ifs
#brcfood
#ifsfood
#haccp
#foodsafety
#szkoleniebrc
#szkolenieifs
#auditbrc
#szkoleniehaccp
#szkoleniebrcfoodv8
#bezpieczeństwożywności
#brc
#ifs
#brcfood
#ifsfood
#haccp
#foodsafety
#szkoleniebrc
#szkolenieifs
#auditbrc
#szkoleniehaccp
#szkoleniebrcfoodv8
#bezpieczeństwożywności
#brc
#ifs
#brcfood
#ifsfood
#haccp
#foodsafety
#szkoleniebrc
#szkolenieifs
#auditbrc
#szkoleniehaccp
#szkoleniebrcfoodv8
#bezpieczeństwożywności
#brc
#ifs
#brcfood
#ifsfood
#haccp
#foodsafety
#szkoleniebrc
#szkolenieifs
#auditbrc
#szkoleniehaccp
#szkoleniebrcfoodv8
#bezpieczeństwożywności
ĆWICZENIA INDYWIDUALNE 🔴 WYKŁAD 🔴 SYMULACJA 🔴 DYSKUSJA 🔴 ANALIZA TEKSTU 🔴 CASE STORY 🔴 VIDEO CASE STUDY
25% Doświadczenie 25% Analiza
25% Teoria 25% Zastosowanie
2-3 na 6
Szkolenie zostało podzielone na 9 szczegółowych modułów tematycznych
W każdym z nich będziemy doświadczać problemów, dokonywać ich analizy, uczyć się teorii i stosować wiedzę w praktyce
MODUŁY
- Zaangażowanie najwyższego kierownictwa
- Plan bezpieczeństwa żywności – HACCP
- System zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności
- Standardy dotyczące zakładu
- Kontrola produktu
- Kontrola procesu
- Personel
- Strefy produkcyjne
- Audit wg normy ISO 19011:2018
Auditora Wewnętrznego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg BRC Food v9 Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski) | po szkoleniu
2 dni, ok. 13-14 h
- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z standardem BRC Food - w nowej odsłonie
- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania
- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę przed ewentualnymi problemami z jakością i bezpieczeństwem żywności
- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów
- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu zarządzania
Szefowie, właściciele i kierownicy firm produkcyjnych, transportujących, współpracujących z sieciami handlowymi, członkowie zespołu ds. HACCP, auditorzy wewnętrzni, technolodzy żywności, inne osoby zainteresowane
Celem szkolenia jest zdobycie wiedzy i praktycznych umiejętności w zakresie wdrażania wymagań standardu BRC w przedsiębiorstwie, oraz zdobycie kompetencji w zakresie audytu wewnętrznego zgodnie z normą ISO 19011
Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.
Aktualności
Jesteśmy najlepsi
Cena
ONLINE: 2 100 zł netto (23% VAT)
(termin do ustalenia, info@LIJ.com.pl)
Płatność:
na podstawie faktury pro-forma