Dlaczego warsztat ze mną?
W odróżnieniu od szkoleń konkurencji jest to jedna z niewielu ofert, w której nie skupimy się na omawianiu normy "punkt po punkcie" ... ale zrobimy pełnowartościowy, gruntowny trening, zgodnie ze sztuką trenerską i zasadami uczenia dorosłych
Szkolenie zostało szczegółowo zaprojektowane biorąc pod uwagę realne problemy związane z oceną kultury bezpieczeństwa żywności
U mnie nie ma miejsca na nudę, za to dajemy sobie sporo przestrzeni na warsztat, pytania i refleksję
Formuła zamknięta ma również tą przewagę, że możemy porozmawiać o problemach bez udziału grupy z innych firm
Uczestniczyłem i uczestniczę w wielu szkoleniach, świetnych i kiepskich, mądrych i głupich, wartościowych i bezwartościowych... u mnie otrzymasz realną wartość, której nie doświadczysz gdzie indziej
Jest ciekawie, jest trudno, jest prosto, jest wartościowo, jest realistycznie, jest wprost i szczerze
TRENER: Krzysztof Bielański 🟥 EMBA
Pomagam rozwijać kompetencje zespołów z obszaru systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000, ISO 22000, BRCGS, IFS, HACCP)
Szkolenia projektuję w sposób ciekawy i nowatorski z dbałością o pracę na sytuacjach realnych przemysłu spożywczego. Wrzucam ludzi w przygodę z doświadczeniem edukacyjnym, tak, aby sami wyciągnęli wnioski jak skutecznie wdrożyć i ocenić kulturę bezpieczeństwa żywności
Szkoliłem dla: BAKALLAND, LISNER, Z.T. KRUSZWICA, LANTMANNEN UNIBAKE, MAZOWIECKI WOJEWÓDZKI INSPEKTORAT WETERYNARII
Auditowałem dla: Bureau Veritas, Polski Rejestr Statków
+48 880 18 14 26
Cena warsztatu oceny Kultura bezpieczeństwa żywności - jest uzależniona od lokalizacji i wielkości firmy klienta
WARSZTAT OCENY STOPNIA WDROŻENIA
1 dzień
5-7 h + opracowanie raportu oceny
Możliwy tryb wieczorowy lub weekend
Dopasujemy się do potrzeb - jednak w trakcie muszą być dostępne związane z auditowanymi obszarami osoby
Na podstawie wytycznych:
- BRC Global Standard for Food Safety Food 8 i 9
- General Principles of Food Hygiene (CXC 1-1969)
- Annex I to Regulation (EC) No 852/2004
- A CULTURE OF FOOD SAFETY A POSITION PAPER FROM THE GLOBAL FOOD SAFETY INITIATIVE (GFSI)
1. Ocenimy wszystkie działania obejmujące obszary zakładu, które mają wpływ na kulturę bezpieczeństwa żywności
2. Dokonamy przeglądu skuteczności ww. działań (status quo)
3. Przygotujemy raport z oceny wdrożenia kultury bezpieczeństwa żywności
Skutkiem warsztatu jest praktycznie gotowa dokumentacja oceniająca stopień wdrożenia
- Wielowątkowa analiza statusu obecnego firmy pod kątem kultury bezpieczeństwa żywności, w oparciu o opracowanie Global Food Safety Initiative - połączona z WARSZTATEM
- Efektem wspólnej pracy z Auditorem będzie opracowanie Raportu z Oceny wdrożenia kultury bezpieczeństwa żywności
- Otrzymasz dane wejściowe do samodzielnego opracowania Planu rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa i jakości żywności
Ocena stopnia wdrożenia kultury bezpieczeństwa żywności
- na potrzeby spełnienia wymagań BRC, IFS, FSSC 22000 i wytycznych GFSI
Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.
Aktualności
Jesteśmy najlepsi