Firma szkoleniowa. Szkolenia otwarte. Szkolenia zamknięte. Doradztwo

POBIERZ PROGRAM

Program

Szkolenie HACCP

 

Rozdział I. Dobra praktyka higieniczna

- Obiekt: lokalizacja, pomieszczenia, urządzenia i sprzęt

- Nadzorowanie operacji produkcyjnych

- Utrzymanie i praktyki sanitarne: utrzymanie czystości, nadzór nad szkodnikami i odpadami

- Higiena osobista: stan zdrowia, czystość i zachowanie - pracowników i osób odwiedzających

- Transport

- Informacja o produkcie i świadomość konsumenta

- Szkolenia

 

Rozdział II. Analiza zagrożeń i system HACCP

- Zasady systemu HACCP

- Wytyczne wdrażania systemu HACCP

 

 

Obserwuj mnie na LinkedIn

Dlaczego szkolenie indywidualne ze mną?

 

Jest to jedno z niewielu szkoleń, w którym nie skupimy się na omawianiu wymagań "punkt po punkcie" ... ale zrobimy pełnowartościowy, gruntowny trening, zgodnie ze sztuką trenerską i zasadami uczenia dorosłych

 

Szkolenie zostało szczegółowo zaprojektowane  biorąc pod uwagę realne problemy związane z opracowaniem, wdrożeniem i zarządzaniem systemem bezpieczeństwa żywności

 

U mnie nie ma miejsca na nudę, za to dajemy sobie sporo przestrzeni na warsztat, pytania i refleksję

Formuła indywidualna ma również tą przewagę, że możemy porozmawiać o problemach bez udziału grupy z innych firm

 

Uczestniczyłem i uczestniczę w wielu szkoleniach, świetnych i kiepskich, mądrych i głupich, wartościowych i bezwartościowych... u mnie otrzymasz realną wartość, której nie doświadczysz gdzie indziej

 

Jest ciekawie, jest trudno, jest prosto, jest wartościowo, jest realistycznie, jest wprost i szczerze

TRENER: Krzysztof Bielański 🟥 EMBA

 

Pomagam rozwijać kompetencje zespołów z obszaru systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000, ISO 22000, BRCGS, IFS, HACCP)

 

Szkolenia projektuję w sposób ciekawy i nowatorski z dbałością o pracę na sytuacjach realnych przemysłu spożywczego. Wrzucam ludzi w przygodę z doświadczeniem edukacyjnym, tak, aby sami wyciągnęli wnioski

 

 

Szkoliłem dla: BAKALLAND, LISNER, Z.T. KRUSZWICA, LANTMANNEN UNIBAKE, MAZOWIECKI WOJEWÓDZKI INSPEKTORAT WETERYNARII

 

Auditowałem dla: Bureau Veritas, Polski Rejestr Statków

 

Współpracowałem z: Polskie Centrum Badania i Certyfikacji, Polskie Centrum Akredytacji

 

Wykładałem na studiach podyplomowych w: Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, Politechnice Poznańskiej, Wyższej Szkole Gospodarki w Bydgoszczy, Zachodniopomorskiej Szkole Biznesu w Szczecinie, Zachodniopomorskim Uniwersytecie Technologicznym w Szczecinie, Uniwersytecie Śląskim & GFKM w Katowicach

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji
Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji
Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

E-learningi VOD

Opinie klientów

"W sposób fachowy przedstawiono wymagania Codex Alimentarius.

Zrozumiałam przede wszystkim dlaczego się tego wymaga i jakie są trendy zmian na przyszłość. 

To nie był zmarnowany czas."

 


 

Anna G. ⚫ Właścicielka Piekarni

"Spora dawka fachowej wiedzy o bezpieczeństwie żywności. 

Zdecydowanie polecam - to szkolenie zapewniło mi podstawową wiedzę o HACCP."

 

 

 


 

Ariel R. ⚫ Zastępca Kierownika Działu Pakowania

"To praktyczne szkolenie poszerzyło moją wiedzę o Codex Alimentarius i HACCP. 

Wiem "CO", "DLACZEGO" i "JAK". 

Trener w 100% zaspokoił moje oczekiwania."

 

 


 

Stanisław H. ⚫ Specjalista Zapewnienia Jakości

POZIOM TRUDNOŚCI

1-2 na 6

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji
Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

info@LIJ.com.pl

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

+48 880 18 14 26

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

SZKOLENIE TO INWESTYCJA,

więc ...

ULOKUJ WŁAŚCIWIE 

 

REFERENCJE 

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

Certyfikat

 

Lubuskiego Instytutu Jakości (polsko-angielski)/ po szkoleniu

Czas trwania

 

1 dzień, ok. 6-7 h

 

Szkolenie HACCP System wg Codex Alimentarius w praktycznej wersji

KORZYŚCI

 

 

- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z systemem HACCP

 

- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania

 

- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę bezpieczeństwa przed ewentualnymi problemami z jakością produktów

 

- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów

 

- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu 

PROFIL UCZESTNIKA

 

Szkolenie HACCP jest skierowane do:

 

- Osób zaangażowanych w projektowanie i zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności

- Pełnomocników HACCP, pracowników i kierowników działów zarządzania lub kontroli jakości oraz pracowników laboratoriów zakładowych

- Pracowników odpowiedzialnych za nadzór i weryfikację systemu bezpieczeństwa żywności

CEL SZKOLENIA

 

Przygotowanie merytoryczne kadry wyższego i średniego szczebla do wdrożenia systemu HACCP oraz sprawnego nim zarządzania

Szkolenie HACCP

BŻ-02. WYMAGANIA SYSTEMU HACCP

(wg Codex Alimentarius CXC 1-1969)

Aenean sagittis mattis purus ut hendrerit. Mauris felis magna, cursus in venenatis ac, vehicula eu massa. Quisque nunc velit, pulvinar nec iaculis id, scelerisque in diam. Sed ut turpis velit. Integer dictum urna iaculis vestibulum finibus. Etiam tempus dictum rhoncus. Nam vel semper eros. Ut molestie sit amet sapien vitae semper. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

Aktualności

Jesteśmy najlepsi

Cena

 

ONLINE: 1 250 zł netto (23% VAT)

 

(termin do ustalenia, info@LIJ.com.pl)

 

 

Płatność:

na podstawie faktury pro-forma