Jesteśmy najlepsi

Aktualności

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

01 marca 2019
  Nowa edycja Global Standard for Food Safety BRC v8 wnosi kilka stosunkowo kosmetycznych zmian,

CEL AUDITU

 

Ocena stopnia wdrożenia kultury bezpieczeństwa żywności

 

- na potrzeby spełnienia wymagań BRC, IFS, FSSC 22000 i wytycznych GFSI

KORZYŚCI

 

- Wielowątkowa analiza statusu obecnego firmy pod kątem kultury bezpieczeństwa żywności,  w oparciu o opracowanie Global Food Safety Initiative

 

- Efektem wspólnej pracy z Auditorem będzie opracowanie Raportu z Oceny wdrożenia kultury bezpieczeństwa żywności

 

- Otrzymasz dane wejściowe do samodzielnego opracowania Planu rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa i jakości żywności

PROGRAM AUDITU KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI

 

Na podstawie wytycznych:

 

- BRC Global Standard for Food Safety Food v8

- General Principles of Food Hygiene (CXC 1-1969)

- Annex I to Regulation (EC) No 852/2004

- A CULTURE OF FOOD SAFETY A POSITION PAPER FROM THE GLOBAL FOOD SAFETY INITIATIVE (GFSI)

 

1. Ocenimy wszystkie działania obejmujące obszary zakładu, które mają wpływ na kulturę bezpieczeństwa żywności

 

2. Dokonamy przeglądu skuteczności ww. działań (status quo) 

 

3. Przygotujemy raport z oceny wdrożenia kultury bezpieczeństwa żywności

 

 

Skutkiem warsztatu jest praktycznie gotowa dokumentacja oceniająca stopień wdrożenia

CZAS TRWANIA 

 

1 dzień

5-7 h + opracowanie raportu oceny

 

Możliwy tryb wieczorowy lub weekend

 

Dopasujemy się do potrzeb - jednak w trakcie muszą być dostępne związane z auditowanymi obszarami osoby 

 

Cyt. BRC Food v8: 

 

„Kierownictwo firmy musi określić i utrzymać klarowny plan rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa i jakości żywności. Musi on obejmować:

  • Zdefiniowane działania obejmujące wszystkie obszary zakładu, które mają wpływ na bezpieczeństwo produktu,

  • Plan działań wskazujący sposób realizacji i mierzenia działań oraz planowane ramy czasowe,

  • Przegląd skuteczności zakończonych działań.”

 

 

AUDIT - OCENA STOPNIA WDROŻENIA

 

KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI

CENA 

 

Cena auditu - oceny Kultura bezpieczeństwa żywności - jest uzależniona od lokalizacji  i wielkości firmy klienta

Ocena kultura bezpieczeństwa żywności. Plan wdrożenia kultury
Ocena kultura bezpieczeństwa żywności. Plan wdrożenia kultury

Pytania? Zapraszam do rozmowy 

 

Krzysztof Bielański 

Manager Operacyjny

 

krzysztof.bielanski@LIJ.com.pl

+48 880 18 14 26

Nazwa firmy
Adres oceny?
Jaki standard/ system posiadacie?
Czym zajmuje się firma?
Ile jest produktów/ grup produktów? Jakie?
Ilu zatrudniacie pracowników? (średnia roczna)
Ile jest zmian?
Twoje Imię i nazwisko
Nr telefonu
Twój e-mail
Wyślij
Wyślij
Formularz został wysłany — dziękujemy.
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!
Ocena kultura bezpieczeństwa żywności. Plan wdrożenia kultury

+48 880 18 14 26

Ocena kultura bezpieczeństwa żywności. Plan wdrożenia kultury

info@LIJ.com.pl

Ocena kultura bezpieczeństwa żywności. Plan wdrożenia kultury
Ocena kultura bezpieczeństwa żywności. Plan wdrożenia kultury
Ocena kultura bezpieczeństwa żywności. Plan wdrożenia kultury
Ocena kultura bezpieczeństwa żywności. Plan wdrożenia kultury