Dlaczego szkolenie indywidualne ze mną?
Jest to jedno z niewielu szkoleń, w którym nie skupimy się na omawianiu normy "punkt po punkcie" ... ale zrobimy pełnowartościowy, gruntowny trening, zgodnie ze sztuką trenerską i zasadami uczenia dorosłych
Szkolenie zostało szczegółowo zaprojektowane biorąc pod uwagę realne problemy związane z opracowaniem, wdrożeniem i zarządzaniem systemem bezpieczeństwa żywności
U mnie nie ma miejsca na nudę, za to dajemy sobie sporo przestrzeni na warsztat, pytania i refleksję
Formuła indywidualna ma również tą przewagę, że możemy porozmawiać o problemach bez udziału grupy z innych firm
Uczestniczyłem i uczestniczę w wielu szkoleniach, świetnych i kiepskich, mądrych i głupich, wartościowych i bezwartościowych... u mnie otrzymasz realną wartość, której nie doświadczysz gdzie indziej
Jest ciekawie, jest trudno, jest prosto, jest wartościowo, jest realistycznie, jest wprost i szczerze
TRENER: Krzysztof Bielański 🟥 EMBA
Pomagam rozwijać kompetencje zespołów z obszaru systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000, ISO 22000, BRCGS, IFS, HACCP)
Szkolenia projektuję w sposób ciekawy i nowatorski z dbałością o pracę na sytuacjach realnych przemysłu spożywczego. Wrzucam ludzi w przygodę z doświadczeniem edukacyjnym, tak, aby sami wyciągnęli wnioski
Szkoliłem dla: BAKALLAND, LISNER, Z.T. KRUSZWICA, LANTMANNEN UNIBAKE, MAZOWIECKI WOJEWÓDZKI INSPEKTORAT WETERYNARII
Auditowałem dla: Bureau Veritas, Polski Rejestr Statków
Współpracowałem z: Polskie Centrum Badania i Certyfikacji, Polskie Centrum Akredytacji
Wykładałem na studiach podyplomowych w: Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, Politechnice Poznańskiej, Wyższej Szkole Gospodarki w Bydgoszczy, Zachodniopomorskiej Szkole Biznesu w Szczecinie, Zachodniopomorskim Uniwersytecie Technologicznym w Szczecinie, Uniwersytecie Śląskim & GFKM w Katowicach
E-learningi VOD
Opinie klientów
"Interesował mnie szczególnie temat przeprowadzenia auditu. Trener rozwiał wszystkie moje wątpliwości a luźna atmosfera sprzyjała nauce."
Marzena A. ⚫ Specjalista ds. Analiz
"Zarówno temat wymagań ISO 22000 i dodatkowych jak i ISO 19011 przeprowadzony bardzo ciekawie.
Wszystkie ćwiczenia zrealizowane w sposób przemyślany."
Adam M. ⚫ Specjalista ds. Kontroli Jakości
"Interesująca formuła szkolenia. Wszystko na bardzo wysokim poziomie, dopracowane w każdym szczególe.
Szkolenie i trener godne polecenia"
Katarzyna D. ⚫ Kierownik ds. Systemów Jakości
ĆWICZENIA INDYWIDUALNE 🔴 WYKŁAD 🔴 SYMULACJA 🔴 DYSKUSJA 🔴 GRA HIERARCHICZNA 🔴 ANALIZA TEKSTU 🔴 CASE STORY 🔴 VIDEO CASE STUDY
25% Doświadczenie 25% Analiza
25% Teoria 25% Zastosowanie
2-3 na 6
Szkolenie zostało podzielone na 7 szczegółowych modułów tematycznych.
W każdym z nich będziemy doświadczać problemów, dokonywać ich analizy, uczyć się teorii i stosować wiedzę w praktyce
MODUŁY:
1. Organizacja i jej ryzyka
2. Odpowiedzialność kierownictwa
3. Zasoby ludzkie
4. Programy operacyjne PRP
5. Plan kontroli zagrożeń
6. Zarządzanie niezgodnościami i sytuacjami kryzysowymi
7. Audit (Program - Plan - Zadawanie pytań - Ustalenia i formułowanie niezgodności)
+48 880 18 14 26
Cena
ONLINE: 2 100 zł netto (23% VAT)
(termin do ustalenia, info@LIJ.com.pl)
Płatność:
na podstawie faktury pro-forma
- Pełnomocnika i Auditora Wewnętrznego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg FSSC/ ISO 22000 Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski )/ po szkoleniu
2 dni, ok. 13-14 h
- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z nowym standardem certyfikacji FSSC 22000 (w tym ISO 22000:2018)
- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania
- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę bezpieczeństwa przed ewentualnymi problemami z jakością produktów
- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów
- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności
- Osób zaangażowanych w projektowanie i zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności
- Pełnomocników ds. ISO 22000, pracowników i kierowników działów zarządzania lub kontroli jakości oraz pracowników laboratoriów zakładowych
- Pracowników odpowiedzialnych za nadzór i weryfikację systemu ISO 22000
- Osób zainteresowanych nabyciem umiejętności audytowania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności i pogłębianiem wiedzy z zakresu normy ISO 22000
- zdobycie wiedzy i praktycznych umiejętności w zakresie zarządzania bezpieczeństwem żywności w przedsiębiorstwie
- zdobycie kompetencji w zakresie audytu wewnętrznego systemu opartego o wymagania norm ISO 22000:2018 i ISO/TS 22002-1:2009
Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.
Aktualności
Jesteśmy najlepsi