Dlaczego warsztat ze mną?

 

W odróżnieniu od szkoleń konkurencji jest to jedna z niewielu ofert, w której nie skupimy się na omawianiu normy "punkt po punkcie" ... ale zrobimy pełnowartościowy, gruntowny trening, zgodnie ze sztuką trenerską i zasadami uczenia dorosłych

 

Szkolenie zostało szczegółowo zaprojektowane  biorąc pod uwagę realne problemy związane z oceną kultury bezpieczeństwa żywności

 

U mnie nie ma miejsca na nudę, za to dajemy sobie sporo przestrzeni na warsztat, pytania i refleksję

Formuła zamknięta ma również tą przewagę, że możemy porozmawiać o problemach bez udziału grupy z innych firm

 

Uczestniczyłem i uczestniczę w wielu szkoleniach, świetnych i kiepskich, mądrych i głupich, wartościowych i bezwartościowych... u mnie otrzymasz realną wartość, której nie doświadczysz gdzie indziej

 

Jest ciekawie, jest trudno, jest prosto, jest wartościowo, jest realistycznie, jest wprost i szczerze

TRENER: Krzysztof Bielański 🟥 EMBA

 

Pomagam rozwijać kompetencje zespołów z obszaru systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000, ISO 22000, BRCGS, IFS, HACCP)

 

Szkolenia projektuję w sposób ciekawy i nowatorski z dbałością o pracę na sytuacjach realnych przemysłu spożywczego. Wrzucam ludzi w przygodę z doświadczeniem edukacyjnym, tak, aby sami wyciągnęli wnioski jak skutecznie wdrożyć i ocenić kulturę bezpieczeństwa żywności

 

 

 

Szkoliłem dla: BAKALLAND, LISNER, Z.T. KRUSZWICA, LANTMANNEN UNIBAKE, MAZOWIECKI WOJEWÓDZKI INSPEKTORAT WETERYNARII

 

Auditowałem dla: Bureau Veritas, Polski Rejestr Statków

Szkolenie Kultura bezpieczeństwa żywności na potrzeby BRC & IFS
Ocena kultura bezpieczeństwa żywności. Plan wdrożenia kultury
Ocena kultura bezpieczeństwa żywności. Plan wdrożenia kultury
Ocena kultura bezpieczeństwa żywności. Plan wdrożenia kultury
Ocena kultura bezpieczeństwa żywności. Plan wdrożenia kultury

info@LIJ.com.pl

Ocena kultura bezpieczeństwa żywności. Plan wdrożenia kultury

+48 880 18 14 26

Ocena kultura bezpieczeństwa żywności. Plan wdrożenia kultury
Nazwa firmy
Adres oceny?
Jaki standard/ system posiadacie?
Czym zajmuje się firma?
Ile jest produktów/ grup produktów? Jakie?
Ilu zatrudniacie pracowników? (średnia roczna)
Ile jest zmian?
Twoje Imię i nazwisko
Nr telefonu
Twój e-mail
Wyślij
Wyślij
Formularz został wysłany — dziękujemy.
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!
Ocena kultura bezpieczeństwa żywności. Plan wdrożenia kultury

CENA 

 

Cena warsztatu oceny Kultura bezpieczeństwa żywności - jest uzależniona od lokalizacji  i wielkości firmy klienta

WARSZTAT OCENY STOPNIA WDROŻENIA

 

KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI

 

Cyt. BRC Food v8: 

 

„Kierownictwo firmy musi określić i utrzymać klarowny plan rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa i jakości żywności. Musi on obejmować:

  • Zdefiniowane działania obejmujące wszystkie obszary zakładu, które mają wpływ na bezpieczeństwo produktu,

  • Plan działań wskazujący sposób realizacji i mierzenia działań oraz planowane ramy czasowe,

  • Przegląd skuteczności zakończonych działań.”

 

 

CZAS TRWANIA 

 

1 dzień

5-7 h + opracowanie raportu oceny

 

Możliwy tryb wieczorowy lub weekend

 

Dopasujemy się do potrzeb - jednak w trakcie muszą być dostępne związane z auditowanymi obszarami osoby 

PROGRAM AUDITU KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI

 

Na podstawie wytycznych:

 

- BRC Global Standard for Food Safety Food 8 i 9

- General Principles of Food Hygiene (CXC 1-1969)

- Annex I to Regulation (EC) No 852/2004

- A CULTURE OF FOOD SAFETY A POSITION PAPER FROM THE GLOBAL FOOD SAFETY INITIATIVE (GFSI)

 

1. Ocenimy wszystkie działania obejmujące obszary zakładu, które mają wpływ na kulturę bezpieczeństwa żywności

 

2. Dokonamy przeglądu skuteczności ww. działań (status quo) 

 

3. Przygotujemy raport z oceny wdrożenia kultury bezpieczeństwa żywności

 

 

Skutkiem warsztatu jest praktycznie gotowa dokumentacja oceniająca stopień wdrożenia

KORZYŚCI

 

- Wielowątkowa analiza statusu obecnego firmy pod kątem kultury bezpieczeństwa żywności,  w oparciu o opracowanie Global Food Safety Initiative - połączona z WARSZTATEM

 

- Efektem wspólnej pracy z Auditorem będzie opracowanie Raportu z Oceny wdrożenia kultury bezpieczeństwa żywności

 

- Otrzymasz dane wejściowe do samodzielnego opracowania Planu rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa i jakości żywności

CEL WARSZTATU & AUDITU

 

Ocena stopnia wdrożenia kultury bezpieczeństwa żywności

 

- na potrzeby spełnienia wymagań BRC, IFS, FSSC 22000 i wytycznych GFSI

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

Aktualności

Jesteśmy najlepsi