Obserwuj mnie na LinkedIn

Dlaczego szkolenie indywidualne ze mną?

 

Jest to jedno z niewielu szkoleń, w którym nie skupimy się na omawianiu normy "punkt po punkcie" ... ale zrobimy pełnowartościowy, gruntowny trening, zgodnie ze sztuką trenerską i zasadami uczenia dorosłych

 

Szkolenie zostało szczegółowo zaprojektowane  biorąc pod uwagę realne problemy związane z opracowaniem, wdrożeniem i zarządzaniem systemem bezpieczeństwa żywności

 

U mnie nie ma miejsca na nudę, za to dajemy sobie sporo przestrzeni na warsztat, pytania i refleksję

Formuła indywidualna ma również tą przewagę, że możemy porozmawiać o problemach bez udziału grupy z innych firm

 

Uczestniczyłem i uczestniczę w wielu szkoleniach, świetnych i kiepskich, mądrych i głupich, wartościowych i bezwartościowych... u mnie otrzymasz realną wartość, której nie doświadczysz gdzie indziej

 

Jest ciekawie, jest trudno, jest prosto, jest wartościowo, jest realistycznie, jest wprost i szczerze

TRENER: Krzysztof Bielański 🟥 EMBA

 

Pomagam rozwijać kompetencje zespołów z obszaru systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000, ISO 22000, BRCGS, IFS, HACCP)

 

Szkolenia projektuję w sposób ciekawy i nowatorski z dbałością o pracę na sytuacjach realnych przemysłu spożywczego. Wrzucam ludzi w przygodę z doświadczeniem edukacyjnym, tak, aby sami wyciągnęli wnioski jak skutecznie wdrożyć kulturę bezpieczeństwa żywności

 

 

 

Szkoliłem dla: BAKALLAND, LISNER, Z.T. KRUSZWICA, LANTMANNEN UNIBAKE, MAZOWIECKI WOJEWÓDZKI INSPEKTORAT WETERYNARII

 

Auditowałem dla: Bureau Veritas, Polski Rejestr Statków

 

Współpracowałem z: Polskie Centrum Badania i Certyfikacji, Polskie Centrum Akredytacji

 

Wykładałem na studiach podyplomowych w: Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, Politechnice Poznańskiej, Wyższej Szkole Gospodarki w Bydgoszczy, Zachodniopomorskiej Szkole Biznesu w Szczecinie, Zachodniopomorskim Uniwersytecie Technologicznym w Szczecinie, Uniwersytecie Śląskim & GFKM w Katowicach

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS

POBIERZ PROGRAM

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS
Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS
Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS

info@LIJ.com.pl

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS

+48 880 18 14 26

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS
Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS

Cena

 

ONLINE: 1 400 zł netto (23% VAT)

 

(termin do ustalenia, info@LIJ.com.pl)

 

 

Płatność na podstawie faktury pro-forma 

 

 

W cenie szkolenia

 

- Plik do kompleksowej oceny wdrożenia (bezpłatnie w każdej opcji szkolenia)

Certyfikat

 

Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski)/ po szkoleniu

Czas trwania

 

1 dzień, ok. 6-7 h

 

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS

POZIOM TRUDNOŚCI

3 na 6

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS

PROFIL UCZESTNIKA

 

Szefowie, właściciele i kierownicy firm produkcyjnych, transportujących, współpracujących z sieciami handlowymi, członkowie zespołu ds. HACCP, auditorzy wewnętrzni, technolodzy żywności, inne osoby zainteresowane

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS

SZKOLENIE TO INWESTYCJA,

więc ...

ULOKUJ WŁAŚCIWIE 

 

REFERENCJE 

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS

BŻ-05. Szkolenie KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI

 

Cyt. BRC Food: 

 

„Kierownictwo firmy musi określić i utrzymać klarowny plan rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa i jakości żywności. Musi on obejmować:

  • Zdefiniowane działania obejmujące wszystkie obszary zakładu, które mają wpływ na bezpieczeństwo produktu,

  • Plan działań wskazujący sposób realizacji i mierzenia działań oraz planowane ramy czasowe,

  • Przegląd skuteczności zakończonych działań.”

 

 

PROGRAM

SZKOLENIE KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI

 

Wymagania prawne kultury bezpieczeństwa żywności

- Annex I to Regulation (EC) No 852/2004

- General Principles of Food Hygiene (CXC 1-1969)

 

Wymagania standardów bezpieczeństwa żywości

- BRC Global Standard for Food Safety Food v8 i 9

- IFS Food v7 i 8

- FSSC 22000 v5.1 i 6

- Przewodnik FSSC 22000 v5.1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wymagania Global Food Safety Initiative

A CULTURE OF FOOD SAFETY A POSITION PAPER FROM THE GLOBAL FOOD SAFETY INITIATIVE (GFSI)

- Wizja i misja

- Ludzie

- Konsystencja

- Zdolność adaptacji

- Świadomość zagrożeń i ryzyka

 

Ocena stanu kultury bezpieczeństwa żywności (wg wymagań GFSI)

- Przedstawienie propozycji metody oceny (MATRYCA LIJ) – plik oceny wdrożenia kultury bezpieczeństwa żywności (w tym arkusz do przygotowania Planu doskonalenia)

KORZYŚCI

 

- Wielowątkowa analiza statusu obecnego firmy pod kątem kultury bezpieczeństwa żywności,  w oparciu o opracowanie Global Food Safety Initiative

 

- Efektem wspólnej pracy z Trenerem/ Auditorem będzie wstępnie opracowany Plan rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa i jakości żywności

 

 

- Otrzymasz plik do kompleksowej oceny wdrożenia (bezpłatnie w każdej opcji szkolenia)

CEL SZKOLENIA

 

Przygotowanie do opracowania Planu rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa żywności spełniającego wymagania BRC Food 8 i 9, IFS Food v7 i wytycznych GFSI

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

Aktualności

Jesteśmy najlepsi