Jesteśmy najlepsi
Aktualności
Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.
Ocena stopnia wdrożenia kultury bezpieczeństwa żywności
- na potrzeby spełnienia wymagań BRC, IFS, FSSC 22000 i wytycznych GFSI
- Wielowątkowa analiza statusu obecnego firmy pod kątem kultury bezpieczeństwa żywności, w oparciu o opracowanie Global Food Safety Initiative - połączona z WARSZTATEM
- Efektem wspólnej pracy z Auditorem będzie opracowanie Raportu z Oceny wdrożenia kultury bezpieczeństwa żywności
- Otrzymasz dane wejściowe do samodzielnego opracowania Planu rozwoju i ciągłego doskonalenia kultury bezpieczeństwa i jakości żywności
Na podstawie wytycznych:
- BRC Global Standard for Food Safety Food v8
- General Principles of Food Hygiene (CXC 1-1969)
- Annex I to Regulation (EC) No 852/2004
- A CULTURE OF FOOD SAFETY A POSITION PAPER FROM THE GLOBAL FOOD SAFETY INITIATIVE (GFSI)
1. Ocenimy wszystkie działania obejmujące obszary zakładu, które mają wpływ na kulturę bezpieczeństwa żywności
2. Dokonamy przeglądu skuteczności ww. działań (status quo)
3. Przygotujemy raport z oceny wdrożenia kultury bezpieczeństwa żywności
Skutkiem warsztatu jest praktycznie gotowa dokumentacja oceniająca stopień wdrożenia
1 dzień
5-7 h + opracowanie raportu oceny
Możliwy tryb wieczorowy lub weekend
Dopasujemy się do potrzeb - jednak w trakcie muszą być dostępne związane z auditowanymi obszarami osoby
WARSZTAT OCENY STOPNIA WDROŻENIA
Cena warsztatu oceny Kultura bezpieczeństwa żywności - jest uzależniona od lokalizacji i wielkości firmy klienta
Pytania? Zapraszam do rozmowy
Krzysztof Bielański
Manager Operacyjny
krzysztof.bielanski@LIJ.com.pl
+48 880 18 14 26
+48 880 18 14 26